Karlos 83 ma racje. Kasa z MB powinna byc od razu na koncie. 4-5 dni o ktorych pisalem, dotyczylo przelewu bankowego.
loozer21 oraz miroslawl2: dostalem 2 identyczne pliki skanu dowodu (paszportu) od dwoch roznych osob. Osoby te chcialy na jeden skan wyludzic bonus 55$. Mam te maile, mam te osoby, ktore to wyslaly i te osoby NIE OTRZYMAJA bonusa. Gdybysmy mieli "sajgon" u nas, to moglibysmy tego nie zauwazyc, bo przeciez teoretycznie wszystko bylo cacy (zdany test, wyslany skan dowodu etc) - jednak chwala, ze mamy ludzi aby sprawdzali te dane i uniemozliwialy korzystania z bonusa osobom ktore kreca (albo rozdaja swoje skany dowodu, albo ich komputery sa na tyle nieumiejetnie zabezpieczone, ze ktos te skany ukradl - choc nie sadze).
Ta sytuacja pojawila sie w ciagu kilku dni dwa razy! Nie chce mi sie nawet na ten temat rozpisywac. To naprawde WIDAC jak ktos cos kreci.
Do czego zmierzam? Do tego, ze udalo nam sie wynegocjowac naprawde fajne warunki bonusu. Jednak PartyPoker tez ma swoje wymagania - i niestety zdanie o narodzie polskim nie ma wysmienitego. Dzieki temu, ze nie dopuszczamy i bedziemy starali sie nie dopuscic osob, ktore cos kreca do bonusa, moze taka oferta bedzie mogla byc oferowana przez dlugi czas.