>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

55$ + 25$ bez depozytu! Oferta SuperGame.pl

Status
Zamknięty.
K 76

karlos83

Użytkownik
Mowie Ci, ze gdziekolwiek wplacasz kase z mb to odrazu powinna sie pojawic na koncie. Tak mialem w Partypoker jak i w kazdym innym pokerroomie/buku jakim gralem.

nowy23 0

nowy23

Użytkownik
Mowie Ci, ze gdziekolwiek wplacasz kase z mb to odrazu powinna sie pojawic na koncie. Tak mialem w Partypoker jak i w kazdym innym pokerroomie/buku jakim gralem.

Dokładnie tak jest jak piszesz.
Przy depozytach Netellerem i Mb kasa jest na koncie od razu i niezależnie od pokerroomu.

Przy depozytach bankowych księgują wpłaty po 3-4 dniach.

B 0

bazik

Użytkownik
Karlos 83 ma racje. Kasa z MB powinna byc od razu na koncie. 4-5 dni o ktorych pisalem, dotyczylo przelewu bankowego.

loozer21 oraz miroslawl2: dostalem 2 identyczne pliki skanu dowodu (paszportu) od dwoch roznych osob. Osoby te chcialy na jeden skan wyludzic bonus 55$. Mam te maile, mam te osoby, ktore to wyslaly i te osoby NIE OTRZYMAJA bonusa. Gdybysmy mieli &quot;sajgon&quot; u nas, to moglibysmy tego nie zauwazyc, bo przeciez teoretycznie wszystko bylo cacy (zdany test, wyslany skan dowodu etc) - jednak chwala, ze mamy ludzi aby sprawdzali te dane i uniemozliwialy korzystania z bonusa osobom ktore kreca (albo rozdaja swoje skany dowodu, albo ich komputery sa na tyle nieumiejetnie zabezpieczone, ze ktos te skany ukradl - choc nie sadze).

Ta sytuacja pojawila sie w ciagu kilku dni dwa razy! Nie chce mi sie nawet na ten temat rozpisywac. To naprawde WIDAC jak ktos cos kreci.

Do czego zmierzam? Do tego, ze udalo nam sie wynegocjowac naprawde fajne warunki bonusu. Jednak PartyPoker tez ma swoje wymagania - i niestety zdanie o narodzie polskim nie ma wysmienitego. Dzieki temu, ze nie dopuszczamy i bedziemy starali sie nie dopuscic osob, ktore cos kreca do bonusa, moze taka oferta bedzie mogla byc oferowana przez dlugi czas.

B 0

bazik

Użytkownik
Tak jak pisałem wcześniej, dostałem informcję, że &quot;w pierwszym tygodniu grudnia&quot; zostanie zupdateowane nasze konto i będzie możliwa taka opcja.

Czekam zatem na maila od nich..

D 152

damian0012

Użytkownik
K
miroslawl2: dostalem 2 identyczne pliki skanu dowodu (paszportu) od dwoch roznych osob.
do tej pory mnie to irytuje jak to jest mozliwe?
zalozylem pierwsze konto na pp i supergame a tu co odpisuja mi ze mam juz tam konto lol2 nawet login mi jakiegos goscio podales niby to moje 2 konto
szczerze mowiac wali mnie to nie to nie laski bez , mialem 1 konto wciskaja mi ze mam 2 spoko
sa inne promocje wiele fajniejsze np ultima bet
i nie nazywaj mnie wyludzaczem bo nim nie jestem

M 33

mariobross111

Użytkownik
zalozylem pierwsze konto na pp i supergame a tu co odpisuja mi ze mam juz tam konto lol2 nawet login mi jakiegos goscio podales niby to moje 2 konto
szczerze mowiac wali mnie to nie to nie laski bez , mialem 1 konto wciskaja mi ze mam 2 spoko

Ultimate ....też nie da. Podobnie miałem.

B 0

bazik

Użytkownik

i nie nazywaj mnie wyludzaczem bo nim nie jestem
a mnie ciekawi jak Twoj skan dokumentu trafil do innej osoby, ktora pozniej wyslala go do mnie.

Korzystanie z naszego bonusu nie jest przymusowe ????

Powodzenia

popek1990 0

popek1990

Użytkownik
ta promocja wogóle mi sie nie podoba ... gralem 4 dni by ugrac te 100pp udało sie ze stanem konta 80$ na poczatku zrobiłem depozyt 10$ system partypoker przyjał i pieniażki z Moneybookers pobrało no a na partypoker sie nie pojawiły no nic powiedzmy jestem 10$ w tył + 4 dni grania ... po przerwie wpłaciłem kolejne 25$ pojawiły sie na koncie no to odrazu wypłacam ... no niestety znowu zonk ... gdy chcę wypłacic to znowu ZONK ... z tego wszystkiego bo prerwie postawiłem 30$ na mecz w piłce ręcznej Macedonia - Brazylia
i to juz nie wasza wina ale spotkala mnie kolejna niespodzianka po prowadzeniu brazyli pod koniec spotkania popłynełem z pieniedzy ... zostało 58.92 z tego 25$ depozytu z tego co widze to minimalna wyplata to 10$... Nie wiem czy juz po kasie czy nie ... moze ktos miał podobną sytuacje ... a tutaj screeen

X 0

xcamelx

Użytkownik
JA MIALEM TAK!Oto co mi odpisal support i pomoglo (pozatym musisz ugrac okolo 5PP przed wyplatą -jezeli robiles depozyt 25$)
Oto co musisz zrobić jak zdobedziesz 5PP :
Unfortunately we have experienced some technical difficulties regarding cash outs to Moneybookers within the previous days. A possible resolution could be to check the language settings in your internet browser. Please follow the steps mentioned below to do so:
1) Open a new internet explorer window.
2) Click on Tools and then on internet options.
3) Under the general menu please select English(United States)[en-us].
4) Please remove any other language apart from English.
5) Please logout and login to your account and then request for a cash out.

popek1990 0

popek1990

Użytkownik
Popek po nie zaksiegowali ci 10usd bo minimalna wplata przez moneybookers to 25$;]
-to juz wiem ,
-zrobilem juz 30pp ... zaraz probuje wyplacic jeszcze raz

w skrócie rozumiem ze mam zmienic język przeglądarki na ANG tylko gdzie to zrobić ...

X 0

xcamelx

Użytkownik
Narzedzia----&gt;opcje internetowe___&gt;&gt;języki-------&gt;&gt;&gt;dodaj English(United States)[en-us].----potem usun inne ????

popek1990 0

popek1990

Użytkownik
a tutaj problem mojego kolegi ... o to jego problem

&quot;Podczas rejestracji na Partypoker w momencie podania kodu gdy odebralem telefon, zaczał mi słabnąc sygnał i niestety przerywalo rozmowe. Wpisalem poprawny kod, ale niestety okazalo sie, że go nie zatwierdziło. Co mam w takiej sytuacji zrobic?&quot;
Pozdrawiam i czekam na odp.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom