>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

55$ + 25$ bez depozytu! Oferta SuperGame.pl

Status
Zamknięty.
M 0

mkiller

Użytkownik
a po co Ci wiedziec ime masz ugrane rh? w party poker dostaje sie party points. po ugraniu 100 party points na twoje konto trafai 25$ i mozesz swobodnie dysponowac gotowka ????

lotheg 0

lotheg

Użytkownik
Tak z ciekawości chciałem sprawdzić, bo tylko chwilę zagrałem na stoliku i nie mam jeszcze żadnych PP.

Przykładowo dla uzbierania 1,25 PP potrzeba 20 rh na stoliku 0.10/0.20...ale czy trzeba wszystkie 20 rh rozegrać podczas gry na jednym stoliku? Wydaje mi się, że nie, ale proszę o potwierdzenie.

popek1990 0

popek1990

Użytkownik
yeyeye
dzisiaj doszła koszulka supergame , 2pary kart zwyklych supergame oraz 1 talia kart partypoker :] takie większe troche
dzieki bazik

T 0

tomor

Użytkownik
zarejestrowałem sie 1.12.2007 a dziś mamy 19.01.2008 i dalej nie mam bonusa na koncie.
czekam juz ponad półtora miesiąca i nic. po prostu &quot;super&quot; promocja od &quot;super&quot;game...

M 0

mcgolonek

Użytkownik
dzieki bazik juz jest ok ???? kasa jest aa i dostalem oferte takiego bonusa:
15% extra (Max $100.00 USD)
Bonus will be released on meeting the release conditions
i conditions:8 times the bonus amount on ANY site across PARTY brand
czyli i co tak konkretnie chodzi jak wyglada obrot kasa w pokerze??

risto44 0

risto44

Użytkownik
bazik rejestrowalem sie na supergame.pl na samym poczatku stycznia, kiedy bedzie kasa na party poker?? login na supergame.pl taki sam jak tutaj...

B 0

bazik

Użytkownik
tomor:
jaki jest Twoj nick na SG? 1.12 zarejestrowaly sie dwie osoby. Jedna bonus dostala, druga (bebok) zostala poinformowana, ze nie przeszla weryfikacji ze strony PP.

Jesli nie jestes bebokiem, to prosze o kontakt, moze nie doszlo zgloszenie do mnie.

mcgolonek: wplacisz 100$, to dostaniesz gratis 15. Musisz obrocic 8 razy wplacona kwote. Przy tym bonusie. (w przypadku SUPERGAME trzeba ugrac 100PP)

kristofer4k:

aktualnie jestesmy na 28 grudnia z bonusami. Przed weekendem poszedl kolejny przelew. Mamy nadzieje, ze tak jak poprzednio juz nie bedzie problemow i kasa dojdzie, wiec nadrobimy zaleglosci.

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Ja dzis dostalem kase od bazika po negocjacjach na PW.

Otóz jak sie loguje to w Account Name wpisuje swój login. WIec taki sam wyslalem bazikowi ale kasy nie dostalem. A na stronie PP mam Account Name inne a taka sama nazwa. No ale kasa jest i idziem zbierac punkty ;-)

P 0

piotrciuba

Użytkownik
bazik a ja mam pytanko bo zarejestrowalem sie zdalem quiz wyslalem dowod i nic ciagle dzien po dniu nie ma kasy na PP mozesz cos z tym zrobic? moj nick na supergame to piotrciuba na party poker to marianc123

R 0

robinmaster

Użytkownik
ja sie zarejstrowalem / zrobilem test wyslalem skany dowodu 3 dni temu ponad i co ... ? DUPA ani zadnego potwierdzenia ze otrzymali skany dowodu , ani kasy na koncie , rozumiem kasa po kilku dniach powiedzmy ze bedzie no ale jakies cholerne potwierdzenie mogli by wyslac ... ze skany otrzymali . ???? ???? ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom