>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

55$ + 25$ bez depozytu! Oferta SuperGame.pl

Status
Zamknięty.
rpg 1K

rpg

Użytkownik
Ale punkty mozna uzbierac w 3 dni nawet a nie tygodniami.

A jak jestes taki niecierpliwy, ze codziennie ich poganiasz to zaloz nowe konto z polecenia pokerstartegy i sobie graj. Zobaczymy ile dluzej Ci zajmie ugranie pkt i czy cos kasy zostanie na koncie.

P 0

piotrciuba

Użytkownik
lol
wy jestescie jacys inni umiecie czytac chyba same 6 latki tutaj sa ze nie czytaja ze zrozumieniem

pisalem ze nie chodzi o punkty czy mozna ugrac je w dzien czy w miesiac tylko chodzi mi ze oni nie maja problemow z ksiegowaniem kasy a tutaj widze ze sie miesiacami ciagna problemy.

M 0

mkiller

Użytkownik
i potem sie dziwowac dlaczego Polska jest wykluczana z wielu promocji
przez takich jak wy co namawiacie do zakladania wielu kont.
ale Ty ciemny jestes! nie rozumisz czlowieku, ze konto w party poker, na ktore nie dokonales zadnego depozytu to konto play money? Twoje dane nie widnieja w ich statystykach i mozesz sobie otworzyc nawet 1000 kont play money ( oczywisice nie zachecam do tego)

co tutaj ma do rzeczy, ze Polacy sa wykluczani z udzialu w promocjach? nie rozumiem Twojego toku myslenia, a moze jego braku.. skoro tak narzekasz na supergaem to skorzystaj z bonusu pokerstrategy, no chyba ze juz dostales od nich bonus na cala rodzine.

S 11

support75

Użytkownik
jest dokladnie tak jak mowi mkiller.
jesli na koncie nigdy nie bylo pieniedzy (mimo to ze dane wpisalismy) to jest ono traktowane jako play money.
Ci ktorzy narzekaja na supergame (zreszta nie dziwie sie) moga napisac ze nie chca tego bonusu i zalozyc nowe konto np. w PokerStrategy.
Pozdrawiam

P 0

piotrciuba

Użytkownik
supergame to kicha juz 2 tygodnie czekam na kase i co i nic

na poczatku mowiliscie ze do 7 dni roboczych tak jest napisane w regulaminie ok poczekalem upomnialem sie dalej czekam i ja sie pytam kurna do kad mam tak czekac
jest napisane w regulaminie do 7 dni ropboczych wiec mieliscie zrobic i wyslac kase w 7 dni i nas wsumie nie obchodza jakies problemy z wplatami wyplatami czy co wy tam robicie bo juz czekam 14 dni i dalej nic nie jest zrobione niech jeden z drugim zadzwoni do PartyPoker i pogada a nie kaliczy emaile swoim podstawowkowym angielskim z ktorych ani wy ani party nic nie rozumieja.
AAAA chyba ze supergame to jakas dzieciarnia i angielskiego nawet nie umia i nie maja jak zadzwonic.

Ja sie pytam kiedy kasa bedzie i proszem i nie mowic ze &quot;kasa bedzie&quot; moze byc nawet i za rok ale co mi po tej kasie za rok jak za rok moze juz nie byc party poker albo nie wiem wybuchnie wojna i h*j strzeli wszystko.

Jeszcze raz sie pytam kiedy bedzie kasa na moim koncie?

K 76

karlos83

Użytkownik
Ty wez sie moze troche uspokoj? Ktos chce Ci dac pieniadze za darmo a Ty jeszcze awanture robisz.
Tak jak ktos pisal wczesniej nie pasuje Ci ta promo zaloz inne konto z innym promo (poki nic nie wplacales masz konto playmoney i mozna tak robic.)

B 0

bazik

Użytkownik
a kto ma wiedziec jak nie organizator supergame?
Jeśli nie dociera do Ciebie to, że mamy problemy z zaksięgowaniem kwoty i jest to od nas NIEZALEZNE, to co mam napisać? Mam kłamać i pisać, że kasa będzie za 5 dni?!

Nie usprawieldiwiam SuperGame z tej sytuacji - to fakt, ze generalnie powinno Was to gilgac, ze my mamy jakies tam problemy. Jednak wyglada to tak, ze my slemy kolejne przelewy, ktore raz dochodza a raz nie. Zatem nie zagwarantuje Ci, ze przelew puszczony kilka dni temu dojdzie w poniedzialek i dostaniesz kase.

Nie ukrywamy nigdzie naszych problemow. I tu na forum i na naszej stronie i na naszym forum.

rpg 1K

rpg

Użytkownik
No i wreszcie zmiana nastawienia ;-)

A jak masz czekac to wplac sobie do Empire Poker 50$. To jest ta sama siec wiec potranujesz i jak rozegrasz 125 rh to dostaniesz 25$.

L 72

loozer21

Użytkownik
Bazik a nie mozesz poprostu poprzelewac kasy chłopakom na mb i zeby CI skany wyslali ze wpłacili na partypoker?

rpg 1K

rpg

Użytkownik
A czy w przypadku gdy Ty bys byl odpowiedzialny za to w takim SuperGame to bys tak robil??

Dostaliby 55$ na MB i by nawet nie wplacali bo po co ryzykowac uwalnianie dla 25$ skoro maja 2 razy wiecej juz pewne.

To tak jakbys pozyczal kase takiemu lukasz321 aa

L 72

loozer21

Użytkownik
No ale jak by ktos był zaufany z forum i skany dowodow by po przsyłali to tak. A nie bawic sie w przelewanie kasy i czekanie niewiadomo ile czasu na ich zaksiegowanie.

R 0

robinmaster

Użytkownik
Wielki plus dla supergame.pl ???? ✅ ✅ ???? w ramach przeprosin za opoznienia dostalem karty ???? mialem tu nic nie pisac juz no ale takie pozytywne zdziwienie trzeba bylo napisac hehe ???? dzieki i pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom