maja kampanie co tydzien podobna promocjaAle to przypuszczacie czy oni mają taką co tygodniową kampanie promocyjną?
dokładnie czekam już 3 dzień na tego linka aktywującego. Jednak koledzy wyżej sie mylili bo, po wpisaniu danych i zatwierdzeniu ich, wyskoczyło żeby aktywować konto linkiem z maila :jezora: który do mnie jeszcze nie dotarł ????w biegawin jak sie zarejestujesz to aktywacja konta przychodzi na miela jesli masz w gmailu to ci przychodzi po 1 min a jak masz w wp to se troche poczekasz! ja tez musialem czekac na link aktywacyjny!
Dokładnie tak! Konto musi być aktywowane linkiem. Ja czekałem kilka dni i nic więc założyłem nowe konto z innym adresem na o2 i po kilku sekundach link był.dokładnie czekam już 3 dzień na tego linka aktywującego. Jednak koledzy wyżej sie mylili bo, po wpisaniu danych i zatwierdzeniu ich, wyskoczyło żeby aktywować konto linkiem z maila :jezora: który do mnie jeszcze nie dotarł ????
Dla czego ma nie wypłacić, nie łamie regulaminu, konto nieaktywowane, nie istnieje....wygrasz coś większego i nie wypłacisz później ????
EDIT:
ja im maila napisałem jak odpiszą to pewnie sami mi aktywują konto
racje masz konto nieaktywowane nie istniejeDla czego ma nie wypłacić, nie łamie regulaminu, konto nieaktywowane, nie istnieje....
Kolego to ty wyjeżdżasz z jakimś absurdem że mógłby nie wypłacić kasy, bo ma drugie konto, 1 jest nieaktywne, nawet się na nie nie zalogował, więc jakie mieli by robić prolemy, i nie sprzeczaj się o coś oczywistego.:-Dracje masz konto nieaktywowane nie istnieje
tyko jak by nie istniało, to można by było wybrać nick przy rejestracji jaki sie miało a nie mozna
Kolego to ty wyjeżdżasz z jakimś absurdem że mógłby nie wypłacić kasy, bo ma drugie konto, 1 jest nieaktywne, nawet się na nie nie zalogował, więc jakie mieli by robić prolemy, i nie sprzeczaj się o coś oczywistego.:-D
mi przyszło na wp.pl wszystko bezproblemowo i od razu mówię sorry za pomyłkę , bo wczoraj napisałem , że mail aktywacyjny jest niepotrzebny , ale sprawdziłem i rzeczywiście go mam w odebranych ???? Mi na wp.pl wszystkie wiadomości od nich przychodzą ...Dokładnie wp.pl odpada
tak 19-20 :-DApropo, o której te spiny mają dawać? Tak jak w tamtym tygodniu? Na Relic Riders?