>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5 FreeSpins Relic Raiders begawin:)

Status
Zamknięty.
kto_ja 0

kto_ja

Użytkownik
3 razy probowalem i dalej sie nieda zarestjrwoac;/

to samo mam 3x i to samo wyskakuj: Error

A fatal error occured while handling your data. The registration process could not be completed. Please try again later. If the problem persists, please contact our support team.

M 12

m@estro

Użytkownik
5 FreeRound Relic Raiders €1,00 €2,76 €6,36
4 FreeRound Relic Raiders €1,00 €3,56 €3,60
3 FreeRound Relic Raiders €1,00 €0,00 €0,04
2 FreeRound Relic Raiders €1,00 €0,04 €0,04
1 FreeRound Relic Raiders €1,00 €0,00 €0,00

Bez szału, ale nienajgorzej :spokodfhgfh:

endriu 361

endriu

Forum VIP
snuz123 odśwież przegłądarkę ;)

odśwież przeglądarkę lub wyjdź z gry i wejdź ponownie, a tak wogóle jest tak mało stron że musisz czytać temat, bo widać że nie czytasz, gdyż ten problem na poprzedniej stronie był rozwiązany !

dzuda 2

dzuda

Użytkownik
Z tego co wyczytałem w zasadach, to pisze, że przelaną na zakłady nadwyżkę trzeba obrócić 4x w zakładach z kursem minimum 1.5. i nie wolno stawiać over/under oraz h2h. Ja mam już 260E ponad bonus i dopiero raz obrócone w kasynie. Sam nie wiem czy próbować dalej obracać czy obracać to 4x na zakładach. Jak myślicie? Chyba obrót 4x na zakładach jest bezpieczniejszy jak chcę wypłacić tą kasę.

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
ja mam temporary unavailable i nic nie pomaga chyba przesadziliście z tymi kontami na psy i babcie ;x
nie świruj , bo ja też miałem ten sam problem . Wejdź w grę Relic Raiders i jeśli Ci to pisze , to po prostu daj odśwież. U mnie ruszyło.

S 24

snuz123

Użytkownik
czytam czytam i nie świruje przecież zrobiłem to po kilka razy, także różne przeglądarki , usuwanie ciasteczek itp. nadal nic

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
kurcze ja peszek 5 E ugralem ze spinow a potem juz szybko do 0 doszedlem! Chwała im za to i duzy plus ze daja takie spiny co jakis czas ????

dzuda 2

dzuda

Użytkownik
Nie ma chyba gdzie sprawdzić. Niby pisze, że nadwyżkę można przelewać, ale się nie da :/ Mi zostało już tylko 140e, a miałem 460. Nie ma szans tego obrócić w kasynie, bo obróciłem dopiero 1000e, a mam obrócić 8000E ????

kto_ja 0

kto_ja

Użytkownik
wie ktoś może do kiedy będą &quot;5free spin&quot; ? bo aktualnie nie da się tam zarejestrować!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom