Dziś będą na Devil's Delightponoć w każdy piątek między 19 a 20 są spiny . Ale nic nie pisze nigdzie na jakiej grze i czy wogóle dziś są .
dzis sa w Devils delightponoć w każdy piątek między 19 a 20 są spiny . Ale nic nie pisze nigdzie na jakiej grze i czy wogóle dziś są .
ja na pieniadze od nich czekalem jakies 3 tygodnie i tez mialem problemy skontaktowaniem sie z ich suportem .Tak jak mowisz nieodpisywali po 3 dni ale sprobuj miedzy 10 a 14 napisac cos do nich.wydaje mi się , że już obrót wykonałem . Kazali mi postawić na zakładach sportowych za 70 euro , aby wykonać obrót . Zrobiłem to i zleciłem wypłatę wczoraj , przesłałem im już wszelkie skany , więc teraz nie powinni się do niczego przyczepić ... Tylko denerwujące jest to , że kasa nadal jest na koncie , a oni nic nie odpisują ... Ostatnio dostałem odpowiedź po 2/3 dniach.
ja takiego problemu wogóle nie miałem ... może złamałeś jakieś warunki ? chyba nie robiłeś więcej , niż 1 konto :jezora: ?Ja mam problem ze stroną Begawin.com od kilku tygodni mi w ogóle ta strona nie działa. Z wyczytanych postów wiem że nie jestem jedyny. Czy ktoś z Was miał taki przypadek? Ewentualnie jak z tym sobie poradzić? Zmiana przeglądarki nie pomaga. pozdrawiam
jeżeli u twojego brata również nie działa to znaczy że was zablokowali , nie w każdym buku jest tak że jak cie blokną to i tak strona ci sie odpali ale ci sie nie zaloguje , gdzie niegdzie jest tak że jest czysta strona i baju baj. przykładem jest betsafeTo nie chodzi o to że się nie mogę zalogować tylko o to że mi się w ogóle nie wyświetla strona, tak jakbym nie miał chwilowo internetu. O zablokowaniu nie może być mowy, grałem tam dosyć długo bez żadnych problemów. Co ciekawe u mojego brata również ta strona nie działa. Trudno, najwyżej nie będę korzystał z promocji i tak nigdy nie miałem szczęścia. pozdrawiam
jak nie masz pojęcia to nalepiej nie pisz głupot, nie działa pewnie dlatego że maja lipnie zrobioną stronkę, poprubuj inne przegladarki, jak jest blokada to musi pisać wyraźniejeżeli u twojego brata również nie działa to znaczy że was zablokowali , nie w każdym buku jest tak że jak cie blokną to i tak strona ci sie odpali ale ci sie nie zaloguje , gdzie niegdzie jest tak że jest czysta strona i baju baj. przykładem jest betsafe
to dlaczego znawco , mi i innym normalnie strona działa ? na każdej przeglądarce i do tego nigdy , ani razu nie miałem problemu z tą stronką ...jak nie masz pojęcia to nalepiej nie pisz głupot, nie działa pewnie dlatego że maja lipnie zrobioną stronkę, poprubuj inne przegladarki, jak jest blokada to musi pisać wyraźnie
mnie też działa, a twoim tokiem myslenia nigdy nikomu nie pomożesz w niczym, ja prubuje pomóc a nie pisać że mnie działato dlaczego znawco , mi i innym normalnie strona działa ? na każdej przeglądarce i do tego nigdy , ani razu nie miałem problemu z tą stronką ...
chyba pisał wcześniej za przeproszeniem NIEDOROZWOJU że nie działa mu na innych przeglądarkach to po co spamujesz- może przeczytał byś kilka postów a nie właczysz każdy temat i patrzysz gdzie by wpierniczyć postjak nie masz pojęcia to nalepiej nie pisz głupot, nie działa pewnie dlatego że maja lipnie zrobioną stronkę, poprubuj inne przegladarki, jak jest blokada to musi pisać wyraźnie