witam a ja niedostalem bona chociaz wyslalme kilka maili przed 15.01 i prosba do osob ktore maja wiecej bonow i niemoga ich uzyc bo jak widzicie tam jest poker i jakby ktos mily mogl mi dac taki bon ja bym go obrocil zrobil troche kasy i zagral wpokera ztaba i sie podlozyl i te 5 euro byscie mieli, moze dostane jeszcze tego bona bo zlozylem reklamacie :mrgreen:
a ja ponawiam pytanie
czy moge zagrac w freebet jezeli nic nie wplacalem, a dokonalem trzykrotnego obrotu tymi bonusowymi 5 euro z promocji (postawilem juz zaklady za laczna sume ponad 15 euro)??????????
czy moge zagrac w freebet jezeli nic nie wplacalem, a dokonalem trzykrotnego obrotu tymi bonusowymi 5 euro z promocji (postawilem juz zaklady za laczna sume ponad 15 euro)??????????
a ja ponawiam pytanie
Zleciłem wypłate na konto bankowe i odpisali mi coś takiego:
We received your request for a withdrawal of 30.00 Euro.
We need to see a copy of your Identity card or drivers licence before we can proceed with the payment.
Please send us the copy to the following address