Roboczych.Czy to musi być 7 dni roboczych ??
Tak, jeśli przedtem dokonałeś jakiegoś depozytu. Innaczje FB Ci nie przysługuje.że jeśli nie trafię tego wyniku, to czy zostanie mi zwrócona stawka, czyli 7 euro ?
skąd wiesz kontaktowałeś się z nimi ??Roboczych.
Ale ja wysłałem po 7 dniach od dostania bonusa i napisali żebym przesłał skany, a następny mail że pieniądze na koncie mają być dziś teraz ide do banku i jak wejdę później na kompa to napisze czy kasa jest ????raprobie, nie, czytam temat. -_-'
Dokładnie. Mało tego. Wczoraj chciałem 30 minut przed meczem Sharapovej obstwić kase. Loguje sie normalnie i dziwnym trafem przy potwierdzeniu zakładu mnie wylogowało. Przez okrągłe 30 minut chciałem się zalogowac i nic a po 30 minutach wszystko normalnie. Oczywiscie nie zdazylem obstawic! Tak samo uważam, za oszustwo, że na kilka godzin znika jakieś zdarzenie z oferty. Np. Mecz Federer- Nadal zniknęło wczoraj koło 19 i dopiero o 4 w nocy było dostępne!! Chętnie bym już wypłacił wszystko od nich, ale niestety nie moge, bo nie mam jeszcze dowodu.Coraz bardziej zaczynaja oszukiwac! dzis rano rozliczyli mi wynik z NBA jako wygrany , bo w regulaminowym czasie było 87-87 czyli under 184,5 ---a pozniej zmienili decyzje rozliczajac jako przegrany bo zaliczyli punkty jeszcze z dogrywki!!!!! a undrer/over był na regulaminowy czas a nie na dogrywke też--na emaile tez słabo odpisuja prawie wcale :zoltakartka:
No, to już wiemy, dlaczego takie kanty. Same baby tam pracują ... :jezora:Informacje o firmie WINunited.com
WINunited jest w pełni licencjonowaną firmą bukmacherską, założoną w 2005 roku, której siedziba znajduje się na Malcie. Firma została założona przez było modelkę, bizneswomen Yarę Wortmann. WINunited.com zatrudnia 25 osób. 12 pań zajmuje następujące stanowiska:
Założycielka / główny udziałowiec - Yara Wortmann (37), dyrektor operacyjny - Sanuela (27), dyrektor ds. płac - Lisa (25), dyrektor marketingu - Sandra (34), zespół obsługi klienta - Charlene (23), przedstawiciele zespołu obsługi klienta: Regina (25), Victoria (24), Liz (29), kierownik ds. pokera i produktów kasyn - Louise (33), kierownik na kraje Europy Zachodniej - Susanna (28), kierownik na kraje Europy Wschodniej - Blanka (24), kierownik stowarzyszony - Melanie (26).
Firma działa na rynku międzynarodowym, ma klientów w 15 krajach. Dalszy rozwój na rynki Europy Wschodniej jest planowany na ten i kolejny rok, jak również ekspansja produktów do kasyn i gier zręcznościowych.
No, to już wiemy, dlaczego takie kanty. Same baby tam pracują ... :jezora:Informacje o firmie WINunited.com
WINunited jest w pełni licencjonowaną firmą bukmacherską, założoną w 2005 roku, której siedziba znajduje się na Malcie. Firma została założona przez było modelkę, bizneswomen Yarę Wortmann. WINunited.com zatrudnia 25 osób. 12 pań zajmuje następujące stanowiska:
Założycielka / główny udziałowiec - Yara Wortmann (37), dyrektor operacyjny - Sanuela (27), dyrektor ds. płac - Lisa (25), dyrektor marketingu - Sandra (34), zespół obsługi klienta - Charlene (23), przedstawiciele zespołu obsługi klienta: Regina (25), Victoria (24), Liz (29), kierownik ds. pokera i produktów kasyn - Louise (33), kierownik na kraje Europy Zachodniej - Susanna (28), kierownik na kraje Europy Wschodniej - Blanka (24), kierownik stowarzyszony - Melanie (26).
Firma działa na rynku międzynarodowym, ma klientów w 15 krajach. Dalszy rozwój na rynki Europy Wschodniej jest planowany na ten i kolejny rok, jak również ekspansja produktów do kasyn i gier zręcznościowych.
http://www.google.pl -> winunited -> Pierwsza strona po polsku. ????skad dorwales tą info?
Ja otrzymałem email wczoraj ze w poniedzialek przeleją mi na monybookres pieniadze, poniewaz wplacałem do nich 1 Euro i moneybookers mialem do wypłat odblokowane-jak otrzymam cos to rzuce screeni co komuś udało się wypłacić ??