Musisz postawić 4 zł lub powyżejChciałem postawić kupon za 2 zł to się nie da. Muszę odrazu za 16.88 zł stawiać ?
Pisze mi coś takiego:
Pewne stawki są poniżej ich limitu. Te zakłady zostały cofniętę na stawke 0. Proszę sprawdż twoje stawki.
u mnie wszystko w porządkuDziałają wam konta na Interwetten? Ja skorzystałem wczoraj z tej promocji, zarejestrowałem się w Interwetten, pograłem trochę w pokera, teraz chce się zalogować i wyskakuje mi cały czas że niepoprawna nazwa użytkownika lub hasło...Nie rozumiem? Jeśli zamkneli mi konto to ciekawy jestem za co????
Do bani z taką promocją...jak nawet w pokera nie można zagrać bo zamkną konto tym bardziej że skoro można było przelać tam pieniądze tzn. że nie było na to ograniczeń...miałem interwetten za bardziej poważną firmę...ale wali mnie to nie moje pieniądze tylko z bonusu...szkoda tylko czasu bo spędziłem nad tym parę godzin...a czasu już mi nikt nie odda ani za niego zapłaci...????premiership > mi też zamknęli konto...:/ miałem tam bonus pokerowy jeszcze, bowiem wygrałem freerolla tam... i chciałe wyrabiać punkty
Skoro bonus jest przeznaczony na zakłady to grasz na zakładach i koniec, nie potrafisz tego zrozumieć ? Widocznie nie, skutki widać.Do bani z taką promocją...jak nawet w pokera nie można zagrać bo zamkną konto tym bardziej że skoro można było przelać tam pieniądze tzn. że nie było na to ograniczeń...miałem interwetten za bardziej poważną firmę...ale wali mnie to nie moje pieniądze tylko z bonusu...szkoda tylko czasu bo spędziłem nad tym parę godzin...a czasu już mi nikt nie odda ani za niego zapłaci...????
Ja tylko zapytam gdzie masz takie info. że jest to bonys tylko na zakłady ?Skoro bonus jest przeznaczony na zakłady to grasz na zakładach i koniec, nie potrafisz tego zrozumieć ? Widocznie nie, skutki widać.
Strona która daje Ci kod bonusowy nazywa się "Fani typowania" , mało ?Ja tylko zapytam gdzie masz takie info. że jest to bonys tylko na zakłady ?
Na dole po lewej stronie masz wybrane Deutsch, wiec musisz zmienic na polski...Mam pytanko. Czy w interwetten można zmienić język na polski? Jeśli tak, to gdzie? Bo ja niestety z niemieckiego zero :/
Z góry dziękuję ????
Mam niestety to samo...Działają wam konta na Interwetten? Ja skorzystałem wczoraj z tej promocji, zarejestrowałem się w Interwetten, pograłem trochę w pokera, teraz chce się zalogować i wyskakuje mi cały czas że niepoprawna nazwa użytkownika lub hasło...Nie rozumiem? Jeśli zamkneli mi konto to ciekawy jestem za co????
Mam identyczną sytuację niestety, nie wiem czym to jest spowodowane - rano normalnie mogłem się zalogować, lecz gdzieś od godziny 13, cały czas error ..."ERROR
Nazwa użytkownika lub hasło jest nieważne. Proszę podaj swoje dane ponownie względnie rejestruj się, jeśli nie jesteś zarejestrowany."
Własnie mi sie stało to samo tuz po zalogowaniu i dostaniu bonusa wyłaczył mi sie komp i teraz wyskakuje mi to samo przy logowaniu:-?Mam identyczną sytuację niestety, nie wiem czym to jest spowodowane - rano normalnie mogłem się zalogować, lecz gdzieś od godziny 13, cały czas error ...