>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5 € w Interwetten za free :)

Status
Zamknięty.
kobebrylant8 15

kobebrylant8

Użytkownik
Ja mam pytanko, wygralem zeszlej nocy z tego bonusa 70 PLN, i teraz musze te 70 pln postawic po kusie conajmniej 2.01.. to mi da ok. 141 pln.. i kolejny raz musze postawic po kursie 2.01 , co mi da 282 PLN... i moge wyplacic?? TAK TO MA WYGLADAC?
Pytam, bo na innym forum wyczytalem, ze wystarczy postawic trzykrotnie wartosc otrzymanego bonusa (~17 PLN) po kursie 2, no wiec metlik w glowie ???? )
PROSZE O ODPOWIEDZ....

marcinku 0

marcinku

Użytkownik
Ja mam pytanko, wygralem zeszlej nocy z tego bonusa 70 PLN, i teraz musze te 70 pln postawic po kusie conajmniej 2.01.. to mi da ok. 141 pln.. i kolejny raz musze postawic po kursie 2.01 , co mi da 282 PLN... i moge wyplacic?? TAK TO MA WYGLADAC?

Pytam, bo na innym forum wyczytalem, ze wystarczy postawic trzykrotnie wartosc otrzymanego bonusa (~17 PLN) po kursie 2, no wiec metlik w glowie ???? )

PROSZE O ODPOWIEDZ....
masz obstawic bonus 17 zl x 3 = 51 zl

lacznie masz dac kupony za 51 zl i jest po obrocie, po kursie conajmniej 2,01

nie musisz zawsze grac vabank

dawidek_23r 0

dawidek_23r

Użytkownik
A ja mam takie pytanie: obrocilem juz 2 razy bonus i wygralem, czyli zostal mi do obrotu bonusu jeszcze tylko 1 raz i tu zaczyna sie moj problem, mianowicie jesli postawie te 17 PLN po raz 3 i ostatni po kursie ok.2 i przegram to mam obrocony bonus, czy aby go obrocic musze i tym razem wygrac ????

pancerny 0

pancerny

Użytkownik
Promocja sprawdzona -- i działa w 100%.
Jeśli inni piszą że już się skończyła to są w okropnym błędzie ! Buk w 100% wypłacalny , jeśli macie problem z@ to załóżcie sobie na gmail.com albo o2.pl

(dochodzi po 1 minucie i nawet szybciej a nie idzie 3 dni jak na onecie czy wp) .

Polecam i pozdrawiam !

kalemba_9 5

kalemba_9

Użytkownik
A czy to jest promo dla wszystkich???Jesli to nie jest promo dla Polakow???Voucher byl brany ze strony po Niemiecku wiec czy pozniej nie bedzie problemow przy wyplacaniu???

F 0

fb_dean

Użytkownik
A czy to jest promo dla wszystkich???Jesli to nie jest promo dla Polakow???Voucher byl brany ze strony po Niemiecku wiec czy pozniej nie bedzie problemow przy wyplacaniu???
jak narazie przed wypłatą poprosili mnie o dowód...
Niestety, nie możemy zrealizować Twojej prośby o wypłatę. Przed pierwszą wypłatą środków konieczne jest przesłanie kopii dowodu tożsamości.
Proszę ją przesłać na następujący adres: [email protected] .
Kopia dowodu tożsamości może zostać również przesłana faksem.
Nr faksu: +43-1-774 64 44
Dziękujemy.
wysłalem dzis o 9:00 rano, ale dalej zero odzewu ...

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Za każdym razem chcą dowód? Czy tylko w niektórych przypadkach ????
A co za roznica? Generalnie sprawdzaja, wiec trzeba sie z tym liczyc, ze beda chcieli od kazdego. Moze od kogos nie zawolaja, ale szanse na to, ze ktos wyplaci bez skanu sa niewielkie Ja mam konto od dawna i dowod im przeylalem, bo chcieli.

lalo 36

lalo

Forum VIP
Kurde jaki ja jestem głupi :] Nie doczytałem do końca regulaminu obrotu i zagrałem kursem 1,7 :] No nic, ważne że na koncie jest teraz więcej i można dalej grać ;)
pozdROWienia ????

samadi 2

samadi

Użytkownik
Chciałem postawić kupon za 2 zł to się nie da. Muszę odrazu za 16.88 zł stawiać ?
Pisze mi coś takiego:
Pewne stawki są poniżej ich limitu. Te zakłady zostały cofniętę na stawke 0. Proszę sprawdż twoje stawki.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom