Przeczytaj pierwszy post i będziesz wiedział. Edytowałem posta i uaktualniłem info.Promocja jeszcze aktualna?
Edit: Promocja z tej strony zakończona. Jednak jeśli ktoś wpisze kod to nadal może skorzystać.
Proponuję zajrzeć jeszcze raz do Elementarza i powtórzyć czytanie ze zrozumieniem, bo chyba właśnie ciebie czytanie boli....Kurde, ludziska. Czytac nie umiecie?! Dwa posty wyzej VADER napisal ze juz po promocji, a wy jeszcze o te kody sie pytacie... Czytanie nie boli!
dorzucam sie do tej prosby, chetnie przyjme kazdy aktywny KOD ????Jak by ktos mial kod, ktory mu gdzies tam zalega i sie kurzy to z checia przyjme [na priv.]
oni potrafia sie nie odzywac a wyplaty odblokowac.ehh ja nie wiem oni sa dziwni jacys
wyslalem najpierw dowod ok
potem chcieli rachunki ok wyslalem
teraz chcieli potwierdzenie prowadzenia konta i po wyslaniu tego nie odzywaja sie od 36 godzin a jak cos chcieli to w chwile odpisywali...
Ma ktoś jakieś pewne info czy ta promocja nawet jak ma się dobry kod jest aktualna? Bo jak nie to temat można zamknąć żeby nie było dziwnych postów tutaj...Kody z tej promocji już nie działają. I skończcie żebrać.