Założyłem temat. Promocja była ZA DARMO! Także napisałem w temacie, że jeśli ktoś będzie handlował tymi kodami na forum to będę banował!!! ????Chce ktoś kod?? 7zł na MB i macie pisać na pw
a mozesz powiedziec jak dlugo czekales na weryfikacje? ja tez powiedzialem ze zadnych rachunkoow za prad nie mam, i pwoeidzieli ze wystarczy z banku rachunek i dowod, obecnie czekam na weryfikacjeJa tam mogę powiedzieć że założyłem konto w interwetten tylko dla bonusa i pograłem troche w pokera, potem trochę poobstawiałem i dzisiaj mi przyszło na konto 115zł. Chcieli oczywiści skany rachunków ale odpisałem im że nie moge przesłac bo mieszkam z rodzicami więc napisali mi żebym wysłał skan jakiegoś dokumentu gdzie jest mój numer konta bankowego, moje imie, nazwisko, adres. Wysłałem im umowę z mbankiem o prowadzenie konta bankowego i jest OK teraz.
3 razy po kursie min. 2,0mam 40€ wysalem dokumeny , zrobilem wplate dostalem maila ze mam bonus itp
ile razy bonus winien byc obrocony i o jakim kursie przed wypłatą? pozdro
te a widzisz nazwe tego tematu? zastanow sie ile i jak mogl wplacic...Ile wplaciles, bo nie bardzo rozumiem? 40 euro?
Jeżeli tak to musisz obrócić 3x40 euro po kursie minimalnym 2.0