Ja wziąłem undera Vadera i było spoko, trochę nerwowo na 15 sek przed końcem, ale weszło po ciekawym kursie.Nota bene wspominałeś, że kurs 1.6 to jak by co
Betclic oferował 1.65 przed samym meczem tak dla informacji

.
Zasugerowałem się też sugestią, że nie powinno być dużo bramek w meczu Kanady.Już miałem to grać [ 1.8 ], ale zauważyłem, że oferują również +2.5 na Szwajcarów po 1.72.Uznałem, że fajna opcja bo Europejczycy jeśli by już polegli to niewysok

pcja wydała się świetna także dubel wszedł.
Swoją drogą dzięki Vader.
Na jutro uważam, że dobre rozwiązanie to wysokie, dodatnie hendi na Białorusinów.Grają wszystkie mecze równo, przegrali ze Słowacją, ale nadal mają szansę na drugą pozycję.W dodatku jest to dość prestiżowy pojedynek.Nie widziałem ich meczy podczas tego turnieju, ale skuszę się raczej na hendi i jutro obejrzę spotkanie.
Białoruś +3.5 @ 1.68 

/
Betclic
--------------------------------------------------------------------------
Francja -
Norwegia to wydaje mi się, że raczej under bo historia spotkań pokazuje, że nie strzelali dużo, a i w tym turnieju obie ekipy kręcą się gdzieś w linii 5.5.Obie drużyny jako tako zaskoczyły bo Francuzi tylko 3:2 przegrali z faworyzowanymi Szwedami, zaś Norwegowie pokonali Czechów.Jutro spodziewam się spotkania ''na styku'', a w dodatku underowego.
Under5.5 @ 1.78

/ Unibet
--------------------------------------------------------------------------
Tego nie wiem czy zagram, ale pokusiłbym się o overa w meczu Szwecji, ale raczej lekko to grać, jakoś tak mam przeczucie, jak grają ze sobą to lubią postrzelać, ale te dwa pierwsze wymienione przeze mnie mecze wydają mi się ciekawsze do gry.