Farmazon taki, że Górnik od 46 do 70 nie grał nic i odpoczywał na końcówkę lub nie wiem na co. Może na rewanż z Trencinem. Mecz z serii 3-0 dla Płocka kończy się karą ze nonszalancje i katastrofalne wykończenie akcji bramką nikogo innego jak Angulo. I tak u nas hasają zagraniczni zawodnicy, nic nie grają oni tylko wykorzystują błędy naszych rodzimych beztalenci, nic więcej.Obejrzałem końcówkę. Ktos tam wyżej pisał, ze Gornik maks 70 minut, a poxniej dętka. Farmazon. Obie drużyny tak samo słabo grały w końcówce. Dętki i wyplutych płuc nie było.
W tym meczy Arki tez śmierdzi podobnym wynikiem.
Na logike Wisla powinna ich pojechac dwoma golami nawet grajac byle jak, pol skladu Gornika to chlopaki na poziomie lig regionalnych,normalnie powinni grac w rezerwach z Korona byl identyczny wynik,i znowu przed meczem ten sam ruch z kursami, na takich sie siada i sama rutyna ich demoluje, wyjazd na takich to 3 pkt gratis, a nie stoi sie i czeka co oni zrobia.Dla mnie to szopka jest.Kiedys jak Pogon grala takimi chlopakami w lidze to po 0-8 dostawala, a teraz po prostu remisy po wyrowanych meczach.Farmazon taki, że Górnik od 46 do 70 nie grał nic i odpoczywał na końcówkę lub nie wiem na co. Może na rewanż z Trencinem. Mecz z serii 3-0 dla Płocka kończy się karą ze nonszalancje i katastrofalne wykończenie akcji bramką nikogo innego jak Angulo. I tak u nas hasają zagraniczni zawodnicy, nic nie grają oni tylko wykorzystują błędy naszych rodzimych beztalenci, nic więcej.
Taki mecz był już w tej kolejce w piątek. Lechia - Śląsk, skończyło się w obu przypadkach identycznie.
Czyli tak jak Grac napisał. Wisła powinna ich zgnoic, a tu gol dla Górnika. Po tym golu włączyłem mecz i cieżko to opisać. Ten Gornik moze remisów natrzepać ostro.Na logike Wisla powinna ich pojechac dwoma golami nawet grajac byle jak, pol skladu Gornika to chlopaki na poziomie lig regionalnych,normalnie powinni grac w rezerwach z Korona byl identyczny wynik,i znowu przed meczem ten sam ruch z kursami, na takich sie siada i sama rutyna ich demoluje, wyjazd na takich to 3 pkt gratis, a nie stoi sie i czeka co oni zrobia.Dla mnie to szopka jest.Kiedys jak Pogon grala takimi chlopakami w lidze to po 0-8 dostawala, a teraz po prostu remisy po wyrowanych meczach.
To u siebie. Ze słabą Koroną i nie wiele lepszym Płockiem (choć kadrowo 3 razy silniejszy). Zobaczymy teraz ich wyjazd na Słowację i mecz w Legnicy. Nie wróżę tu nic dobrego i powtarzam, oni nie wytrzymają tego. To będzie 7 mecz Górnika przy 3 Miedzi. I w końcu na wyjeździe się karta odwróci bo tak to grali w tej chwili 4 razy w Zabrzu przy zaledwie jednym wyjeździe do Kiszyniowa z outsiderem z Mołdawii.Czyli tak jak Grac napisał. Wisła powinna ich zgnoic, a tu gol dla Górnika. Po tym golu włączyłem mecz i cieżko to opisać. Ten Gornik moze remisów natrzepać ostro.
Skoro wchodzisz w X2 ze spokojem to naprawdę podziwiam, popatrz na statystyki jak i grę z dotychczasowych spotkań obu ekip szczególnie Górnika. Z 5 rozegranych w tym sezonie spotkań to aż 4 były rozegrane w Zabrzu gdzie tylko w spotkaniu z ostatnią drużyną z Mołdawii Zabrzanie jakąś przewagę mieli i ten mecz zakończyli jedyną do tej pory skromną wygraną 1-0. W dwóch ligowych domowych meczach mieli po prostu furę szczęścia i tylko nieudolności rywali zawdzięczają 2 punkty na koncie. Miedź z Pogonią stworzyła mnóstwo sytuacji podbramkowych i akurat jedną na wagę zwycięstwa wykorzystała. Z Wisła Kraków oddała aż 6 celnych strzałów na bramkę, Górnik w żadnym spotkaniu takiej liczby nie osiągnął.Co Wy macie z tym Górnikiem ?! Od razu przegrają wszystkie mecze... Już 2 mecze pokazali, że mimo składu rezerwowego potrafią nadal grać a Wy dalej pchajcie się w zwycięstwo jakiegoś beniaminka z Legnicy, jak by to była jakaś Legia... x2 wchodzę w ten mecz ze spokojem.
Rozumiem Cię i szanuję Twoje zdanie i każdy ma prawo mieć własne, oczywiście ale moje zdanie jest takie, że Miedź nie pokazała też jakiejś super piłki - szczęśliwy gol w 90 minucie bo tak to trzeba przyznać i gol z karnego z Wisłą to póki co tyle jeśli chodzi o Miedź. Górnik wszyscy jadą, że nie dadzą rady itd a mimo to jeszcze w lidze nie przegrali - ok nie wygrali też ale mimo wszystko. Jaką macie pewność, że np w Legnicy za tydzień nie wyjdzie Angulo od 1 minuty i ta gra będzie wyglądać dużo lepiej. Kurs pewno spadnie na Miedź a wtedy ja zaatakuję na Górnik bo dla mnie osobiście nie odstają a na pewno nie odstają od Miedzi.Skoro wchodzisz w X2 ze spokojem to naprawdę podziwiam, popatrz na statystyki jak i grę z dotychczasowych spotkań obu ekip szczególnie Górnika. Z 5 rozegranych w tym sezonie spotkań to aż 4 były rozegrane w Zabrzu gdzie tylko w spotkaniu z ostatnią drużyną z Mołdawii Zabrzanie jakąś przewagę mieli i ten mecz zakończyli jedyną do tej pory skromną wygraną 1-0. W dwóch ligowych domowych meczach mieli po prostu furę szczęścia i tylko nieudolności rywali zawdzięczają 2 punkty na koncie. Miedź z Pogonią stworzyła mnóstwo sytuacji podbramkowych i akurat jedną na wagę zwycięstwa wykorzystała. Z Wisła Kraków oddała aż 6 celnych strzałów na bramkę, Górnik w żadnym spotkaniu takiej liczby nie osiągnął.
Gdyby terminarz był inaczej ułożony, np. jak Piast czy Cracovia, które dwa pierwsze mecze rozgrywają na wyjeździe i tak musiałby zagrać Górnik to według mnie to tak w 90% miałby na koncie 0 pkt.
Tak z innej beczki, przy parzystej liczbie drużyn nie da się ułożyć terminarza tak aby ekipy grały na przemian dom-wyjazd-dom-wyjazd? Najpierw Piast i Cracovia 2 mecze na wyjeździe, Górnik i Wisła K. 2 mecze w domu, teraz Górnik 2 mecze na wyjeździe, Piast 2 w domu.
Hmm... Opisałeś bramkę Zagłębia Sosnowiec z Zagłębiem Lubin a nie Miedzi z Wisłą.O ile mnie pamięć nie myli Miedź w meczu z Wisła strzeliła bramkę po błędzie w okolicach 30m od bramki piłkarzy Wisły i Wrzesinski wyszedł sam na sam i od słupka strzelił gola.