>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

2. kolejka LOTTO Ekstraklasy (27.07-30.07.2018)

Status
Zamknięty.
pawel1980 54,3K

pawel1980

Użytkownik
Moim zdaniem Legia dzisiaj wygra na wyjezdzie beda mogli sie wycofac i atakowac z kontry, wystarczy ze Carlitos bedzie mial dobry dzien i spokojnie sam im moze to wygrac, Korona moze sie za bardzo nakrecic po ostatnich slabych meczach Legii i za bardzo odslonic, a jest to zespol ktory potrafi zapomniec o tylach kiedy mecz im sie nie uklada pod koniec sezonu u siebie po 0-3 z Wisla i Jagiellonia, Legia nie bedzie grala takiej padaki bez konca.Przy kursie prawie 3 warto zagrac.
Na Zaglebie L lepiej nie obstawiac z takim kursem.Na Legii latwo im sie atakowalo z kontry, ale jak ci z Sosnowaca przyjada tylko bronic to moze sie skonczyc remisem.

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
I Co glupio Ci?? Lider obrony Celeban piekny gol I gra w meczu tak jak caly Slask super spotkanie. Sedzia wyrazne problemy z przepisami ale I tak jest dobrze a z kazdym meczem bedzie coraz lepiej w koncu bez koseckich pawel cow tarasovsow I innych kalek Slask moze znowu cos znaczyc. Brawo pany
Po meczu jesteś mądry, czekałem na odpowiedź ???? . Nie jest mi głupio, Golla był bardzo elektryczny, co do Celebana, muszę przyznać, że zagrał dobrze. Oby tak było, bo też jestem kibicem Śląska, ale nie popadajmy w hurra optymizm, bo w tamtym roku po meczach z Legią i Lechem, byliśmy mistrzami już prawie.

U 0

Usunięty użytkownik 46969

Gość
Po meczu jesteś mądry, czekałem na odpowiedź ???? . Nie jest mi głupio, Golla był bardzo elektryczny, co do Celebana, muszę przyznać, że zagrał dobrze. Oby tak było, bo też jestem kibicem Śląska, ale nie popadajmy w hurra optymizm, bo w tamtym roku po meczach z Legią i Lechem, byliśmy mistrzami już prawie.
Post pisalem przed meczem, Celeban to lider obrony tak jest bylo i bedzie, chyba wiesz ile interwencji ratujacych i goli dajacych punkty strzelal wiec nie wzialem tego z kosmosu, ze Slaskiem jestem juz od 7 roku zycia przezylem awanse spadki i zawsze trzeba byc optymista i wierzyc w najwyzsze cele tymbardziej w tak miernej lidze jak ta a potencjal w tym roku jest niesamowity, wiec troche wiecej wiary, moze jeszcze stazu kibicowskiego potrzeba aby wierzyc bardziej i byc mniej januszowatym ???? pozdro
edit: post dzisiaj o 3:57 - był przed meczem, okej, ośmieszasz się niestety. A co do bycia Januszem, to nie jesteś dla mnie osobą, która może rozdzielać na takie kategorie, bo nie masz pojęcia kim jestem i co robię, dlatego zajmij się sobą. W bukmacherstwie nie ma miejsca na sympatie kibicowskie, bo można popłynać na tym nieźle. Nie masz też pojęcia jaki mam staż kibicowski, dlatego zajmij się sobą i swoimi typami. Robson1416

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Zagłębie Lubin - Zagłębie Sosnowiec
Zagłębie Lubin @1,65
forBET ✅
Zagłębie Lubin strzeli powyżej 1,5 gola @1,7 forBET ✅
Inauguracja nowego sezonu w Lubinie, jako rywal imiennik z Sosnowca, oba zespoły w zupełnie innych nastrojach po pierwszej kolejce, zespół z Lubina pokonał w delegacji Legię 3:1, natomiast goście w meczu u siebie przegrali z Piastem 1:2, mimo, że jako pierwsi wyszli na prowadzenie. Faworytem są gospodarze i ja również idę w ich kierunku, wydaje się, że Lubin ma w tym spotkaniu wszystkie aspekty, aby ten mecz wygrać, własny stadion, kibice, doświadczenie oraz aktualną formę. Ważne również będzie jak wyjdą ustawieni goście, jeżeli postawią popularny autobus to może być bicie głową w mur przez gospodarzy, dobrze dla spotkania by było, gdyby prędko padła bramka dla gospodarzy, wtedy Sosnowiec będzie musiał się otworzyć i może sie nam zrobić bardzo fajne widowosko, bo Lubin lubi grać z kontry, zresztą jak większość naszych ligowców. Jedynie martwi mnie fakt, że od początku tygodnia jest &quot;masówka&quot; na Zagłębie Lubin, a wiadomo, że w takich sytuacjach nie zawsze wygrywa faworyt, ja jednak melduję się o 18 na stadionie i liczę, że gospodarze udowodnią swoją wyższość i zainkasują kolejne 3 punkty.

N 100

narodowy

Użytkownik
Korona Kielce - Legia Warszawa

Pamiętam w poprzednim sezonie jak zbliżał się ten mecz to wiele osób elektryzowało się tym meczem i Korona po ciężkim meczu ograła Legię 3:2. Do samego końca Legia goniła wynik. Tym razem początek sezonu i zespoły się dopiero rozkręcają. O &quot;rozkręcaniu&quot; Legii to nawet nie ma co wspominać bo odnoszę wrażenie, że Legia się tak rozkręciła, że skręcić się nie może. Wydawało się, że Legia po wzmocnieniu formacji ofensywnej (Kante, Carlitos) będzie dzielić i rządzić, niestety praktyka pokazuje co innego. Porażki z Arką, Zagłębiem i ostatnio z Trnavą nie napawają optymizmem. Do tego nie zapominajmy o ledwo co wygranym meczu z Cork 0:1 po strzale życia Kuchego. Legia wygrała, ale styl pozostawia wiele do życzenia. Ostatnie pogłoski o problemach komunikacyjnych w Legii wszystko to daje do myślenia. Odnoszę wrażenie jakby szatnia grała przeciwko trenerowi tym bardziej, że coraz głośniej mówiło się od dawna, że na Łazienkowska zawita po rozbracie z kadrą trener Nawałka. Myślę, że jest to nieuniknione. Gospodarzem meczu Korona która była rewelacja poprzedniego sezonu. Na pewno ich awans do grupy mistrzowskiej był sporą niespodzianka dla znawców piłki. Jakby ktoś powiedział przed sezonem, że Korona będzie w grupie mistrzowskiej to wiele osób zdziwiło by się strasznie. Nie mniej jednak Korona wywalczyła to dzieżką praca. Nie było tam wielkich indywidualności ale rzetelni ligowcy, walczaki i przede wszystkim kolektyw. Oglądałem parę filmów z obozu przygotowawczego do poprzedniego sezonu Korony i czuć było ducha drużyny. Ku zaskoczeniu spora liczba zawodników odeszła po dobrym sezonie. Korona mimo to zaczęła nie najgorzej remisem w niewygodnym Zabrzu. Górnik mocno się osłabił, ale Korona grała na trudnym terenie. Reasumując uważam, że mimo wszystkich problemów Legia wygra dzisiaj w Kielcach, nie sadze, że będzie to spektakularne zwycięstwo.
2 Dnb @ 1,68 Fortuna KE ✅
2 / - 3,5 @ 3,3 Fortuna KE ✅
Co do gry Ledżii już się wypowiedziałem w odpowiedzi na posta innego użytkownika, także nie chcę się powtarzać. Powiem tylko tyle, że strzał Mączyńskiego przywrócił życie Ledżii w Kielcach.
edit: Post nie zaliczony do KE --&gt; Jeśli zagrałeś typ podwójny (2 / -3.5), nie możesz dodać do konkursu jeszcze DNB. Niestety, ale brawo za typ. - Robson1416

Otrzymane punkty reputacji: +20
C 748

crystiano07

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Korona - Legia
Typ: 1
Kurs: 2.8
Godz: 20:30
Bukmacher: Totolotek
Wieczorem dość ciekawe spotkanie w Kielcach. Korona zagrała naprawdę dobry mecz w Zabrzu i gdyby nie Loska to pewnie wywiozłaby ze Śląska trzy punkty. Za to Legia to wielkie rozczarowanie na starcie sezonu i ligowe wpadki, przegrany superpuchar czy nijaka gra w Europie nie wydają się przypadkiem. Posada Klaufuricia pewnie wisi na włosku, więc nie wiem czemu nagle zespół z Warszawy miałby przejść cudowną odmianę. Korona to solidny zespół, który na pewno ma pewne braki i nadal czeka na wzmocnienia, ale pogrążoną w kryzysie Legię u siebie powinni ograć. Tak wyrównane kursy na ten mecz to nie jest przypadek.

K 48,2K

krzy18s

Użytkownik
Każdy wasz typ w kierunku jednej z ekip, Legia jest w fatalnej formie i każdy wynik jest możliwy bo forma forma ale każdy z tych chłopaków z przodu Kante czy Carlitos mogą sami wygrać mecz. Korona wyjściowy skład spoko obrona kiepska no więc może obie gol?

chudy-edd 265

chudy-edd

Użytkownik
Odważne stwierdzenie wiedząc, że na tę chwilę w oficjalnych meczach mają oni po jednej bramce. I to przeciwko Cork. W obecnej dyspozycji Kante i Carlitos to nazwiska na koszulkach. Zwłaszcza ten drugi.
Oczywiście BTS nie wykluczam, ale argument co najmniej dziwny.

K 48,2K

krzy18s

Użytkownik
Odważne stwierdzenie wiedząc, że na tę chwilę w oficjalnych meczach mają oni po jednej bramce. I to przeciwko Cork. W obecnej dyspozycji Kante i Carlitos to nazwiska na koszulkach. Zwłaszcza ten drugi.
Oczywiście BTS nie wykluczam, ale argument co najmniej dziwny.
Wiem do czego zmierzasz ale w meczach w ktorych grali bez bolacego brzuszka sytuacje mieli, wiem że poki co to tylko nazwiska z gruba wyplata.

seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Korona Kielce - Legia Warszawa
Legia powyżej 4,5 celnych strzałów @ 1,83 ✅
Totolotek
Legia jak na razie fatalnie rozpoczęła sezon, na 4 mecze domowe tylko wygrana z Cork i 3 porażki (Arka - Super Puchar, Zagłębie L. - liga, Trnava - kwale LM). Na wyjeździe rozegrali tylko 1 spotkanie ze wspomnianym Cork City zakończony skromną wygraną. Nie takiego początku chyba oczekiwali zarówno kibice jak i zawodnicy. Ciekawe jak długo na stanowisku trenera Legii wytrzyma Klafuric? może to już jedno z jego ostatnich spotkań w roli trenera.
Korona mimo małego przemeblowania składu dobrze zaprezentowała się w Zabrzu skąd gdyby nie Loska wywiozła by 3 punkty.
Dzisiaj mimo wszystko liczę, że goście mocno postarają się o komplet punktów aby podnieść swoje morale przed rewanżem z Trnavą we wtorek. Z przodu mają kim straszyć i taki Kante czy Carlitos nagle nie zapomnieli jak gra się w piłkę. Może od razu nie nastrzelają po parę bramek ale strzały przynajmniej w światło bramki z ich strony powinniśmy zobaczyć.
W tych przegranych meczach z tymi strzałami nie było tak źle, 6 z Arką, 5 z Lubinem i 6 z Trnavą, zawodziła po prostu skuteczność.
KE ✅ 83

xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
Korona - Legia
Legia DNB @1,68 Fortuna ✅ ✅

Ja dzisiaj gram w stronę Legii. Widzę że trochę ludzi liczy na Koronę i stawia na nią, ale kierować się wygraną 3-2 w poprzednim sezonie ma sens ? Przecież ta Korona straciła kilku ważnych piłkarzy. Legia jak wiadomo ma znów słaby początek, najpierw porażka z Zaglębiem na inaugurację sezonu Ekstraklasy, ostatnio ze Spartakiem Trnavą 0-2. Także sytuacja nie jest zbyt kolorowa, a kibice już ostatnio byli lekko mówiąc wkurzeni, ale nie dziwię się. Pomijając że Legia jest Mistrzem Polski, to jednak Klafurić został bo miał mieć pomysł na drużynę. Póki co żadne ustawienie nie wychodzi, i nie ważne jak by to rozpisał trener Legii, to i tak grają słabo. Myślę że jego posada jest zagrożona i Chorwat ogarnie drużynę, bo jak sami piłkarze mówili ostatnio po meczu że gra wyglądała źle, bez ambicji a to też dotyka w dużym stopniu trenera. Mam nadzieję że wreszcie w Legii się ogarną, bo tak jak pisałem sytuacja nie wygląda za fajnie, wiadomo ważniejszy mecz będzie już nie długo czyli rewanż z Trnavą, ale kibice przychodzą i jeżdżą na wyjazdy bo chcą też w Ekstraklasie widzieć zwycięstwa Legii. Na pewno dzisiejsze poprawiło by lekko humory. Korony przyznam szczerze że nie oglądałem w meczu z Górnikiem, z tego co widziałem mieli więcej sytuacji i wyglądało to na ich dominację. Mają jednak Lettieriego który jest z nimi już od tamtego sezonu i on zawsze karze im iść do przodu, starać się zdominować przeciwnika. Tylko ta obrona Korony często popełniała tak masakryczne błędy że szok, dzisiaj jeżeli wystąpi Carlitos lub Kante to myślę że mogą spokojnie wykorzystać takie pomyłki. Na pewno Legia przyjedzie tu z innym nastawieniem, bo też presja jest na nich ogromna z każdym meczem, a kibice już pokazali raz w tamtym sezonie jak mogą ich zmotywować. Legia zresztą w Kielcach zawsze dobrze grała i ostatnim wyjątkiem była właśnie ta porażka 2-3 w poprzednim sezonie.

pawel1980 54,3K

pawel1980

Użytkownik
Na taka Korone wystarcza dwie skladne akcje, pierwsza polowa Legii to samo co we wtorek maja szczescie ze w koronie graja glownie takie klocki, ktore maja problem z rozegraniem pilki nawet majac duzo miejsca bo lepsza druzyna by ich zmiotla,w drugiej troche lepiej,ale ich forma to dramat ci mlodzi Zyro i ten Michalak jak to jest efekt tej akademi za tyle milionow to szkoda kasy.

N 100

narodowy

Użytkownik
Na taka Korone wystarcza dwie skladne akcje, pierwsza polowa Legii to samo co we wtorek maja szczescie ze w koronie graja glownie takie klocki, ktore maja problem z rozegraniem pilki nawet majac duzo miejsca bo lepsza druzyna by ich zmiotla,w drugiej troche lepiej,ale ich forma to dramat a ci mlodzi Zyro i ten Michalak jak to jest efekt tej akademi za tyle milionow to szkoda kasy.
Rzadko to robię,ale pozwolę się nie zgodzić. Po 1. Korona naprawdę zagrała ładny mecz, zabrakło konsekwencji w rozbijaniu ataków Legii, ale bardziej w kontynuowaniu swojej taktyki czyli utrzymywaniu się przy piłce. Powiedzmy sobie szczerze, nie wiemy jakby mecz wyglądał dalej gdyby Mączyński z 30 metrów nie przecedził w okno. Ta bramka uskrzydliła Ledżię i poszli za ciosem. Korona naprawdę zagrała z rozmysłem. Trener Letteri zna się na taktyce, facet dobrze to poukładał. Ciężko powiedzieć, że Ledżia nabrała jakości. Patrząc na to co grają to nie postawiłbym złotówki na rewanż z Trnavą. Jak to mówisz &quot;te klocki&quot; skutecznie przeszkadzały Ledżii w rozgrywaniu piły. Zwróciłeś uwagę jak skutecznie Rymaniak wyłączył Carlitosa? Lopez to bardzo techniczny gracz, wiadomo Rymaniak to przewaga warunków technicznych,ale kilka razy przeszkadzał Carlitosowi i to wybiło go z rytmu. Takie kieleckie klocki nie raz nie dwa zdobędą punkty w dalszych meczach.
Jeśli chodzi o tych młodych, na których według Ciebie szkoda kasy to powiem tak chciałbym aby każdy klub miał taką &quot;słabą młodzież&quot; jaka ma Ledżia. Żyro i Michalak graja pierwsze swoje całe mecze w lidze i gdzieś muszą się ogrywać, a każdy taki mecz im pomaga bo się ogrywają i zdobywają doświadczenie. Zobacz jak teraz gra Niezgoda, poszedł do Ruchu i na podstawie doświadczenia i rozegrania podniósł swój poziom. Także nie przesadzałbym z takimi stwierdzeniami. Wole zdecydowanie oglądać jak starają się i walczą takie Żyry i Michalaki niż 34 letni Radović czy Da Silva. Młodym zależy, a pozostali mogą odcinać kupony. Żeby była jasność nie jestem z Ledżii, żeby ktoś nie posądził mnie o stronniczość.

chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Jakieś value w stronę Arki? Jaga dostała prezent i po 1 meczu LE niespodziewanie jest w najlepszej z naszych ekip pozycji do wyjścia i wydaje mi się, że cała moc pójdzie w rewanż z Rio Ave. Jeszcze jakby ktoś się wypowiedział o graniu Cracovii może, że zdobędzie bramkę, ale znowu mają wyjazd i nie wiem czy Lech to za nich nie za wysokie progi.

pawel1980 54,3K

pawel1980

Użytkownik
Z tego co słyszałem to Jaga wyjdzie dość mocno (jak nie całkowicie) rezerwowym składem.
Na Arke to moze wystarczyc, jak beda musieli grac pozycyjny to beda sie meczyc sami ze soba.Tydzien temu na Wisle byli o klase slabsi i cudem zremisowali.Ja juz predzej ide w Wisle plock, juniorzy z Gornika nie wytrzymaja tylu meczow, a Wisle P bedzie latwiej atakowac na wyjezdzie.
Rzadko to robię,ale pozwolę się nie zgodzić. Po 1. Korona naprawdę zagrała ładny mecz, zabrakło konsekwencji w rozbijaniu ataków Legii, ale bardziej w kontynuowaniu swojej taktyki czyli utrzymywaniu się przy piłce. Powiedzmy sobie szczerze, nie wiemy jakby mecz wyglądał dalej gdyby Mączyński z 30 metrów nie przecedził w okno. Ta bramka uskrzydliła Ledżię i poszli za ciosem. Korona naprawdę zagrała z rozmysłem. Trener Letteri zna się na taktyce, facet dobrze to poukładał. Ciężko powiedzieć, że Ledżia nabrała jakości. Patrząc na to co grają to nie postawiłbym złotówki na rewanż z Trnavą. Jak to mówisz &quot;te klocki&quot; skutecznie przeszkadzały Ledżii w rozgrywaniu piły. Zwróciłeś uwagę jak skutecznie Rymaniak wyłączył Carlitosa? Lopez to bardzo techniczny gracz, wiadomo Rymaniak to przewaga warunków technicznych,ale kilka razy przeszkadzał Carlitosowi i to wybiło go z rytmu. Takie kieleckie klocki nie raz nie dwa zdobędą punkty w dalszych meczach.
Jeśli chodzi o tych młodych, na których według Ciebie szkoda kasy to powiem tak chciałbym aby każdy klub miał taką &quot;słabą młodzież&quot; jaka ma Ledżia. Żyro i Michalak graja pierwsze swoje całe mecze w lidze i gdzieś muszą się ogrywać, a każdy taki mecz im pomaga bo się ogrywają i zdobywają doświadczenie. Zobacz jak teraz gra Niezgoda, poszedł do Ruchu i na podstawie doświadczenia i rozegrania podniósł swój poziom. Także nie przesadzałbym z takimi stwierdzeniami. Wole zdecydowanie oglądać jak starają się i walczą takie Żyry i Michalaki niż 34 letni Radović czy Da Silva. Młodym zależy, a pozostali mogą odcinać kupony. Żeby była jasność nie jestem z Ledżii, żeby ktoś nie posądził mnie o stronniczość.
Rymaniak czy Jukic dobre mecze, ale wiekszosc z Korony ma duze braki techniczne a ja tego bardzo nie lubie,Pazdan czy ten wieteska kilka razy w pierwszej polowe podawali im pod nogi wystarczyly dwa szybkie dokladne podania i sam na sam by mieli a oni tego nie potrafili zrobic, a co do mlodych z Legii to pamietajmy jaka kasa oni dysponuja z takimi zawodnikami moga odpasc nawet w el LE a wtedy z budzetem beda mieli problem.

19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
Górnik Zabrze - Wisła Płock
Żal nie postawić dzisiaj na ekipę z Płocka. Nie ma co się dużo rozpisywać. Górnik w kryzysie, a jeszcze dobrze Ekstraklasa się nie zaczęła. Porażka w złym stylu z Trencinem, jednak przywołajmy ostatni mecz z Koroną. Na szczęście dla Górnika mecz ten skończył się remisem, a przypomnijmy, że na Roosevelta goście mieli 21 sytuacji podbramkowych. Wisła u siebie 1:2 z Lechem, grali jednak fajną piłkę i byli stroną przeważającą, stracili jednak bramkę w 89 minucie. Wisła stworzyła z Lechem 15 sytuacji podbramkowych. Goście porównywając składy na obecną chwilę mają drużynę bardziej doświadczoną. Rzadko stawiam na mecze z udziałem Górnika, jednak dzisiaj spróbuję.
Wisła Płock - 2.65 - Toto

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Polska
Spotkanie: Górnik Zabrze- Wisła płock
Typ: x
Kurs: 3.2
Bukmacher: Fortuna
Godz: 15:30
Ewentualna analiza: Niedziela z Polską ekstraklasą zaczyna się nam spotkaniem w którym ekipa Zabrzańskiego Górnika podejmowała będzie drużynę Płockiej Wisły. Bukmacherzy mniej więcej po równo wystawili kursy na to spotkanie. Górnik po spotkaniu z zespołem Trencina w ramach kwalifikacji do piłkarskiej ligi europy na pewno będzie jeszcze podmęczony, bowiem w tamtym spotkaniu Zabrzanie do końca próbowali uzyskać dla siebie korzystny rezultat, niestety brakowało skuteczności i gospodarze już jedną nogą są poza tymi rozgrywkami, muszą się teraz skupić na wygrywaniu w lidze a łatwe to nie będzie bowiem w tym meczu trafiają na drużynę popularnych &quot;Nafciarzy&quot; którzy pomimo porażki na swoim stadionie z Poznańskim Lechem w poprzedniej kolejce zagrali dobre spotkanie i mieli kilka dobrych okazji na strzelenie bramki , która dała by im chociażby jeden punkt . W tym spotkaniu moim zdaniem nie będzie rozstrzygnięcia, gospodarze mają za sobą publicznośc, ale goście są zdecydowanie bardziej wypoczęci grają co tydzień i to może być ich atutem, poza tym Wisła w poprzednim roku dwa razy ograła drużynę z Zabrza pomimo tego i tak Górnik był wyżej w ligowej klasyfikacji na koniec sezonu. Stawiam tu przede wszystkim na to iż obie ekipy strzelą co najmniej po jednym golu a nie mówię że nie będzie ich więcej bo oba zespoły potrafią grać do przodu, delikatnie mowiąc zapominając o zabezpieczeniu swojej bramki. Mój typ po 90 minutach to wynik 2:2.
✅✅✅✅✅✅✅

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Polska
Spotkanie: Pogoń-Piast
Typ: 1/1
Kurs: 3.25
Bukmacher: Fortuna
Godz: 18:00
Ewentualna analiza: Spotkanie które zamknie nam 2 kolejkę polskiej ekstraklasy piłkarskiej. Szczecińska Pogoń na własnym stadionie podejmowała będzie ekipę Gliwickiego Piasta. Gospodarze są stawiani w roli faworyta do zdobycia kompletu punktów w starciu z ekipą ze Śląska. Po pierwszej kolejce to jednak przyjezdni mają na swoim koncie 3 punkty a Pogoń niestety zerowy dorobek tam bramkowy jak i punktowy. W pierwszym meczu Pogoń pojechała na wyjazdowe spotkanie do Miedzi Legnica i tam niespodziewanie uległa ekipie beniaminka 0:1 tracąc gola w doliczonym czasie gry. Piast natomiast pomimo tego iż pierwszy stracił bramkę z zespołem następnego beniaminka z Sosnowca, to później odrobił straty i wygrał 1:2 swoje spotkanie, dodam iż był w tamtym meczu zespołem lepszym i zdobył te 3 punkty zasłużenie. Tutaj niespodzianki nie przewiduję , znaczy nie mówię że Pogoń wygra gładko, bo tak pewnie nie będzie, piast bramkę na wyjeździe pewnie zdoła strzelić, jednak moim faworytem do zwycięstwa pozostaje ekipa gospodarzy. Goście nie potrafią grać na stadionie Pogoni, od roku 2004 rozegrali tutaj 11 spotkań , wygrali tylko 1 , zanotowali aż 7 porażek i 3 podziały punktów , poza tym ekipa ze śląska na wyjazdach gra znacznie słabiej więc myślę że Pogoń powinna sobie poradzić już do połowy i szybko strzelić bramkę nie czekać na ostatnie minuty jak w spotkaniu z MIedzią gdzie zostali skarceni przez drużynę z Legnicy, i to ona powinna być zespołem lepszym o tą jedną brakę, mój typ po 90 minutach to dokładny wynik 2:1.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom