>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher 1xbet - opinie

A 205

amindada

Użytkownik
Skad wieści , ze adres był lewy?? Ja tam gram sporo, póki co nie mialem weryfikacji , nawet jak mam 2-3 tysie do wypłaty to rozkładam dla niepoznaki na 300 zł , trwa to może dłuzej ale w razie czego nie będę oze tyle statny. Nic nie kombinowalem z bonusami itp moze dlatego nic nie chcieli do tej pory.

P 0

pokorny9

Użytkownik
Chcę wypłacić pieniądze, a mam 200 zł bonusu, jak mogę zrobić wypłatę, na bonusie mi nie zależy. Mam komunikat ,,Zanim wypłacisz pieniądze, musisz spełnić warunki bonusowe&quot;.

michal5g 5

michal5g

Użytkownik
Zastanawiam się nad założeniem konta na 1xbet , czy ten buk jest wypłacalny? Czy można tam bezpiecznie grać nie ma lipy z wypłatą środków??

Jakie są wasze doświadczenia, dzięki za rzetelną odpowiedź.

M 78

michal89216

Użytkownik
Zastanawiam się nad założeniem konta na 1xbet , czy ten buk jest wypłacalny? Czy można tam bezpiecznie grać nie ma lipy z wypłatą środków??

Jakie są wasze doświadczenia, dzięki za rzetelną odpowiedź.
Jak wyjdziesz na ładny plus to duże szanse, że hajsu nie zobaczysz.

R 32

rafael1987

Użytkownik
Stalinowcy mają swój konkretny program affilacyjny do okradania ludzi ????
Przy ewantualnych problemach z wypłatą , możesz wysyłać dokumenty na fikcyjny adres gdzie nikt tego nie odbierze ???? To jest dopiero PROFESJONALIZM.

A 97

analyst

Użytkownik
Jak to jest z tym bonusem ? Jak pytałem na czacie niedawno to mi napisali, że bonus należy się 30 dni po rejestracji i mi się nie należy i nawet się ucieszyłem jak czytam tutaj o problemach z tym. Jednak teraz dokonałem depozytu i ten bonus jednak mi dodali. Czy jest opcja zrezygnowania z tego ?

A 185

adikos

Użytkownik
pisz na chat, o ile nie zacząłeś jeszcze grać powinni ci go anulować, poza tym w ustawieniach konta jest opcja że nie chcesz brać udział w bonusach.

K 0

koniumk

Użytkownik
Witam.
Ja również mam pytanie odnośnie bonusu, nie do końca rozumiem co zrobić aby móc go wypłacić. Moja sytuacja wygląda tak że wpłaciłem 300zł i dostałem bonus o takiej samej kwocie. Niestety środki z konta głównego szybko poszły w niepamięc i zaczęłem grać środkami z bonusu. No i jakimś fartem z 300zł zrobiło się 1800zl. Czyli jakby nie patrzeć to 5cio krotność bonusu. Chyba że obrócenie kwoty 5cio krotnie znaczy suma postawionych zakładow. Z góry dziękuje za pomoc.

K 0

koniumk

Użytkownik
Dzięki wielkie. To w sumie nie dużo mi brakuje ???? i wtedy te pieniądze automatycznie przechodzą na konto główne czy trzeba coś tam zrobić/kliknąć?

K 0

koniumk

Użytkownik
Dzięki wielkie. To w sumie nie dużo mi brakuje ???? i wtedy te pieniądze automatycznie przechodzą na konto główne czy trzeba coś tam zrobić/kliknąć?

ste 21

ste

Użytkownik
Po spelnieniu warunkow obrotu ,kwota bonusu zostanie automaatycznie zaksiegowana na glownym koncie.Czyli w Twoim przypadku kwota 300pln

K 0

koniumk

Użytkownik
Po spelnieniu warunkow obrotu ,kwota bonusu zostanie automaatycznie zaksiegowana na glownym koncie.Czyli w Twoim przypadku kwota 300pln
A co z resztą? Czyli jak ugram przykładowo 3000zl to tylko 300zł przejdzie mi na głowne konto a reszta pójdzie w zapomnienie?

K 0

koniumk

Użytkownik
To jest chore... :| no ale nauczka na przyszłość. Trzeba czytać regulamin z 20 razy, a jak dalej sie nie rozumie to zapytać ???? dzięki za odpowiedź

ogarnijsie 279

ogarnijsie

Użytkownik
Niestety od jakiegoś czasu się wycwanili i po obróceniu tylko kwota bonusu przechodzi na saldo główne, kilka miesięcy temu czegoś takiego nie było.
Co piątek jest u nich również promocja &quot;Czarny Piątek&quot; - i tam jest dokładnie tak samo, o tym również warto pamiętać.

M 3

matik111

Użytkownik
Jaką opcję mam wybrać jeśli chce zlecić wypłatę na konto bankowe(tak chcę na konto bankowe nie musicie pisać jakie to głupie ???? ) bo tyle opcji że aż się człowiek głupi.. co Wy wybieracie?

lars19 272

lars19

Użytkownik
W regulaminie bonusu czarny piątek( w tym tygodniu) jest napisane, że nie może być żadnej wypłaty środków przed wpłatą na bonus? Próbował ktoś wypłacać np w czwartek i potem wpłacić w piątek i otrzymał bonus?
W ubiegłym tygodniu był zapis, że 24h od wypłaty trzeba poczekać na wpłatę, by otrzymać bonus - teraz, że nie wolno zrobić wypłaty?
Bo jesli juz nie mozna wyplacac, to jeśli ktoś skorzysta z bonusu w piątek - uda się wygrać ten bonus, to potem może skorzystać z bonusu środowego - warunkiem nie wypłata środków od piątku - a potem żeby skorzystać w kolejny piątek dalej nie wypłacać. Tym samym nazbiera się duża suma z własnych depozytów.

Do góry Bottom