Witam ponownie wszystkich , teraz mogę wam wszystkim przekazać jak wygląda moja sytuacja ktoś kto czytał kilka postów wcześniej , zna moją sytuację . Straty to siwy czubek głowy A więc zaznaczę że udało się odzyskać pieniądze z bukmachera
1xbet.
I to co wcześniej pisałem żę rezygnuje z tego bukmachera , cofam!!! otóż Nie robią żadnych problemów , chciałem z mienić adres zamieszkania , bez problemu zmienili . Kłopot się zrobił tak jak już pisałem to że wpłaciłem do nich przez przelewy a nie przez tego popie....rdolo..ego
skrilla . To właśnie przez niego komplikacje się zaczeły. Zrobiłem tak jak mi kazali na
1xbet , wpłać min.1 euro postaw na byle co kurs 1.1 min. I wypłać na
skrilla . Ale to co przeszedłem przez ten
skrill to idzie dostać białej gorączki!!!!! ich weryfikacja z dowodami przy twarzy , ukrainka ze
skrilla na infolini twierdziła że mam zablokowanego
skrilla , polaczek dzisiaj mówi że tutaj jest wszystko wporządku no i dzisiaj udało się . Podjełem bez problemu na raz ponad 4 tyś zł.
Bukmacher kompletnie nie robił mi żadnych problemów , żadnych weryfikacji. Pieniądze na
skrillu pojawiły się dosłownie w 3 minuty . Uwierzcie mi przez ten cały tydzień walczyłem ze skrillem a nie z
1xbet . A więc na pewno będę dalej grać u tego bukmachera , bo jest wszystko tak jak być powinno .
Jeżeli ktoś natrafił na jakiś problem u nich , chętnie pomogę. A teraz za te wszystkie stresy i te posty które czytałem i się bałem , idę w tango ???? pozdrawiam i wielkie podziękowania dla Maćko oraz straszak sam którzy polecili mi tego buka . Pozdro