Witam , bardzo prosze o pomoc użytkowników wypłacających z
1xbet , otóż wpłacałem gotówkę przez przelewy 24 , dzisiaj chciałem pieniążki wypłacić przez fast bank , zwykły przelew kóry trwa 2 dni , korzystałem z tego na bwin , i przyszła mi odmowa ,,Denied by operator. (Payment processing error),, kontaktowałem się z czatem
live ale ja nic z tego nie rozumiem co oni chcą ;/ wklejam rozmowe z czata .
,, Witam przy próbie wypłaty środków z konta wyskoczyła mi odmowa której nie rozumiem ,,Denied by operator. (Payment processing error),, prosze o wyjaśnienie.
Mateusz, 09:13, dzisiaj
Witam.
Pan wpłacał za pomocą P24?
09:14, dzisiaj
tak
Mateusz, 09:14, dzisiaj
Wypłata środków możliwa jest tylko według tych danych środków płatniczych, którymi konto gracza zostało doładowane.
Niestety Przelewy 24 nie udostępniają możliwości wypłaty, więc Pan musi złożyć minimalny depozyt przez inny system płatniczy, przez który jest możliwość wypłaty pieniędzy, obrócić ten minimalny depozyt z kursem 1,1 lub wyżej oraz wypłacać na ten środek płatniczy.
09:16, dzisiaj
nie rozumiem , czyli za pomocą jakiego środka płatniczego moge wypłacic pieniądze jeżeli wpłacałem przez przelewy24 ?
Mateusz, 09:17, dzisiaj
Pan musi złożyć minimalny depozyt przez inny system płatniczy (np.
Skrill Neteller), przez który jest możliwość wypłaty pieniędzy, obrócić ten minimalny depozyt z kursem 1,1 lub wyżej oraz wypłacać na ten środek płatniczy.
09:19, dzisiaj
ale dlaczego też musze obrócić minimalny depozyt ?
Mateusz, 09:20, dzisiaj
Punkt regulaminu 7.3. Dział bezpieczeństwa zakładów bukmacherskich
1xBet ma prawo:
odmówić w wypłacie środków każdym z dostępnych sposobów, jeżeli kwoty doładowania lub wypłaty środków z konta gracza nie odpowiada kwotom zrobionych stawek (na kwotę doładowanych środków koniecznie muszą być zrobione stawki ze współczynnikiem nie niżej niż 1,1). Za kryterium do wypłaty środków bierze się kwota zrobionych stawek w ramach tego doładowania.
Minimalny depozyt = 1 euro.
09:28, dzisiaj
jeżeli nie posiadam elektronicznego portfela , to w jaki sposób mogę pobrać pieniądze ?
Mateusz, 09:29, dzisiaj
Dostępne są karty bankowe,
portfele elektroniczne (np.,
Skrill oraz
Neteller, Trustly).
Bardzo proszę was o pomoc lub wytłumaczenie mi co oni chcą ?