Bo tych którzy przegrywają kasę tutaj nie ma w tym wątku ze względu na to że im kont nie blokują ????dziwna sprawa większość ludzi co się u nich rejestruje i tu pisze wygrywa tysiące ????
Wpłać minimalną kwote przez skrilla tj chyba 10 zł i zagraj za to 10 ziko byle co, jak rozliczą kupon bd mógł wypłacić już na skrila. Ja nie miałem wcale a kilka wypłat już wysłali.Wpłacilem na początku poprzez karte kredytową bezpośrednio na buka, teraz chciałbym wypłacić kase na skrilla, co musze zrobic? Aktualnie jak probuje podjac srodki to dostaje komunikat ze powienienem wypłacić tym samym sposobem którym wpłacałem.
I jeszcze jedno pytanie, czy weryfikacja jest naprawde tak tragiczna czy do przejscia?
wchodzisz w dział bonusy i "1xpromo" i za punkty możesz kupić darmowy zakład (cała wygrana przychodzi na konto nie tylko nadwyżka) i nie trzeba tego dodatkowo obracać. Dobra opcjaMam pytanie odnośnie tych punktów ? Mozna je wymienic na gotówke ? czy to tylko taka forma zabawy ?
a co mnie to obchodzi czy ktoś wierzy czy nie. Piszę jak jest w moim przypadku i tyle.Kilkadziesiąt tysięcy, chyba koron czeskich. Nie wierzę, że wypłacili tyle bez problemu. Zawsze możesz załączyć skrina i zamknąć mi usta ????
Otóż toJAK NIE BĘDZIECIE KOMBINOWAĆ TO WYPŁACĄ!
sorry za offtop...a co Ci szkodzi wrzucić skrina?
Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz.Panowie czy weryfikacja musi polegac na zalaczeniu zdjec dokumentow? bo ja narazie wypelnilem tabele z adresem zamieszkania itp i nic wiecej nie chcieli, szykuje sie do pierwszej wyplaty 4cyfrowej, wtedy moga cos chciec czy powinno gladko przejsc na skrilla?