Ja tu żadnego kłamstwa nie powiedziałem.
SBR ma cała listę konfiskat , przeważnie duże sumy. Wiadomo że jakiś procent to multi.
Jak masz konto długo i z początku naminusujesz to pare tys.wyciagniesz bo ja tak miałem , tyle że miałem o nich dobre zdanie wtedy ponieważ też wypłacali duże sumy. Z biegiem czasu byłem na plus , nabrałem zaufania do nich.
Dowalili mi weryfikację a potem kilka miesięcy odpisywali że weryfikacja w toku , a co godzine przy weryfikacji żadali coś nowego więc sprawdzać nadążali.
To było tamtego roku. W nowym roku w marcu chyba pojawiła się niby nowa menager i po interwencji gościa z innego forum zdecydowali mi wypłacić .
Także zastanówcie się z czasem bo nie życze tego nikomu , jest dobrze do czasu.
Moje wnioski są takie , że czekali na jakiś błąd z mojej strony ,że założę nowe konto i mnie nakryją.
A jednym kliknięciem można tam to zrobić.
Masa osób pisze o wygraniu paru stów i zdjęć na tle emaila i wiele z tych osób wypłaciła więc chyba nie tacy wszyscy źli i kombinatorzy.
Przecież buk jak ma dowód to blok i nie wypłaca,prosta sprawa.
Kombinatorzy to
1xbet bo taka polityka , za wysoko sobie postawili poprzeczkę pod własne zyski a z drugiej strony trochę ich rozumiem ,skoro oferują najlepsze kursy i wogóle mega oferta.
Niemniej jednak sami widzicie ich oceny ,więc jak to mówią , nie mów jeszcze hop.
Wszystko jest fajnie dopóki na koncie nie leży kilka tysięcy a Ty od kilku msc nie możesz ich powąchać.