odezwij sie do mnie na gg co bede mogl to pomoge (ale tak czy inaczej wydaje mi sieze jakbys przeczytal te artykuly zamieszczone na temat konkretnej strategii na pokerstyrategy to nie powinines miec problemu z quizem ???? )Moze mi ktos pomoc w rozwiazaniu tego Quizu zebym znowu nie oblal !! Prosze ????
Ja mam taki sam problem jak kolega. U mnie nawet chcieli aby im wysłał jakiś rachunek z widocznym moim adresem [zrobiłem to] i kasy po 48 godzinach nie ma :/Witam
mam taki problem z tym kasynem ale chodzi o inna promocje ktora jest na PokerStrategy.org.uk dostaje sie 50$ jezeli zaliczy sie quiz.Ja ten QUIZ zaliczylem i mialem czekac 48 h na te 50$ na konto,minelo juz 52 h a tej kasy na dal nie ma napisalem do supportu ale mi odpisali ze nie mogą mi odpowiedziec w tym języku abym napisał w angielskim lub niemieckim
wiec prosze kogos kto pisze biegle po angielsku zeby opisal sytuacje ze po 48h pieniedzy dalej nie ma... z góry thx
jak dostaniesz te 25$ to nie trzeba już nic ugrywaćJak jest w tym PartyPoker jeżeli zostało mi 64 rakedhands a po ich ugraniu dostane kolejne 25$ z promocji to po ilu obrotach moge je wypłacić????
trzeba ugrać 5000rh i kasa nie jest przeznaczona do gry na zakładach tylko na pokerze!a ile trzeba graćjest jakaś ilość punktów do ugrania czy cos?