Aby urozmaicić nasze forumowe konkursy, specjalnie na gwiazdkowo-noworoczny czas wychodzimy do Was z absolutną nowością - konkursem drużynowym. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Konkurs drużynowy z Betfan
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betfan? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
MAzaq - sa warunki. Musisz rozegrac 15 rh przed wyplata a do tego osoba ktora Ci wyslala kase bedzie musiala sie zweryfikowac w party poker np wyslaniem skanu.
Pozdrawiam
Mam pytanie ciezko jest przeczytac te 20 stron moze mi ktos powiedziec czy daja jeszcze to sianko na konto?Co rzeba zrobic aby je otrzymac?I czy mozna je przelac za zaklady sportowe!Prosze o pilny kontakt!
Mam pytanie ciezko jest przeczytac te 20 stron moze mi ktos powiedziec czy daja jeszcze to sianko na konto?Co rzeba zrobic aby je otrzymac?I czy mozna je przelac za zaklady sportowe!Prosze o pilny kontakt!
Jako ze duzo osób chce pomocy w rozwiazaniu quizu zamieszczam tutaj plik worda w którym są rozmowy z archiwum GG Jest tam wiekszosc odpowiedzi do quizu no limit
EDIT: Jak ktos chce to moze go zedytowac i posegregowac pytania i odpowiedzi aby miały rece i nogi.
Mam pytanie odnośnie wypałaty zleciłem wypłate 100 dolarow na check post rozegralem 500 rh na jaki adres mam im wysłac skan dowodu ??? czy mam wysłac do pay - pro tam gdzie to obsługuja ??? Wie ktos moze bo ja troszke na bakier z angielskim z góry dzieki za info
Przedwczorak zlikwidowalam 1 konto na PartyPokerze. Dzisiaj dostalam wiadomosc ze probowali mi wyslac te 50$ ale Party Poker napisal do nich ze mam podwojne konto. No i teraz nie wiem co robic. Przeciez zlikwidowalam 1...