pasiak_forever
Użytkownik
wczoraj zleciłem wypłate na konto pko bp inteligo, wie ktoś może ile sie czeka na kas?
Przez takich pajacow jak Ty(nieudacznikow przy okazji) co druga pokerowa promocja jest zablokowana dla Polakow.ja slyszalem ze oni z party poker dzwonia do ciebie i chca potwierdzenia wyplaty.
Oczywiscie rozmowa w j. ang
ja juz swoje 50$ przerombalem
ale juz mam pomysl jak z tego zarobic jesli mi sie uda to przedtawie to na forum
W zupełnosci potwierdzam Twoje słowa!!!!Przez takich pajacow jak Ty(nieudacznikow przy okazji) co druga pokerowa promocja jest zablokowana dla Polakow.
Masz pomysl jak na tym zarobić?
Moze lepiej naucz sie grac w pokera i zarob uczciwie na tym co dostales ?
buahahahah rotflmysle ze gram lepiej odwas tutaj wszystkich
ludzie spokojnie
nie chce robic tu zadnej klotni ale mysle ze gram lepiej odwas tutaj wszystkich
mam pojecie o tej grze i mam juz z bonusa tylko ze luquid na koncie grubo ponad 300$ wiec nie mow mi ze nie umie grac w to
i juz sie tu niewypowiadam bo zaraz klotnia bedzie
sorka ze wogule cos napisalem
jak myslicie dadza mi wrescie ten bonus ????Witaj waldu2,
W zwišzku z napływem dużej iloci zgłoszeń do Quizu PartyPokera z 50$ gwarantowanymi po zaliczeniu tego quizu, przeprowadzamy bardzo dokładne kontrole ze względów bezpieczeństwa. Niestety cišgle zdarzajš się próby oszustwa, co zmusza nas do zbadania tożsamoci losowo wybranych użytkowników. Prosimy Cię o współpracę i zrozumienie â wszakże darujemy Ci pienišdze i jednoczenie jestemy zmuszeni chronić się przed nadużyciami.
Dlatego też prosimy o przesłanie nam zeskanowanego, twojego dowodu osobistego (pierwszej i drugiej strony). Jeli twoje dane na dowodzie osobistym odbiegajš od tych, które nam podałe, prosimy o przesłanie nam także jakiego dokumentu urzędowego, który potwierdzałby podane przez ciebie miejsce zamieszkania (np. potwierdzenie zameldowania). Te dane zostanš potraktowane oczywicie absolutnie poufnie i służš jedynie do ograniczenia ryzyka oszustwa do jak najmniejszego poziomu.
Możesz zeskanować swój dowód osobisty lub sfotografować go cyfrowym aparatem. Warunkiem jest aby kopia była wyrana i czytelna. Jeli nie posiadasz w domu skanera, możesz bez problemu zeskanować go w kafejce Internetowej lub w innym miejscu, wyposażonym w skaner i wysłać mailem. W niezwykle szczególnych przypadkach (tylko wtedy, gdy naprawdę nie masz dostępu do skanera) możesz nam przesłać twoje dane faksem.
Pomyl o tym, że tym szybciej przekażemy ci twój kapitał startowy PP, w przypadku ewentualnych niejasnoci dotyczšcych twojego profilu, im szybciej przelesz nam wymagane, poprawne dane. Zeskanowany dowód osobisty przelij nam z twojego, upoważnionego przez nas, adresu e-mailowego na nasz adres:
[email protected]
Numer faxu dla Niemiec: (0049)040/ 22927583
Ewentualnie możesz kopię dowodu osobistego wstawić do internetu i przesłać nam link e-maile. Darmowy serwis służšcy do tego: http://www.imageshack.us/
Dziękujemy za zrozumienie i współpracę
Pozdrawiamy
Twój PokerStrategy team
też to dostałem wysłałem im skany i dali po 52h. 4h zadługo :]ludize dostalem takiego emaial
jak myslicie dadza mi wrescie ten bonus ????Witaj waldu2,
W zwišzku z napływem dużej ilo�ci zgłoszeń do Quizu PartyPokera z 50$ gwarantowanymi po zaliczeniu tego quizu, przeprowadzamy bardzo dokładne kontrole ze względów bezpieczeństwa. Niestety cišgle zdarzajš się próby oszustwa, co zmusza nas do zbadania tożsamo�ci losowo wybranych użytkowników. Prosimy Cię o współpracę i zrozumienie â�� wszakże darujemy Ci pienišdze i jednocze�nie jeste�my zmuszeni chronić się przed nadużyciami.
Dlatego też prosimy o przesłanie nam zeskanowanego, twojego dowodu osobistego (pierwszej i drugiej strony). Je�li twoje dane na dowodzie osobistym odbiegajš od tych, które nam podałe�, prosimy o przesłanie nam także jakiego� dokumentu urzędowego, który potwierdzałby podane przez ciebie miejsce zamieszkania (np. potwierdzenie zameldowania). Te dane zostanš potraktowane oczywi�cie absolutnie poufnie i służš jedynie do ograniczenia ryzyka oszustwa do jak najmniejszego poziomu.
Możesz zeskanować swój dowód osobisty lub sfotografować go cyfrowym aparatem. Warunkiem jest aby kopia była wyra�na i czytelna. Je�li nie posiadasz w domu skanera, możesz bez problemu zeskanować go w kafejce Internetowej lub w innym miejscu, wyposażonym w skaner i wysłać mailem. W niezwykle szczególnych przypadkach (tylko wtedy, gdy naprawdę nie masz dostępu do skanera) możesz nam przesłać twoje dane faksem.
Pomy�l o tym, że tym szybciej przekażemy ci twój kapitał startowy PP, w przypadku ewentualnych niejasno�ci dotyczšcych twojego profilu, im szybciej prze�lesz nam wymagane, poprawne dane. Zeskanowany dowód osobisty prze�lij nam z twojego, upoważnionego przez nas, adresu e-mailowego na nasz adres:
[email protected]
Numer faxu dla Niemiec: (0049)040/ 22927583
Ewentualnie możesz kopię dowodu osobistego wstawić do internetu i przesłać nam link e-maile. Darmowy serwis służšcy do tego: http://www.imageshack.us/
Dziękujemy za zrozumienie i współpracę
Pozdrawiamy
Twój PokerStrategy team