>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

150$ do PartyPoker

Status
Zamknięty.
iron77 2

iron77

Użytkownik
no doklanie,albo zrob ta promocja z Liquida, bo tam quizu nie trzeba, a tutaj i tak nie dostaniesz 150$, 5000 raked hands to marzenie &lt;lol&gt;
no nie wiem, ja załozyłem 2 konto na swoja dziewczyne (na swoim poniosłem sromotna porazke) i mam juz 1460 rh i 112$ na koncie, wiec uwazam ze jest mozliwe ugranie 5000 rh
no ta jest mozliwe, ale to po pierwsze trzeba już dość dobrze grać, nie mówie że niewykonywalne, bo wszystko można zrobić, no i troche czasu na to potrzeba (te pare tygodni, chyba żeby siedzieć całe dnie hehe ???? )

S 55

stacho27

Użytkownik
Ja czekam już ponad dwa dni od czasu jak rozwiązałem quiz i kaski nie ma, zaden mail do mnie także nie przyszedł? Co robić ? Napisać maila do tego poker strategy?

K 76

karlos83

Użytkownik
To ja sie podziele z wami moja historia ????
Dostalem 50$ z quizu i zamiast grac pokera wzialem to na zaklady, postawilem wszystko na kuponik z 4 meczami (ako 3) i o dziwo wszedl. mialem 150$ na koncie i to podjarany kasa nie pomyslalem (moglem rozegrac te wymagane rh) a ja szybko wplacilem 10$ przez MB i zlecilem wyplate 160$. No i po jakiejs pol godz probuje sie polaczyc na konto a tu pisze ze &quot;your account has been closed&quot; sam nie wiem w sumie czy z powodu nie rozegrania odpowiedniej liczby rh czy z tego powodu ze wczesniej mialem zalozone jeszcze jedno konto z promocji z liquida.
Zly jestem ze udupilem jeszcze 10$ ktore musialem tam wplacic.
Napisalem maila ale szczerze watpie, ze to cos zmieni, wiec niech moja lekcja bedzie przestroga dla innych ????

fisher_89 0

fisher_89

Użytkownik
A nie zaliczyles nawet żadnych rh i zleciłes wypłate ?? Nie lepiej było jak juz miałes te 150$ zagrac chociaz 200rh nawet przegrac troche i pozniej spokojnie zlecic wypłate tak jak inni to robili ??

K 76

karlos83

Użytkownik
Widzisz, nie pomyslalem i tyle. Wiesz jak sie wchodzilo w detale dotyczace salda konta kwota nie znajdowala sie ani w sekcji restricted ani bonus wiec myslalem ze mozna normalnie wyplacic ????

I 0

imek744

Użytkownik
To ja sie podziele z wami moja historia ????
Dostalem 50$ z quizu i zamiast grac pokera wzialem to na zaklady, postawilem wszystko na kuponik z 4 meczami (ako 3) i o dziwo wszedl. mialem 150$ na koncie i to podjarany kasa nie pomyslalem (moglem rozegrac te wymagane rh) a ja szybko wplacilem 10$ przez MB i zlecilem wyplate 160$. No i po jakiejs pol godz probuje sie polaczyc na konto a tu pisze ze &quot;your account has been closed&quot; sam nie wiem w sumie czy z powodu nie rozegrania odpowiedniej liczby rh czy z tego powodu ze wczesniej mialem zalozone jeszcze jedno konto z promocji z liquida.
Zly jestem ze udupilem jeszcze 10$ ktore musialem tam wplacic.
Napisalem maila ale szczerze watpie, ze to cos zmieni, wiec niech moja lekcja bedzie przestroga dla innych ????
odblopkuja ci konto zobaczysz tez tak miałem :grin: :grin: :grin:

K 76

karlos83

Użytkownik
Watpie Imek, z tego co czytalem miales podobny wypadek ale u Ciebie pisalo, ze twoje konto jest &quot;frozen&quot; co oznacza zamrozone a u mnie pisze &quot;closed&quot; czyli zamkniete i nawet te szmaty na maila nie odpisza ????

A zrobiles wymagany obrot imek?

I 0

imek744

Użytkownik
Watpie Imek, z tego co czytalem miales podobny wypadek ale u Ciebie pisalo, ze twoje konto jest &quot;frozen&quot; co oznacza zamrozone a u mnie pisze &quot;closed&quot; czyli zamkniete i nawet te szmaty na maila nie odpisza ????

A zrobiles wymagany obrot imek?
tak najpierw było zablopkowane a pózniej patrzyłem było zamrozone. Napisałem maila z fotą (1 razem nie miłem rh zrobionego i tez wpalciłem i myslałem że po kasie ale cofneli) wieczorem nawet dzwoniłemze skypa ale sie zabardzo nie do gadałem rano konto aktywne kasa na koncie i jescze w ten sam dzien zrobiłem rh i wypłaciłem

K 76

karlos83

Użytkownik
Ze Skypea to gdzie mam dzwonic ? Podajcie nr to z rana zadzwonie ????

Na to ich partyline dzwonic? 00-800-7789-7537 ?

K 0

kob22

Użytkownik
heh wystarczy napisać do nich e-mail tak jak we wzorze ..
konto miałem cały czas aktywne wczoraj napisalem dziś na poczcie potwierdzenie zamknięcia konta :mrgreen: :jezora:
i nowe założyłem z tym kode quiz rozwiazany czekam na kaske ;-)

K 76

karlos83

Użytkownik
No dodzwonilem sie, posciemnialem ze wczesniejszego konta nie uzywalem w ogole itd i gosciu skasowal mi stare i odblokowal moje obecne i moze sie uda te 160$ wyciagnac ????
Dzieki Imek

K 76

karlos83

Użytkownik
Wlasnie dzwonili na numer domowy w celu weryfikacji danych, ktora to przeszedlem pomyslnie ???? zaraz 156$ usd powinno sie pojawic na koncie ???? ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom