Dzis rogegrałem 200rh i zleciłem wypłate i kasa na koncie :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:A udało się komuś wypłacić kase tylko z 50$? ???? po ugraniu tych 30rh? ????
Dzis rogegrałem 200rh i zleciłem wypłate i kasa na koncie :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:A udało się komuś wypłacić kase tylko z 50$? ???? po ugraniu tych 30rh? ????
No to się bardzo cieszę. ????Dzis rogegrałem 200rh i zleciłem wypłate i kasa na koncie :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:A udało się komuś wypłacić kase tylko z 50$? ???? po ugraniu tych 30rh? ????
Imek pokaż screena, bo nie zbyt chce mi się wieżyć...Dzis rogegrałem 200rh i zleciłem wypłate i kasa na koncie :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:A udało się komuś wypłacić kase tylko z 50$? ???? po ugraniu tych 30rh? ????
a po co miałby ściemniać, torche k... pomyśl zanim coś napiszesz!!Imek pokaż screena, bo nie zbyt chce mi się wieżyć...Dzis rogegrałem 200rh i zleciłem wypłate i kasa na koncie :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:A udało się komuś wypłacić kase tylko z 50$? ???? po ugraniu tych 30rh? ????
pozdr.
Jak masz watpliwosci to pisz domnie lub irona on ma to co trzeba ;-)Imek pokaż screena, bo nie zbyt chce mi się wieżyć...Dzis rogegrałem 200rh i zleciłem wypłate i kasa na koncie :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:A udało się komuś wypłacić kase tylko z 50$? ???? po ugraniu tych 30rh? ????
pozdr.
tak wpłaciłem wczoraj 10$ wczoraj zamrozili mi konto a dziś odmrozili i pograłem sobie i miałem pare ponad 200rh i zleciłem wypłate o 15:33 dzwonili 2 razy i kasa na koncie około 19.00No to się bardzo cieszę. ????Dzis rogegrałem 200rh i zleciłem wypłate i kasa na koncie :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:A udało się komuś wypłacić kase tylko z 50$? ???? po ugraniu tych 30rh? ????
W takim razie zostało mi tylko 24 rh do rozegrania. ????
Długo czekałeś na kase? ????
I jezcze jedno wpłaciłeś 10$ to musiałeś coś tym obracać, czy moge odrazu wypłacić?
???? ???? ????QQRRRRRRRRWAAAAAAAAA CO ZA POJEBY AN TY NETELLERZE!!!!DZWONILI żEBY ZWERYFIKOWAC DANE WSZYSTKIE DANE POWIEDZIAł BYł TłUMACZ POLSKI I BABKA POWIEDZIAłA żE MAM GłOS PODOBNY DO KOBIETY I NIEAKTYWUJE KONTTA!!!!!!!!hu******** JEB******** SZLAK BY ICH WZIłAł HU*** DO SąDU PODAC!!!!!!!!!! :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou:
mówie że na netelerzr takie HU** Są na party wypłaciłem przez MB miałem z 200 rh i zrobiłem 10$ depozytu!!!!!!!!!!kurde to jzu newieim czy wplacac te 10 dolcow zeby wyplacic te 50$ z promocji:/ Bo jak takie walki to dziekuje. Imek47 jak dzwonia do ciebie to po angielsku gadaja ? i oco pytaja??
Z promocji 50+50 korzystałem :mrgreen:imek744, a kozystales wczesniej z promocji 50+25 lub 50+25+25 ?
Suma (ilość) musi być podana w cyfrach (tak jak na przykadzie). Prosze wprowadzić ponownie teraz.The Amount must be in digits (like 123,45). Please reenter it now