nie można mieć różnych..Czy trzeba miec taki sam adres mailowy na party i na Moneybookers zeby wpłacic 10$ i potem wypłacic całosc czy mozne miec rozne ??:>
nie. Czeka sie troche. Zato jak chesz to skorzystaj z tej promocji, tutaj jesli dzis sie zarejestrujesz, kasa bedzie jutro rano ???? Link do strony mam poniżej (w podpisie)Czy jeśli założe sobie u nich konto to czy dostane kase od razu?? Ile trzeba razy ją obrócic i czy trzeba wpłacac depozyt żeby wypłacic cos??
Witaj mazaq,
serdecznie gratulujemy udanego zwerbowania nowego gracza PartyPoker: #####
Właśnie przelaliśmy premię na twoje konto w PartyPoker. Oczywiście możesz nadal werbować nowych użytkowników i nadal będziesz dostawać za to pieniądze. Za każdego zwerbowanego użytkownika dajemy aż do 100$.
Życzymy wam obu wejścia na coraz to wyższe limity i skutecznego werbowania kolejnych użytkowników!
Pozdrowienia!
Twój zespól PokerStrategy
a moze dlatego ze pozakładałes kilka kont?? dlatego Ci nie odpisuja. Zreszta napewno dlatego bo pomagałem Ci w sumie przy 4 quizach!!je**** pokerstrategy! jutro minie 14 dni jak konto załozyłem! i 12 maili wysłałem i dwie odpowiedzi lepszy liq...
a) 1 knto na jedno osobea moze dlatego ze pozakładałes kilka kont?? dlatego Ci nie odpisuja. Zreszta napewno dlatego bo pomagałem Ci w sumie przy 4 quizach!!je**** pokerstrategy! jutro minie 14 dni jak konto załozyłem! i 12 maili wysłałem i dwie odpowiedzi lepszy liq...
mylisz sie, nic mnie nie sciska, bo sam dostałem kase 3 razy i nie miałem żadnych problemow. a Ty jak nie potrafisz nic dobrze zrobic to nie płacz ze Firma jest do dupy!) 1 knto na jedno osobe
b) 1 konto na jedno IP
c) 1 konto na domostwo
coś ci nie pasuje??? żal ci dupe sciska że nie masz wiecej skanów??
spokojna twoje rozczorchana . wszystko dobrze zobiłema wina jest z ich strony!jak nie wiesz to nie pisz!mylisz sie, nic mnie nie sciska, bo sam dostałem kase 3 razy i nie miałem żadnych problemow. a Ty jak nie potrafisz nic dobrze zrobic to nie płacz ze Firma jest do dupy!) 1 knto na jedno osobe
b) 1 konto na jedno IP
c) 1 konto na domostwo
coś ci nie pasuje??? żal ci dupe sciska że nie masz wiecej skanów??
od razu mówie.. jesli zamierzasz korzystać z promocji na Party, daj sobie spokoj z PokerStrategy, tylko załóż konto na Liquid Poker - tam wymagają obecnie 125 RH do wyplaty (40x mniej!) i bezproblemowo wysłają kase na drugi dzień. Opis znajdziesz na http://www.party100.prv.pl/Jest tego tutaj multum z tego co widze zanim przejrze te wszystkie strony to minie pol dnia.
Powiedzcie mi prosze czy wyplacic mozna siano tylko po rozegraniu tych 5000 RH. Czy moze jest mozliwosc wyplacenia tego co ugram ponad 50$ przed rozegraniem 5000RH
Pozdr
Wcale nie trzeba rozgrywać tych rh !!! pograłem sobie na zakładach i ani jednej parti w pokera nie rozegrałem. Zleciłem wypłate, zadzwonili do mnie i na dniach bede miał kase.od razu mówie.. jesli zamierzasz korzystać z promocji na Party, daj sobie spokoj z PokerStrategy, tylko załóż konto na Liquid Poker - tam wymagają obecnie 125 RH do wyplaty (40x mniej!) i bezproblemowo wysłają kase na drugi dzień. Opis znajdziesz na http://www.party100.prv.pl/
pozdrawiam
Każdy sam wybiera sobie z jakiej promocji chce skorzystac, a to Twoje ciagłe pisanie ze Liquid jest lepsze juz zaczyna denerwowac. Nie jestes obiektywny i zawsze bedziesz zachwalał ta promocje z ktróej czerpiesz korzysciniby tak ale w ten sposob ładmiesz regulamin. Poza tym w Liquid zagrasz sobie godzinke na pokerze (125 RH tyle trwa) i masz dodatkowe 2 bonusy jeden 25$ odrazu do wyplaty i drugi 25$ do obrtu na kasynie. Tak czy inaczej Liquid bardziej sie oplaca
przecierz żadnego reflinka itp. nie daje to czemu i na czym ma zarobić??Każdy sam wybiera sobie z jakiej promocji chce skorzystac, a to Twoje ciagłe pisanie ze Liquid jest lepsze juz zaczyna denerwowac. Nie jestes obiektywny i zawsze bedziesz zachwalał ta promocje z ktróej czerpiesz korzysciniby tak ale w ten sposob ładmiesz regulamin. Poza tym w Liquid zagrasz sobie godzinke na pokerze (125 RH tyle trwa) i masz dodatkowe 2 bonusy jeden 25$ odrazu do wyplaty i drugi 25$ do obrtu na kasynie. Tak czy inaczej Liquid bardziej sie oplaca