dlaczego nie mozna rozegrac tego np. z kolega? i poźniej wypłacic 100$?Oczywiscie jestescie swiadomi takich rzeczy:
- Po dostaniu 50$ wystarczy rozegrac ok 30rh zeby wyplacic te 50$
- Zeby wyplacic trzeba zrobic najpierw depozyt minimum 10$
- Po zarzadaniu wyplaty zadzwonia do ciebie i beda werfikowac twoje dane jak kos ma kiepsko z angielskim to niech lepiej dobrze sie przygotuje
- pruba przegrania bonusa z inna osoba skonczy sie blokada obu kont ????
- co do tego bonusu 100$ to malo komu uda sie rozegrac 5k rh ???? ale warto sprubowac ????
rada odemnie grajcie na no limit z najmniejsza stawka tam najszybciej i najlatwiej ugrac duza ilosc rh i wchodzcie na stoly gdzie jest wmiare sporo osob
nie prubujdzie przegrywac tego bonusa z kolega skonczy sie blokada konta zaraz po zarzadaniu wyplaty przez ktoregos z was ????
No i nieodpowiedza na zadnego maila
nie powinno byc problemow, czytalem, ze sa osoby ktore tak robia i nie zglaszaly one problemow.Mam pytanko jesli ja i 3 moich kumpli zrobimy konta na titan poker, zweryfikujemy dane dostaniemy te bonusy i usiądziemy prz jednym stole i poźniej jeden z nas zagra wymagane rh to nie bedzie problemow z wypłatą??
musisz ugrac 800 Strategy Points, jak sa one naliczane pisze dokladnie na stronie, nie powiem Ci dokladnie bo kazdy serwis ma inaczej, na Titanie z tego co wiem punkty sa naliczane za rake ale nie jestem pewien.Witam ja wybrałem Titan Poker czy moze mi ktos powiedzieć jakie tutaj sa warunki wypłaty? Bradzo prosze o pomoc.
depozyt nie jest potrzebny, po ugraniu 800 Strategy Points mozesz wszystko wyplacic bez depozytu.Dostałem 50$ na Titana - ile musze ugrać titan points żeby wypłacić? jakie minimum? potrzebny depozyt?