A patrzyłeś, kiedy było ostatnie uaktualnienie pktów na PokerStrategy?Wie ktoś może dlaczego Mam 0 PokerStrategy punktów na stronie?, jeżeli wyrobiłem już 150 FTP na platformie
Zaznaczam,że korzystam z bonusa Full Tilt Poker
Na jakiej zasadzie się je zdobywa i dopisuje do konta?
Wie ktoś może dlaczego Mam 0 PokerStrategy punktów na stronie?, jeżeli wyrobiłem już 150 FTP na platformie
Zaznaczam,że korzystam z bonusa Full Tilt Poker
Na jakiej zasadzie się je zdobywa i dopisuje do konta?
Poza tym od takich (jakby nie patrzec technicznych) rzeczy jest support pokerstrategy, bardzo szybko odpisuja.A patrzyłeś, kiedy było ostatnie uaktualnienie pktów na PokerStrategy?
Czasem to trwa nawet tydzień.
Tak tylko że ja meila dostałem o godzinie 16 a teraz jest już 21 :jezora:jak już wcześniej pisałem oni pierw piszą że jest kasa a po 2-3 godzinach dodają :jezora:
Żadnego skanu nie musiałem wysyłać , nie dzwonili do mnie. Dostałem tylko meila z potwierdzeniem że przelali na moje konto kapitał startowy. Słyszałem że ich weryfikacje są takie na wyrywki teraz. Jednych proszą o skan dowodu osobistego a innych nie.luniu a dzwonili do ciebie czy tylko skan dowodu
nie, nie dostaniesz kolejnych 100$Jeżeli dobrze zrozumiałem na początek dają 50$ a kolejne 100$ po ugraniu iluś tam punktów. Czy jeżeli przegrałem te 50$ po czym wpłaciłem swoją kasę i dobiłem do wymaganej liczby punktów to dadzą mi t 100$?