adizg
Użytkownik
To nie trzeba robic depozytu zeby wyplacic?po zdaniu i wpisaniu konta, wyslij im skan dowodu albo czegos podobnego;p na email: [email protected] nie musisz nic wplacac oni 1 daja 50$...
Chodzi mi o PartyPoker
To nie trzeba robic depozytu zeby wyplacic?po zdaniu i wpisaniu konta, wyslij im skan dowodu albo czegos podobnego;p na email: [email protected] nie musisz nic wplacac oni 1 daja 50$...
tak :spokodfhgfh:zalozylem konto na partypoker.
musze uzupelnic dokładnie wszystkie dane osobowe by moc mieć 50 $ bonusu do grania?
Tzn ze mam zweryfikowac ten adres? Wyslalem im skan dowodu i napisali ze niby zweryfikowali, ale w profilu ciagle jest adres nie zweryfikowany, czyli mam wyslac im np rachunek jakis tak?we have not been able to transfer your 50$ to your PartyPoker account. We received the following message:
"Account is closed, deemed inactive OR a duplicate OR put on hold due to possible violation of our player Agreement"
Please contact PartyPoker and ask them to solve this problem. Point out that is a technical problem and that PartyPoker has to fix your account. After they did get back to us via this ticket so we can try to transfer your starting money again.
Best regards,
Tobi
Przeciez podczas rozwiazywania quizu mozna szukac w artykulach... macie godzine na 20 pytan...szukam osoby, która pomoże mi rozwiązać ten quiz pisać na pw
wiem i korzystam ale nie mogę przejść tegoPrzeciez podczas rozwiazywania quizu mozna szukac w artykulach... macie godzine na 20 pytan...
Wybieraj FullTilt tam z tego co pamietam za kazde 100pkt masz dopisywane 5$ do konta... a jak ugrasz 500StrategyPoints bedziesz mogl wziasc kolejne 50$ na Mansiona:jezora:Jeszcze pytanie jedno.Dziś zdałem sobie za pierwszym razem quiz.I przeglądałem oferty PS.Moje pytanie do Was:który pokerroom najlepiej wybrać?
Od razu mówię że PartyPoker i PokerStars odpadaja.
najważniejszym czynnikiem dla mnie jest aby pokerRoom wyświetlał na stole jaki dany układ w tym momencie mamy.Tak jak Unibet na przykład