>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

10$ na start

Status
Zamknięty.
19krako91 44

19krako91

Użytkownik
Poker jak najbardziej w porządku wiecej takich promocji ????
niestety weszłem z jednym polakiem all-in z A i D w reku niestety on miał K i A ktore był na stole no cóż
jeszczeraz dzięki za promocje ;-)

spirol 30

spirol

Użytkownik
krako a co ja mam powiedziec ???? , raz przegralem 180$ to jakos udalo mi sie wygrac tur za PP, 1 mijesce 87$ i ztego zorbilem ponad 400$ niestety poleglem, gralem z kolesime co mial 1500$ to sobie mogl pozwolic na all in ale jak na flopie jest Q88 a ja mam w reku Q8 to daj spokoj ;/, koles mial niestety QQ i poplynolem

19krako91 44

19krako91

Użytkownik
krako a co ja mam powiedziec ???? , raz przegralem 180$ to jakos udalo mi sie wygrac tur za PP, 1 mijesce 87$ i ztego zorbilem ponad 400$ niestety poleglem, gralem z kolesime co mial 1500$ to sobie mogl pozwolic na all in ale jak na flopie jest Q88 a ja mam w reku Q8 to daj spokoj ;/, koles mial niestety QQ i poplynolem
ja Cie doskonale rozumiem taką kase przegrać bardzo hu... bo potem jest żal jak niewiem.
Tylko powiem Ci że troche zawaliłeś bo wiedząc że koleś ma pare razy więcej kasy od Ciebie weszłeś z nim w all-in niezależnie od tego jakie miałeś karty bo szczescie i wzbogacenie było blisko.
To jest własnie cała magia hazardu.Jednak wspołcuzje Ci tej kasy

spirol 30

spirol

Użytkownik
no tak krako ale ja niewszedlem all in w ciemno dopiero po flopie jak zobaczylem Q88 ale niedalme odrazu all in tylo 50$ a ten buc dal all in i nic mi niepozostalo jak dac to co on ;/

19krako91 44

19krako91

Użytkownik
no tak krako ale ja niewszedlem all in w ciemno dopiero po flopie jak zobaczylem Q88 ale niedalme odrazu all in tylo 50$ a ten buc dal all in i nic mi niepozostalo jak dac to co on ;/
no ja Cie doskonale rozumiem.
Tym bardziej ze miałeś bardzo bardzo dobre karty. To się nazywa pech.
I cała magia Poker roomów

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom