dindek
Użytkownik
tak ja wyslalem skan dowodu..A skan dowodu wysyłaliście przed zleceniem wypłaty czy po?
tak ja wyslalem skan dowodu..A skan dowodu wysyłaliście przed zleceniem wypłaty czy po?
i własnie przez takich jak ty zawieszją polaków : /no ja zalozylem z 5 kont z 1 kompa i babka powiedziala ze to zaden problem wazne ze to sa rozne osoby dzis w koncu mi sie udalo obrocic na 1 z kont, wyplacilem na MB 125$ i teraz czekam, mam juz zweryfikowane konto na status silver ????
<lol> nie dziwie sie że boi sie pokazać twarzyJako ciekawostke podam jesli by sie ktos nad tym zastanawial wplacilem przez neteller na konto 20$ zrobilem 20 kont po 10$ przelalem na swoje podstawowe (czekalem az bedzie lepsza karta po wlasciwej stronie dalem all in a potem call lepiej oddac im jakiegos rejka niz zeby przelewac na "hama" czyli raise zeby zostalo 0.01 a na drugim koncie reraise) wyplacilem 211$ wyplacili mi po 2 dniach bez problemu
Jestem bonus hanterem i tylko moj zarobek sie liczy co z tego ze jak bym tego nie robil to pokery dawaly by fajne promocje skoro ja bym z tego nic nie mial<lol> nie dziwie sie że boi sie pokazać twarzyJako ciekawostke podam jesli by sie ktos nad tym zastanawial wplacilem przez neteller na konto 20$ zrobilem 20 kont po 10$ przelalem na swoje podstawowe (czekalem az bedzie lepsza karta po wlasciwej stronie dalem all in a potem call lepiej oddac im jakiegos rejka niz zeby przelewac na "hama" czyli raise zeby zostalo 0.01 a na drugim koncie reraise) wyplacilem 211$ wyplacili mi po 2 dniach bez problemu
a tak wogole po co podajesz takie info? żeby namnożyć kolejnych złodziei? pokerroom daje fajne promo, a im wiecej takich akcji, tym mniej takich promocji...
raczej bonus robberem ????Jestem bonus hanterem
sry rambo aleJak z jednego kompa otworzyles jeden pokeroom i grales na kilku kontach
Dobrze mówi polać mu!Poszedłbyś do kopalni na 1500m to byś zaczał szanować pieniądze !
Tylko jak przestaną dawać promocje, albo wyłączać z nich Polaków to wtedy TY też nie zarobisz "geniuszu".Jestem bonus hanterem i tylko moj zarobek sie liczy co z tego ze jak bym tego nie robil to pokery dawaly by fajne promocje skoro ja bym z tego nic nie mial<lol> nie dziwie sie że boi sie pokazać twarzyJako ciekawostke podam jesli by sie ktos nad tym zastanawial wplacilem przez neteller na konto 20$ zrobilem 20 kont po 10$ przelalem na swoje podstawowe (czekalem az bedzie lepsza karta po wlasciwej stronie dalem all in a potem call lepiej oddac im jakiegos rejka niz zeby przelewac na "hama" czyli raise zeby zostalo 0.01 a na drugim koncie reraise) wyplacilem 211$ wyplacili mi po 2 dniach bez problemu
a tak wogole po co podajesz takie info? żeby namnożyć kolejnych złodziei? pokerroom daje fajne promo, a im wiecej takich akcji, tym mniej takich promocji...