>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

10$ na start

Status
Zamknięty.
rafalec 105

rafalec

Użytkownik
rafalec wczoraj gralismy na stole ale mnie zablokowali ???? nawet nie wiem za co jeszcze z tym ziomem z myslowic my grali ????
mi konta nei zablokowali ale zablokowali ma czat bo po polsku ciągle nawijaliśmy :p ale wysłałem maila z przeprosinami i powiedziała ze mnie jutro odbokuje :] już mam wymagane 120 PP ale coś z kasą kiepsko bo tylko jakieś 25$ : / wczoraj dwie rączki pod rząd wtopiłem a już miałem ponad 55$. ale moze jakoś uda się odrobić :]

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
No i w pizdu : / all in z parą króli na łapie a koleś maił jopy na łapie i mu na riverze wszedł jopek. już nie lubie tego porek rooma : /

spirol 30

spirol

Użytkownik
a co ja mam powiedziec wyrobilem 600 PP i co ztego jak przegralem cala kase, jesem zly na siebie, a bylo juz 180$, tylko czas zmarnowalem ;/

dindek 41

dindek

Użytkownik
ten pokerroom jest h... jak ktos wygrywa to caly czas a jak przegrywa to tez caly czas
Klakson jak idzie to trzeba to wykorzystac, a jak nie idzie(down swing) to trzeba sobie odpocząc non stop nie bedzie sie wygrywalo ???? ja mam 15$ i dzis zaczne zobacze co z tego wyjdzie ????

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
a o wypłaty pytajcie MAzaqa ... On zlecił wypłatę ;) myślę że jak kasa do niego dojedzie to napewno da znac na forum

pozdrawiam,
nikifor

J 39

jaqub

Użytkownik
a co ja mam powiedziec wyrobilem 600 PP i co ztego jak przegralem cala kase, jesem zly na siebie, a bylo juz 180$, tylko czas zmarnowalem ;/
Niekoniecznie jak masz tyle PP to kupuj za nie udziały w freerollach może tam Ci się uda coś wygrać (jest bardzo mało osób na tych freerollach za 250 PP a pula nagród 1000 $)

spirol 30

spirol

Użytkownik
Niekoniecznie jak masz tyle PP to kupuj za nie udziały w freerollach może tam Ci się uda coś wygrać (jest bardzo mało osób na tych freerollach za 250 PP a pula nagród 1000 $)
faktycznie sa turnieje, moze cos wygram, ale juz mnei zniechecil ten poker room , raz juz mialem 180$ a raz 15 i ztych 15 do 150$ doszedlem i pozniej znow spadek

K 0

kerek

Użytkownik
wczoraj bylem zadowolony z tego rooma: ) choc odrobine cos szlo.. ale dzis od 2h siedze.. i raz mialem KK, a reszta to nonstop q4 k3 t3 no OMG.. masakra

edit: spirol majac 180 wyplacasz stowke i grasz dalej.. twoj blad: )

K 18

klakson

Użytkownik
Bo ten pokerroom taki jest jak nie zaryzykujesz to nie dostaniesz ???? raz moze mialem pozytywne karty w tak to same slabe a jak zaryzykowalem no to przegralem :p

S 11

support75

Użytkownik
faktycznie sa turnieje, moze cos wygram, ale juz mnei zniechecil ten poker room , raz juz mialem 180$ a raz 15 i ztych 15 do 150$ doszedlem i pozniej znow spadek
wytlumacz mi jak mozna przez swoja gre w tym wypadku chyba zla obwiniac pokerom ?
Rozumie zwalac na pokerom gdyby wywalalo ze stolu, soft byl niedopracowany, ale za swoja gre obwiniac pokerom pierwsze slysze :roll:

EDIT: jak najbardziej sa wyplacalni!

w@llace 0

w@llace

Użytkownik
Witam ja mam takie pytanko, probuje wejsc na jakies miejsce i wyskauje mi &quot;buy in&quot; taka tabelka, po czym po 20 sek łaczy mnei z my account...

jak tam juz ejstem to widnieje mi, że Real Money: 0 o co chodzi?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom