mi konta nei zablokowali ale zablokowali ma czat bo po polsku ciągle nawijaliśmy ale wysłałem maila z przeprosinami i powiedziała ze mnie jutro odbokuje :] już mam wymagane 120 PP ale coś z kasą kiepsko bo tylko jakieś 25$ : / wczoraj dwie rączki pod rząd wtopiłem a już miałem ponad 55$. ale moze jakoś uda się odrobić :]rafalec wczoraj gralismy na stole ale mnie zablokowali ???? nawet nie wiem za co jeszcze z tym ziomem z myslowic my grali ????
Klakson jak idzie to trzeba to wykorzystac, a jak nie idzie(down swing) to trzeba sobie odpocząc non stop nie bedzie sie wygrywalo ???? ja mam 15$ i dzis zaczne zobacze co z tego wyjdzie ????ten pokerroom jest h... jak ktos wygrywa to caly czas a jak przegrywa to tez caly czas
Niekoniecznie jak masz tyle PP to kupuj za nie udziały w freerollach może tam Ci się uda coś wygrać (jest bardzo mało osób na tych freerollach za 250 PP a pula nagród 1000 $)a co ja mam powiedziec wyrobilem 600 PP i co ztego jak przegralem cala kase, jesem zly na siebie, a bylo juz 180$, tylko czas zmarnowalem ;/
faktycznie sa turnieje, moze cos wygram, ale juz mnei zniechecil ten poker room , raz juz mialem 180$ a raz 15 i ztych 15 do 150$ doszedlem i pozniej znow spadekNiekoniecznie jak masz tyle PP to kupuj za nie udziały w freerollach może tam Ci się uda coś wygrać (jest bardzo mało osób na tych freerollach za 250 PP a pula nagród 1000 $)
graj w freerolach co za wejscie placi sie punkty..;]eh i co ja mam z tymi pkt zrobic ;/
wytlumacz mi jak mozna przez swoja gre w tym wypadku chyba zla obwiniac pokerom ?faktycznie sa turnieje, moze cos wygram, ale juz mnei zniechecil ten poker room , raz juz mialem 180$ a raz 15 i ztych 15 do 150$ doszedlem i pozniej znow spadek
I jak tam Twoja wypłata ? Dostałeś już ?Panowie, trzymajcie kciuki
Obrazek