kurde jak niechcacy przy rejestracji zaznaczylem portugalia to mozna to zmienic jakos ??
my account->cashierGdzie pisze ile juz PPoints zaliczylismy??
A mi się całkeim ten poker room podoba. Co prawda jest bardzo mało osób ale za to jest sporo lam które grają za tego bonusa i jest całkiem łątwo coś ugrać, więc chyba nie jest aż tak źle :]zagrałem 15 rozdan i nawet parki nie miałem wkońcu zagrałem vabank i miałem pare dwójek :jupi: ,ogólnie z dupy ten poker zresztą widać że jakiś lewy chociaz na jednym forum poszła fama że wypłacalny
Mi to sie całkowicie nie podoba.. i jeszcze te lektory co czytaja wszystko ???? beznadziejny poker ale jak 10 $ to mozna przebolecA mi się całkeim ten poker room podoba. Co prawda jest bardzo mało osób ale za to jest sporo lam które grają za tego bonusa i jest całkiem łątwo coś ugrać, więc chyba nie jest aż tak źle :]zagrałem 15 rozdan i nawet parki nie miałem wkońcu zagrałem vabank i miałem pare dwójek :jupi: ,ogólnie z dupy ten poker zresztą widać że jakiś lewy chociaz na jednym forum poszła fama że wypłacalny
O lol, faktycznie coś nawija : DDD dobrze ze grałem do tej pory z wyłączonymi głośnikami bo bym chyba cholery dostał : PMi to sie całkowicie nie podoba.. i jeszcze te lektory co czytaja wszystko ???? beznadziejny poker ale jak 10 $ to mozna przebolecA mi się całkeim ten poker room podoba. Co prawda jest bardzo mało osób ale za to jest sporo lam które grają za tego bonusa i jest całkiem łątwo coś ugrać, więc chyba nie jest aż tak źle :]zagrałem 15 rozdan i nawet parki nie miałem wkońcu zagrałem vabank i miałem pare dwójek :jupi: ,ogólnie z dupy ten poker zresztą widać że jakiś lewy chociaz na jednym forum poszła fama że wypłacalny
ja zawsze slucham muzyki wiec jest to denerwujace ???? i jeszcze 1 nowosc mozna zmienic krupierowO lol, faktycznie coś nawija : DDD dobrze ze grałem do tej pory z wyłączonymi głośnikami bo bym chyba cholery dostał : PMi to sie całkowicie nie podoba.. i jeszcze te lektory co czytaja wszystko ???? beznadziejny poker ale jak 10 $ to mozna przebolecA mi się całkeim ten poker room podoba. Co prawda jest bardzo mało osób ale za to jest sporo lam które grają za tego bonusa i jest całkiem łątwo coś ugrać, więc chyba nie jest aż tak źle :]zagrałem 15 rozdan i nawet parki nie miałem wkońcu zagrałem vabank i miałem pare dwójek :jupi: ,ogólnie z dupy ten poker zresztą widać że jakiś lewy chociaz na jednym forum poszła fama że wypłacalny
a z tym krupierem już wczesniej widziałem. dobra sprawa : P całkiem całkiem mi się ten poker room podoba :]a z tym krupierem już wczesniej widziałem. dobra sprawa : P całkiem całkiem mi się tenO lol, faktycznie coś nawija : DDD dobrze ze grałem do tej pory z wyłączonymi głośnikami bo bym chyba cholery dostał : PMi to sie całkowicie nie podoba.. i jeszcze te lektory co czytaja wszystko ???? beznadziejny poker ale jak 10 $ to mozna przebolecA mi się całkeim ten poker room podoba. Co prawda jest bardzo mało osób ale za to jest sporo lam które grają za tego bonusa i jest całkiem łątwo coś ugrać, więc chyba nie jest aż tak źle :]zagrałem 15 rozdan i nawet parki nie miałem wkońcu zagrałem vabank i miałem pare dwójek :jupi: ,ogólnie z dupy ten poker zresztą widać że jakiś lewy chociaz na jednym forum poszła fama że wypłacalny
ja zawsze slucham muzyki wiec jest to denerwujace ???? i jeszcze 1 nowosc mozna zmienic krupierow