spirol
Użytkownik
musisz potwierdzic ze chesz przelac kase na gre jak usiadziesz przy stoleWitam ja mam takie pytanko, probuje wejsc na jakies miejsce i wyskauje mi "buy in"
musisz potwierdzic ze chesz przelac kase na gre jak usiadziesz przy stoleWitam ja mam takie pytanko, probuje wejsc na jakies miejsce i wyskauje mi "buy in"
ja Cie doskonale rozumiem taką kase przegrać bardzo hu... bo potem jest żal jak niewiem.krako a co ja mam powiedziec ???? , raz przegralem 180$ to jakos udalo mi sie wygrac tur za PP, 1 mijesce 87$ i ztego zorbilem ponad 400$ niestety poleglem, gralem z kolesime co mial 1500$ to sobie mogl pozwolic na all in ale jak na flopie jest Q88 a ja mam w reku Q8 to daj spokoj ;/, koles mial niestety QQ i poplynolem
no ja Cie doskonale rozumiem.no tak krako ale ja niewszedlem all in w ciemno dopiero po flopie jak zobaczylem Q88 ale niedalme odrazu all in tylo 50$ a ten buc dal all in i nic mi niepozostalo jak dac to co on ;/
To miales fulla a on mial trojke wiec jak poplynales?Q88 a ja mam w reku Q8 to daj spokoj ;/, koles mial niestety QQ i poplynolem
lol, ktoś tu niezna zasad, liczy się układ 5kart, więc kolega miał 888QQ, a ten co z nim wygrał QQQ88To miales fulla a on mial trojke wiec jak poplynales?Q88 a ja mam w reku Q8 to daj spokoj ;/, koles mial niestety QQ i poplynolem
w czym tu się można pomylić, jakbyś długo grał w pokera, widziałbyś to odrazu...skoro napisalem ze mial fulla to chyba znam zasady co?
Jeden i drugi mial fulla, pomylilem sie, tylko ze przeciwnik mocniejszego ????
mnie maja wplacic w poniedzialek, rozmawialem z nimi na czacie. wiec czekam;]Ok,właśnie ponownie zarządałem wypłatę, bo tamtą anulowałem i zobaczymy co i jak