Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
A ja nie rozumiem po co bylo zakladac konto na fake dane ? Nie mogliscie od razu dac prawdziwych ? Ja tam teraz czekam na kontakt z ich strony, w sprawie przelewu.
???? widze że wszyscy czekają na wiadomość czy przeleją kase ja dostałem po trzech dniach jeszcze nie wiem czy zabrali mi 10euro za przelew czy nie jak zaktualzują mi konto na inteligo to dam znać :spokodfhgfh:
???? widze że wszyscy czekają na wiadomość czy przeleją kase ja dostałem po trzech dniach jeszcze nie wiem czy zabrali mi 10euro za przelew czy nie jak zaktualzują mi konto na inteligo to dam znać :spokodfhgfh:
skanik skanik skanik staryyy bo cos nikomu sie wierzyc nie chce jesli pokazesz screena z dokonanym przelewem z mila checia i pokora przeprosze i zwroce honor pzdr
sciema napewno nikomu nie wyplaca a nawet jesli to w regulaminie pisze ze nie wczesniej niz 2 miesiace przed dostaniem bonusa mozna wyplacac kase wiec nie wiem czym sie tak narazie podniecac
sciema napewno nikomu nie wyplaca a nawet jesli to w regulaminie pisze ze nie wczesniej niz 2 miesiace przed dostaniem bonusa mozna wyplacac kase wiec nie wiem czym sie tak narazie podniecac
Jak juz to w regulaminie jest napisane :jezora: , a jest napisane ze po 2 miesiacach zabiora Ci 10 ojro jak nie postawisz za nie ani jednego zakladu. Nigdzie nie ma mowy o wyplacaniu po 2 miesiacach. pzdr