Na tematy odnośnie drużyn proponuję rozmawiać w dyskusjach, tutaj rozmawiajmy o spotkaniach.
Co do Ruchu, to jak to zwykle bywa, drużyna w kłopotach, a będzie sobie radzić. Z drugiej strony granie na słabą Łęczna to nie rozwiązanie, rozumiem jakby to był mecz Ruchu z Jagą, Lechią czy Wisłą, a grają ze słabą Łęczną.
Dodatkowo napisałeś:
No dobrze, nie wspomnę, że język razi, ale. Po czym to wnioskujesz, że Łęczna wygra po sparingach?
Jak Łęczna wygrała z Podbeskidziem i Stalą Mielec oraz remis z Lechem 2:2. Ruch - wygrana z Rakowem, remis z Wisłą oraz porażka z Beer Sheva 1:0, gdzie np Śląsk i Pogoń również przegrały z tym przeciwnikiem, dla mnie Twoja teza jest mocno naciągana.
Albo przekonaj mnie, dodam, że argumenty pod tytułem nie mają kasy i organizacji do mnie nie przemawiają bo połowa drużyn minimum ma różne problem taka to już nasza liga
.
Kolejny "argument"
ale przecież na boisku wygrali awans, a to Lechia i PZPN zawalili po trochu, dodatkowo wina regulaminu, że Fair-Play biorą pod uwagę, no niestety. Dodatkowo jak masz dowody, to jest poważne oskarżenie, proponuję to zgłosić.
Ciekaw jestem Waszej opinii o spotkaniach
Legia vs Jagiellonia oraz Termalica vs Arka.
Co do pierwszego spotkania czy po kursie 1.53 warto grać Legię, skoro we wtorek czeka ich spotkanie w ramach
el. Ligi Mistrzów w Bośnii?
Oraz spotkanie drugiego beniaminka czy Arka ma szansę pokonać Niecieczę, a może jakiś over bramkowy ? Jak to widzicie?
Zapraszam do dyskusji.