Ja powiem tak. O trio MSN to jestem spokojny. Problem może być po stronie defensywy bo PSG ma klasowych napastników i pomocników: DiMaria, Cavanii i z jakiejś kontry mogą coś strzelić i wtedy po zawodach. Żeby Barcelona awansowała
cały zespół musi zagrać PERFEKCYJNIE - mecz życia, ale szczególnie defensywa musi być przez 100% czasu lub przy dogrywce jeszcze dłużej skoncentrowana tak jak by zależało do tego życia. Nie tylko ja, ale wielu obserwatorów sportowych pisze, że pierwszy mecz nie wygrało PSG z Barcą tylko Emery z Enrique. W końcu Emery miał silniejszy zespół niż Sevilla, a świetnie zna hiszpańskie kluby i samą Barcelonę. Całe trio MSN zostało całkowicie odcięte + słaba gra defensywy i środka. To był mecz wygrany taktycznie. Barcelona po prostu nie wiedziała co ma robić. I teraz znowu będzie pojedynek taktyczny.
Jeśli PSG zdobędzie bramkę będzie po awansie. Jak wam pisałem wcześniej - podałem typ na awans Barcelony, ale zagram jeszcze
over 2,5 w jakimś dublu i over 3,5 w singlu bo te typy są jak dla mnie najpewniejsze. Albo Barcelona strzeli te 4 gole i nie straci żadnego o czym marzę i o co się modlę, albo PSG strzeli gola, a Barca będzie goniła. De facto w każdym scenariuszu powinny być bramki. Nawet w tym meczu z Bayernem gdzie też Barca miała odrabiać przegrała 0:4 więc i to nie wykluczone, że to PSG wygra wysoko. Tak czy inaczej Barcelona nie będzie miała nic do stracenia, a to stworzy albo okazje do kontr dla PSG albo Barca nastrzela.
edit// i tu garść typów na
LM
Barcelona vs PSG
(powyżej 2,5 goli) + Napoli vs Real
(powyżej 1,5 goli) + Leicester City - FC Sevilla
(powyżej 1,5 goli) + AS Monaco - Manchester City
(powyżej 1,5 goli) kurs AKU: 2,05 buk:
forBet
Barcelona vs PSG
(powyżej 2,5 goli) + Borussia Dortmund - Benfica Lizbona (
awans Dortmund)
kurs AKU: 3,32 buk:
forBet
Barcelona vs PSG
(powyżej 3,5 goli) + Napoli vs Real
awans Dortmund)
kurs AKU: 4,68 buk:
forBet
Barcelona vs PSG
pow 1,5 goli)
kurs AKU: 2,31 buk:
forBet
Szczególnie polecam ten pierwszy bet, który można pograć za większą stawkę. Jak widzicie obniżyłem progi overa od przewidywanych i dodałem większą ilość zdarzeń