Nie jesteś obiektywny? Człowieku co TY gadasz? Jak można być obiektywnym gdy ktoś dostaje 2 karne z kapelusza? Tam nie mam mowy o rzucie karnym. I nie mówię tutaj po tym jak zobaczyłem 100x powtórek, wystarczyło oglądać mecz i być skupionym na akcji by zobaczyć, że oba karne były wyciągnięte z kapelusza.Jako kibic z Madrytu nie jesteś obiektywny. I to co piszesz o 2 karnych z kapelusza jest śmieszne, bo jak pisalem w domu po obejrzeniu X powtórek jest się mądrym. Co do drugiego karnego napisalem wyzej nie bedę kopiował.
Wszyscy piszą , że sędzia podarował awans, a to g prawda. Awans podarowało PSG które mialo min 2 szanse na zdobycie 2 bramki. Plus zbyt pozne wprowadzenie Di Marii moim zdaniem powinien grać od początku i juz po ostatnie. Emery nie trafił z taktyką. Po co się bronić od początku jak mam 4:0 z 1 meczu i stać na 20 metrze do czego Barcelona jest przyzwyczajona w lidze ze slabszymi rywalami i spodziewają się takiej gry. Szkoda wielka , szanse mieli ogromną ale mogà miec tylko do siebie pretensje.
Nawet kibic Barcelony gdy zobaczył powtórkę z tych fauli to wybuchł śmiechem i podziękował sędziemu.
Oczywiście PSG same sobie winne bo zagrali mecz z dupy, ale nie mów mi, że były faule bo to jest śmieszne.