elpatron
Użytkownik
Mój post który napisałem kilka godzin po pierwszym meczu :
Wiem że czasu jeszcze sporo i dużo się może pozmieniać ale już teraz odniosę się do wczorajszego meczu PSG - Barcelona.
Możemy być pewni dwóch rzeczy :
- PSG nie rozegra drugiego tak dobrego meczu
- Barcelona nie rozegra drugiego tak słabego meczu
Patrzę na kursy i oczom nie wierzę
wygrana Barcelony 1,45
Barcelona -1,5 2,25
Barcelona -2,5 3,90
Barcelona powyżej 3,5 gola 4,33
Barcelona strzeli w pierwszej połowie 1,50
Barcelona strzeli w obu połowach 1,90
powyżej 2,5 gola i obie NIE strzelą 6,00 !!!!
Czy to nie jest możliwe ??
Barcelona wyciągnie wnioski , na Camp Nou pierwsze 15-20 minut to będzie takie ciśnięcie PSG że się nie ozbierają. PSG na pewno przyjedzie i się zamuruje. Nie będą mieć za dużo sytuacji pod bramką Barcelony.
Katalończycy nie mają czego tutaj bronić i albo szybko strzelone bramki otworzą znowu doskonałe widowisko albo defensywa PSG zabije to spotkanie. Szczerze to wątpię i nie wierzę w defensywę PSG.
Nie mówię że Barcelona tutaj awansuje ale nie takie rzeczy świat futbolu widział.
Niektóre podane propozycje wyżej to praktycznie są typy za darmo jak np bramka Barcelony w 1 połowie meczu.
Jestem pewien tego że Barcelona zaatakuje od początku meczu. Bramka to będzie kwestia czasu.
No ale do meczu jest jeszcze sporo czasu.
6/7 trafione.
Mi ten mecz śmierdzi wałem na kilometry , spadki kursów z 15 na 8 ??
PSG aplikuje im 4 gole a w rewanżu jedną ?
Barcelona w Paryżu nie strzela nic a tutaj ładuje 6 goli ?
3 gole Barcelony w 7 minut ??
2 karne z kapelusza ....
Przecież przy 3-1 to PSG mogło tam autobus postawić i wybijać piłki po trybunach...
Ciekawe ile taki awans kosztuje i czy płacony w EURO czy dolarach ??
W PSG tez się pewnie kasa zgadza...
Nie jestem ani kibicem Realu ani PSG ani Barcelony ani innego wielkiego klubu z Europy.
Po prostu to moja taka wypowiedź bo dla każdego postronnego widza ten mecz śmierdzi wałem na odległość
Wiem że czasu jeszcze sporo i dużo się może pozmieniać ale już teraz odniosę się do wczorajszego meczu PSG - Barcelona.
Możemy być pewni dwóch rzeczy :
- PSG nie rozegra drugiego tak dobrego meczu
- Barcelona nie rozegra drugiego tak słabego meczu
Patrzę na kursy i oczom nie wierzę
wygrana Barcelony 1,45
Barcelona -1,5 2,25
Barcelona -2,5 3,90
Barcelona powyżej 3,5 gola 4,33
Barcelona strzeli w pierwszej połowie 1,50
Barcelona strzeli w obu połowach 1,90
powyżej 2,5 gola i obie NIE strzelą 6,00 !!!!
Czy to nie jest możliwe ??
Barcelona wyciągnie wnioski , na Camp Nou pierwsze 15-20 minut to będzie takie ciśnięcie PSG że się nie ozbierają. PSG na pewno przyjedzie i się zamuruje. Nie będą mieć za dużo sytuacji pod bramką Barcelony.
Katalończycy nie mają czego tutaj bronić i albo szybko strzelone bramki otworzą znowu doskonałe widowisko albo defensywa PSG zabije to spotkanie. Szczerze to wątpię i nie wierzę w defensywę PSG.
Nie mówię że Barcelona tutaj awansuje ale nie takie rzeczy świat futbolu widział.
Niektóre podane propozycje wyżej to praktycznie są typy za darmo jak np bramka Barcelony w 1 połowie meczu.
Jestem pewien tego że Barcelona zaatakuje od początku meczu. Bramka to będzie kwestia czasu.
No ale do meczu jest jeszcze sporo czasu.
6/7 trafione.
Mi ten mecz śmierdzi wałem na kilometry , spadki kursów z 15 na 8 ??
PSG aplikuje im 4 gole a w rewanżu jedną ?
Barcelona w Paryżu nie strzela nic a tutaj ładuje 6 goli ?
3 gole Barcelony w 7 minut ??
2 karne z kapelusza ....
Przecież przy 3-1 to PSG mogło tam autobus postawić i wybijać piłki po trybunach...
Ciekawe ile taki awans kosztuje i czy płacony w EURO czy dolarach ??
W PSG tez się pewnie kasa zgadza...
Nie jestem ani kibicem Realu ani PSG ani Barcelony ani innego wielkiego klubu z Europy.
Po prostu to moja taka wypowiedź bo dla każdego postronnego widza ten mecz śmierdzi wałem na odległość