@up: Mam nadzieje że główny wystarczy, Sędzia: Carlos Verlasco Carballo
A teraz do analizy, nikt jeszcze nie wziął po uwagę rożnych czy po prostu przegapiłem? Do rzeczy, chodzi mi o mecz
Schalke - Real Madryt, Kursy na zwycięstwo hiszpanów są bardzo małe więc nie ma co wchodzić tutaj w czystą wygraną, handicapy moim zdaniem do grania, ale bardzo lekko bo na pewno wiele osób tutaj wie jak się gra realowi z drużynami niemieckimi na ich stadionach. Ale przeglądając oferte zauważyłem coś takiego
Handicap azjatycki rzuty rożne: Real Madryt -1 @ 1.82 poważnie? Na początek trochę statystyk:
Na ostatnie 5 meczy Schalke tylko raz miało więcej rożnych, raz był remis i 3 razy były ujemne handicapy w stronę przeciwników odpowiednio mainz(-5), Leverkusen(-9), Hannover(+5) Wolfsburg(-2), Hamburger(0). A jak wygląda ta sprawa w Realu Madryt? Myślę że bardzo ciekawie: Elche(-8), Getafe(-2), Atletico(+2), Villareal(-3), Atletico(-3). Ale koniec statystyk, dzisiaj zmierzą się dwie drużyny które są w niesamowitym gazie, Real odrobił masę pkt w lidze i wyszedł na samodzielne prowadzenie, natomiast Schalke odrobiło pkt w lidze i znajdują się już na 4 miejscu. Dzisiejszy mecz będzie prosty, Schalke będzie się broniło i czekało na kontry co może zaowocować rzutami rożnymi, lecz ja uważam że Real mając w składzie Ronaldo który jest głodny gry, Bale'a którego występ potwierdził Ancelotti i Benzemy który grą w ostatnim czasie niesamowitą piłkę zepchną drużynę niemiecką defensywę do obrony i nabiją parę rożnych. Słynne trio BBC strzeliło w tym sezonie już 64 bramki i dzisiaj prawdopodobnie ten wynik podwyższą. Dwa skrzydła które posiada Real grają bardzo dobrze(no moze jese gra lepiej niż bale w ostatnim czasie), ale kiedy im nie idzie zaczną oddawać masę strzałów bo mają oni niesamowitą umiejętność oddawania strzałów z dystansu co również może się przyczynić do kolejnych rzutów rożnych na korzyść realu. Dość tego, czas na schalke: Kto tam wystąpi? A no moim zdaniem największe zagrożenie będzie siał Huntelaar oraz Boateng no i Draxler, którego występ wciąż stoi pod znakiem zapytania, wchodzę w ten bet śmiało gdyż forma w której aktualnie znajduje się obrona hiszpanów jak i ich atak gwarantuje bardzo często grę na 0 z tyłu, oraz co najważniejsze szybkie przejścia do kontrataku, a mając takich zawodników jak Ronaldo, Bale, Modric czy Di Maria bardzo często kończy się to groźnymi sytuacjami pod bramką przeciwnika.
GORĄCO POLECAM
Handicap azjatycki na rożne: -1 Real Madryt @ 1.82 bet365 -6
----
City - Chelsea 2-0 (puchar)
City - Chelsea 0-1 (liga)
Arsenal - Chelsea 0-0
Basel - Chelsea 1-0
Arsenal - Chelsea 0-2 (CAP)
Galata u siebie też gra bardzo rozważnie, średnia bramek to niecałe 3 na mecz ale jest to zasługa głównie wygranej 6:0 z Bursasporem.
Z dobrymi zespołami było tak:
Galata - Besiktas 1-0
Galata - Trabzonspor 2-1
Galata - Juve 1-0
Galata - Ajax 2-1
Widząc coś takiego skłoniłem się przeszukać jeszcze ofertę na mecz Chelsea. Wiele osób gra tutaj undery czy remisy, natomiast ja nie chcąc powielać tych typów przeszukałem bet365 dosyć szczegółowo i znalazłem coś takiego
Brak gola przed 32:00. Wszyscy wiemy jak gra Mourinho z lepszymi zespołami, próbuje on zabić mecz jedną bramką i się bronić, robił to w realu madryt i robi to w chelsea, tylko że teraz złapali oni lekką zadyszkę i męczą się z dosyć przeciętnymi drużynami w
Premier League. Obie drużyny wejdą w ten mecz bardzo zachowawczo nie chcąc stracić zbyt szybko bramki. Jak dla mnie to Mourinho remis w tym meczu weźmie w ciemno i sprawę rozstrzygnie już u siebie na boisku, z kolei Galatasaray na pewno będzie chciało zrobić sobie zaliczkę przed meczem rewanżowym i tak jak pisałem, z aktualną formą chelsea wcale nie będzie to takie trudne, lecz nie spodziewam się aby ruszyli oni już z samego początku na bramkę cecha, będą po prostu spokojnie wyczekiwali swoich sytuacji, których zbyt wiele się nie pojawi i moim zdaniem jeśli będą padały tutaj bramki - to w drugiej połowie.
Brak gola przed 32:00 @ 1.83 bet365 Torres...akurat dzisiaj :/
Skorzystałeś? Kliknij dzięki.