>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1/8 Finału Ligi Mistrzów 25-26.02.2014

Status
Zamknięty.
auroksreno 763

auroksreno

Użytkownik
Krótko, bo (jak większa połowa tego forum) &quot;nie mam czasu&quot; jak tylko przychodzi do pisania analiz... ????
Schalke 0:4 Real @75,00 ( Sbobet ) ⛔ choć przy 0:4 kontrowanie dawało... 2000 (sł. dwa tysiące) procent zysku, więc jednocześnie ✅ albo więcej plusów, wzorem niektórych rozegzaltowanych forumowiczów
✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ no i jeszcze jakaś trendy uwaga w stylu: &#39;księgarnia&#39; albo &#39;kto pobrał liczy hajs&#39; ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅

Szalka pod formą, Real nad formą. Real będzie pod grą, a Szalka eeeee... nad grą? ;) No w każdym razie zero-cztery. A jak dalej coś niejasne, to pewnikiem Borek ze szklanego ekranu wam wyjaśni, on jest spec od tych parapolskich figlów językowych. W każdym razie widzę jazdę jak po łysej kobyle. Wersja dla bardziej zatrwożonych:
Schalke - Real(AH-1,5) 2 @2,56 (Pinnacle) ✅
Galatasaray - Chelsea
Galareta ma Drogbę, któremu w SW3 postawili pomniki po rozwalcowaniu Bayeru w Monachium podczas legendarnego finału 2 lata temu. Sentymenty na bok ktoś rzeknie. I prawda, ale któż będzie przeciwko przyjacielskiemu poklepaniu gały, czyż nie lepiej dzikie szarpanie zostawić na londyńską rewizytę, kiedy już cieplej będzie? ;)
Stądżeż:
0:0 @9,50 (BetVictor) ⛔ Wyspiarze nie wyczuli samby i popsuli pierwszą bramką
Trochę inna koncepcja, wariant bardziej strachliwy:
HT/FT X/X @5,10 (MarathonBet) 2/X ⛔ lądowanie identyczne, inna trajektoria ;)
Mam też fikuśny pomysł na czerwone karteluszki i karne, ale nie będę się rozpisywał o tym wariancie, bo zaraz jakiś forumowy Arcymędrzec Jedynie Słusznych Typowań będzie krzyczał straszliwie. Więc tylko nieśmiało zasygnalizuję:
Schalke - Real Karny w meczu? Tak @ 3,50 (BillHill) ⛔
Galatasaray - Chelsea Czerwona kartka w meczu? Tak @ 4,50 (PaddyPower) ⛔
Kusi i nęci również:
Galatasaray - Chelsea Czerwona kartka dla obydwu drużyn w meczu? Tak @ 41,00 (PaddyPower) ⛔
Chociaż pakietu krzyków w zestawie z posądzaniem o bukmacherskie herezje i tak pewnie nie uniknę/nie unikniemy. To przecież nieodłączny atrybut tego forum...
Ale nie oglądajmy się na czarnych, patrzmy na białych, miłego oglądania, niech wygrywają lepsi!

Otrzymane punkty reputacji: +12
dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Galatasaray - Chelsea Londyn
W tym meczu postanowiłem pójść zgodnie z własnymi przekonaniami i grać w kierunku gospodarzy. Galatasaray na własnym stadionie prezentuje się rewelacyjnie i ostatnie spotkanie jakie przegrali to był mecz z Realem Madryt (1:6), który odbył się na inaugurację grupowej fazy LM 17.09.2013 roku. Od tej pory ekipa ze Stambułu rozegrała 17 spotkań z czego 15 zakończyło się zwycięstwem, pozostałe 2 spotkania to oczywiście remisy. Wiadomo, że drużyny jakie przyjeżdżały na Türk Telekom Arena nie były najmocniejsze ale mimo wszystko przegrywały tam ekipy Juventusu, Besiktasu czy Trabzonsporu. Jeśli Sneijder, Drogba i Yilmaz zagrają na swoim optymalnym poziomie oraz pociągną za sobą kolegów to wierzę w dobry wynik dla podopiecznych Roberto Manciniego.
Z kolei Chelsea moim zdaniem do tej pory nie pokazał pełni swoich możliwości. Mają świetny skład z niesamowitym Hazardem na czele, jednego z najlepszych na świecie trenerów, mimo to nie potrafią wypracować sobie jakiegoś stylu. Owszem, The Blues prowadzą w tabeli PL ale moim zdaniem w dużej mierze zawdzięczają to popisom indywidualnych umiejętności takich zawodników jak wspomniany wcześniej Hazard (on zawsze jest groźny ale z Newcastle wygrał sam strzelając hat-tricka), Eto&#39;o (hat trick z Manchesterem Utd.), ewentualnie Williana czy Oscara. Nie mniej jednak sporo zwycięstw zostało wyszarpanych w ostatnich minutach jak chociażby ostatnia potyczka z Evertonem kiedy Howard strzelił sobie samobója w 93 minucie (niektóre źródła podają, że to Terry strzelił gola). Przegrany mecz w PA z Manchesterem City kiepski w ich wykonaniu, wcześniej uciekli spod topora WBA kiedy to w ostatnich 20 minutach ekipa z The Hawthorns bardzo przycisnęła CFC jednak udało im się doprowadzić &quot;jedynie&quot; do remisu choć mieli okazje na 2:1. Oczywiście podopieczni &quot;Żoze&quot; ogólnie prezentują się dobrze, w końcu grają w 1/8 LM oraz przewodzą w PL jednak nie uważam żeby była to już drużyna gotowa, kompletna. Moim zdaniem skoro przegrywali na wyjeździe z takimi drużynami jak Newcastle, Stoke, Sunderland czy Basel to uważam, że Galata tym bardziej może ich postraszyć zwłaszcza, że atmosfera meczu będzie bardzo gorąca. Od siebie proponuję coś takiego. Co prawda kursy już spadły i to sporo bo kilka godzin temu na gospodarzy było jeszcze ok. 4 zł jednak obecny kurs myślę, że można grać.
Galatasaray @ 3,60 ⛔ 1:1
Galatasaray DNB @ 2,55 zwrot
Galatasaray lub remis @ 1,72 ✅ 1:1
Galatasaray wygra i powyżej 2,5 gola @ 8,30 ⛔ 1:1
Do przerwy/wynik końcowy X/1 @ 7,50
⛔ 2/X
Unibet

Schalke - Real Madryt
W tym meczu nie spodziewam się żadnej niespodzianki i tak na dobrą sprawę przebieg i wynik spotkania uzależniam od dyspozycji zawodników Realu. Podopieczni Carlo Ancelottiego prezentują się w ostatnich miesiącach rewelacyjnie. Świadczyć może o tym nie tylko ich postawa w ostatnich meczach ale również fakt, że ostatni mecz przegrali 26.10.2013 roku z Barceloną na Camp Nou (1:2). Od tej pory zaliczyli niesamowity bilans 23 zwycięstw oraz 4 remisów. Mimo, że jestem zagorzałym kibicem Barcelony nie mam zamiaru deprecjonować osiągnięć Realu w tym sezonie. Dzięki ich dyspozycji wskoczyli na fotel lidera La Liga wykorzystując potknięcia Barcy i Atletico. Są w finale CdR gdzie po dwumeczu wręcz zdemolowali swojego rywala z za miedzy (3:0 na Bernabeu i 2:0 na Calderon). W pierwszym składzie na pewno wystąpi Cristiano Ronaldo, który pauzuje w lidze przez 3 kolejki więc na pewno jest głodny gry. W dodatku Zlatan Ibrahimovic zdobył tydzień temu 2 gole w Leverkusen dzięki czemu prowadzi w klasyfikacji strzelców. A wiemy jak ambicjonalnie podchodzi CR7 od takich wyróżnień. Do tego dochodzi Bale, który pod nieobecność Krystyny wziął ciężar strzelania goli na własne barki i wyszło mu to bardzo dobrze. Myślę, że zobaczymy dziś otwarte spotkanie dlatego proponuję.
Real Madryt @ 1,51 ✅ 6:1
Real Madryt wygra i powyżej 2,5 gola @ 1,90 ✅ 6:1
Real Madryt strzeli gola w obydwu połowach @ 2,04 ✅ 2:0 i 4:1
Powyżej 9,5 rzutów rożnych @ 1,72
⛔ 8
Unibet

hektor1 703

hektor1

Użytkownik
Galatasaray - Chelsea Londyn
Liga Mistrzów
Türk Telekom Arena
20:45

Dzisiejszego wieczoru na Türk Telekom Arenie spotkają po przeciwnych stronach boiska starzy znajomi. Mowa tutaj o Jose Mourinho, Didierze Drogbie, Samuelu Eto&#39;o i Wesley Sneijderze. Nie chcę rozwodzić się w tej analizie na ten temat, jest to tylko nawiązka. Mistrz Turcji, tak jak Olympiakos wczoraj nic nie musi, ale może. Może się sprawdzić na jakim etapie się znajduję, może również wygrać i odstawić Londyńczyków z kwitkiem. Inaczej wygląda to z perspektywy Chelsea. The Blues jak co roku walczą o wszystko. Pod wodzą Portugalczyka drużyna odzyskała charakter. Lider Premier League zdecydowanie lepiej wygląda niż w poprzednim sezonie. Chociaż sam Jose twierdzi, że drużyna jest dopiero budowana z myślą na przyszłość.
Warto przypomnieć, że w minionym roku Mourinho razem jeszcze z Realem Madryt w LM stoczył arcytrudny dwumecz właśnie z Galatą. Warto wspomnieć, że w tej edycji poległ w Turcji Juventus Turyn, który w ramach porażki pożegnał się z rozgrywkami.
Bilans Chelsea z Galatasaray to 2 spotkania i 2 wygrane The Blues, w bramkach 6:0. W tym sezonie do historii myślę, że nie ma co zaglądać. Po wczorajszym doświadczeniu z ManU, uważam, że młócenie statystyk i dłuższa analiza, która poprzedzona została mnóstwem innych, idzie psu na budę.
Jednak co do typu, będzie on identyczny jak wczoraj. W tej 1/8 finału wielu z was i ja przejechało się grając na czysto w kierunku niektórych drużyn, które jednak zawiodły. Nie przekonują już mnie takie typy, to tylko piłka i jak widać wszystko może się zdarzyć. Dlatego uważam, że gra w stronę BTS-u w tym meczu będzie odpowiednia. Galata gra u siebie, jest to Turcja, gorący teren tak jak wczoraj w Grecji. Zawodnicy Manciniego mają kim postraszyć. Natomiast Chelsea zagra zachowawczo z tyłu, jednak myślę, że to jednak nie wystarczy. Będą chcieli na pewno strzelić bramkę na wyjeździe, która w rewanżu u siebie może przeważyć na ich korzyść.

Przewidywane składy:

Galatasaray: Muslera - Eboue, Chedjou, Balta, Telles - Inan, Hajrovic, Melo, Sneijder - Drogba, Yilmaz.

Chelsea: Cech - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - Ramires, Lampard - Willian, Schurrle, Hazard - Torres.

Typy:
BTS (obydwie drużyny zdobędą bramki) @ 1,90 ✅✅✅ kto nie pograł niech żałuje ????
Posiadanie piłki (%) - Chelsea +7 @ 1,50 ⛔
Unibet

Powodzenia!

kamilejro 32

kamilejro

Użytkownik
Schalke 04 vs Real Madryt
Schalke 04: Ralf Fährmann; Benedikt Höwedes, Joël Matip, Felipe Santana, Sead Kolašinac; Kevin-Prince Boateng, Roman Neustädter; Jefferson Farfán, Max Meyer, Julian Draxler i Klaas-Jan Huntelaar.
Ławka rezerwowych: Timo Hildebrand, Tim Hoogland, Kiriakos Papadopulos, Christian Fuchs, Leon Goretzka, Chinedu Obasi, Ádám Szalai.
Real Madryt: Iker Casillas; Daniel Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo; Xabi Alonso, Luka Modrić, Ángel Di María; Gareth Bale, Cristiano Ronaldo i Karim Benzema.
Ławka rezerwowych: Diego López, Fábio Coentrão, Álvaro Arbeloa, Raphaël Varane, Asier Illarramendi, Isco, Jesé Rodríguez.

r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
⚽Galatasaray vs Chelsea |2| kurs:2,10⛔
Kurs urósł wystarczająco i wobec tego zdecydowałem się pograć w stronę The Blues.Chelsea może nie gra wybitnie w ofensywie ale do bólu skutecznie i o to w tej zabawie Mourinho głównie chodzi.Żelazna defensywa z odrodzonym Terrym,który obecnie obok Kompanego jest najlepszym stoperem w Premier League.Dziś znów czwórka Ivanovic-Terry-Cahil-Azpilicueta która świetnie się uzupełnia i moim zdaniem będzie dzisiaj istotnym czynnikiem,który spowoduje że Chelsea ten mecz wygra.Mourinho wreszcie też wystawił czwórkę stricte ofensywnych graczy co jest wyraźnym sygnałem że dziś różnicy między ofensywą,a defensywą nie będzie i raczej będzie to zrównoważone.Hazard,Willian są w bardzo dobrej formie.Galata ma słabo wyglądającą defensywę,kompletnie mnie Ci gracze którzy wyjdą dziś na boisko nie przekonują.Mourinho to trener,który potrafi bdb przygotować zespół na jeden konkretny mecz.Mancini i faza pucharowa LM to do siebie nie pasuje.Gdyby nie anomalia pogodowe w dniu meczu z Juve myślę,że przy normalnych warunkach byłoby ciężko im to wygrać i wątpię aby to zrobili.Real przejechał się po nich,a wiemy że w tym sezonie Real gra bdb w defensywie.Chelsea też na tym bazuje i Galata uważam,że jest dobrym przeciwnikiem dla Londyńczyków.Chelsea nastawi się na kontrataki i myślę,że 1-2 z nich okażą się dla Turków zabójcze.Myślę,że granie na Chelsea po takim kursie jest dużo bardziej opłacalne niż na United,bo raz że drużyna dwie półki wyżej od United w tej chwili,a dwa mają pięć razy lepszego taktyka niż Moyes i uważam,że wyjdą z tego pojedynku zwycięsko,bo Galata na pewno nie zdominuje Chelsea tak jak wczoraj pokazał to Olympiakos.
Bukmacher:Sportingbet

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Cos ta Chelsea mnie nie przekonuje po pierwszej polowie. Mieli chyba 3-4 szanse na strzelenie drugiego gola, ale jakby nie chcieli...
...cos mi tu smierdzi remisem 1:1...
...zreszta Terry juz uratowal Chelsea od utraty gola, przez niesportowe zachowanie...

kamilejro 32

kamilejro

Użytkownik
Real Madryt @ 1.50 ✅
Real Madryt -1 @ 1.75 ✅
Real Madryt strzeli w obydwóch połowach @ 2.00 ✅
Cristiano Ronaldo strzeli @ 1.53 ✅

Galatasaray vs Chelsea
Galatasaray lub remis @ 1.80 ✅
Galatasaray - remis nie ma zakładu @ 2.75 ZWROT
Chelsea czyste konto - NIE @ 1.53 ✅
Eden Hazard strzeli gola @ 3.40 ⛔
Jak ktoś grał ze mną to bardzo się cieszę.
Kilka słów o meczu Schalke - Real, bo akurat ten oglądałem.
Uff, po prostu niesamowite. Schalke nie miało nic do powiedzenia w tym meczu. Należą się gratulacje Hunteelarowi za przepiękną bramkę.
Poza tym, świetny Bale, skuteczny Benzema. Zabrakło trochę skuteczności u Ronaldo, ale i tak, 2 bramki i bodajże 2 asysty piętką.
Real jest w gazie, Real jest w formie. Widzę ich w finale.

Otrzymane punkty reputacji: +1
walt 33

walt

Użytkownik
Totalna dominacja gości. Kto wie, może jakby Draxler trafił na 1:1 to mielibyśmy bardziej wyrównane spotkanie. Po drugiej bramce gospodarze odlecieli, a goście dopiero się rozpędzali.
Galatasaray vs Chelsea
Ktoś pisał wcześniej, wczoraj pierwsza wygrana gospodarzy oraz pierwszy bts a dzisiaj miał być remis Chelsea - i jest remis. No cóż, nie oglądałem tego spotkania ale ze skrótu stwierdzam, że pierwsza połowa należała do drużyny z Anglii a druga do gospodarzy ????

J 99

jan_kulczyk

Użytkownik
Uaktualniłem wpisy - poza zdarzeniami z ManU same plusy... Pier#olony Manchester!!!
Pomimo tylu trafnie wytypowanych zdarzeń wkurzają mnie pojedyncze minusy spowodowane tym, że idioci z Manchesteru nie potrafią strzelić nawet jednej bramki!!
Jak można być takim nieudacznikiem jak Van Persie?? Po niestrzelonej bramce jeszcze się uśmiechał... Co to ma znaczyć? Sprzedał mecz i dostał więcej za niestrzelenie gola??
Nigdy więcej nie postawię na ManU i innym też odradzam.
Z taką grą to nie wiem czy przeszliby Legię, gdyby grali z nią w Eliminacjach do LM.
Odradzam stawianie za większą kasę na ManU!!

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Uaktualniłem wpisy - poza zdarzeniami z ManU same plusy... Pier#olony Manchester!!!
Pomimo tylu trafnie wytypowanych zdarzeń wkurzają mnie pojedyncze minusy spowodowane tym, że idioci z Manchesteru nie potrafią strzelić nawet jednej bramki!!
Jak można być takim nieudacznikiem jak Van Persie?? Po niestrzelonej bramce jeszcze się uśmiechał... Co to ma znaczyć? Sprzedał mecz i dostał więcej za niestrzelenie gola??
Nigdy więcej nie postawię na ManU i innym też odradzam.
Z taką grą to nie wiem czy przeszliby Legię, gdyby grali z nią w Eliminacjach do LM.
Odradzam stawianie za większą kasę na ManU!!
Ja już w zeszłym sezonie miałem bardzo złe zdanie o lidze angielskiej, a ten sezon jeszcze bardziej pokazuje ogromne braki. Niewątpliwie liga hiszpańska i niemiecka są lepsze. Zresztą co do Man Utd ja bym wszystkiego nie zwalał na Moyesa, już w zeszłym sezonie gdy Barcelona czy Real wygrywała ze średniakami po 3:0 to Man Utd bardzo często aby tylko jedną bramką. Wtedy jak o tym pisałem wielcy znawcy i fani tej ligi pisali, że to dlatego bo liga jest silna i wyrównana, a dla mnie tylko była i jest gówniana. Podsumowując czysto typersko to w zasadzie tylko dotąd tracę właśnie na PL, nawet nasza Legia przynosi spory zysk. Nie ma chyba w Europie i nie było dawno tak spektakularnego upadku mistrza kraju jak Man Utd w Anglii. Tym nie mniej postanowiłem jeszcze dać im ostatnią szansę i pogram na awans. Jeśli wtopię więcej się nie dotknę do ekipy z Old Trafford.

agresornik 50

agresornik

Użytkownik
łeeeee oszukały mnie
mozesz mi powiedzic co to ma wspólnego z bukmacherką ?
&quot;Nigdy więcej nie postawię na ManU i innym też odradzam.&quot;
zlituj sie to nie jest gimbaza.vip.pl tylko forum na którym dyskutuje sie o zakładach
reasumujac
to nie słabi sa tak słabi tylko silni sa tak silni w tym roku
Bayern PSG Real bedzie ciekawie

jakubeq93 261

jakubeq93

Użytkownik
Ja już w zeszłym sezonie miałem bardzo złe zdanie o lidze angielskiej, a ten sezon jeszcze bardziej pokazuje ogromne braki. Niewątpliwie liga hiszpańska i niemiecka są lepsze. Zresztą co do Man Utd ja bym wszystkiego nie zwalał na Moyesa, już w zeszłym sezonie gdy Barcelona czy Real wygrywała ze średniakami po 3:0 to Man Utd bardzo często aby tylko jedną bramką. Wtedy jak o tym pisałem wielcy znawcy i fani tej ligi pisali, że to dlatego bo liga jest silna i wyrównana, a dla mnie tylko była i jest gówniana. Podsumowując czysto typersko to w zasadzie tylko dotąd tracę właśnie na PL, nawet nasza Legia przynosi spory zysk. Nie ma chyba w Europie i nie było dawno tak spektakularnego upadku mistrza kraju jak Man Utd w Anglii. Tym nie mniej postanowiłem jeszcze dać im ostatnią szansę i pogram na awans. Jeśli wtopię więcej się nie dotknę do ekipy z Old Trafford.
Zauważyłem, że wiele użytkowników czepia się Twojej osoby, czasem słusznie, czasem nie, ale po takim poście już się temu kompletnie nie dziwię. Takich herezji już dawno nie czytałem. Oglądam wszystkie z lig, o których piszesz wyżej i jeśli ktoś zna się na piłce choć w najmniejszym stopniu nie będzie miał wątpliwości, że mecze Premier League stoją na najwyższym poziomie i na przestrzeni całego sezonu, mecze ligi hiszpańskiej (w której piłkarze leżą średnio co minutę na murawie) i ligi nie niemieckiej nie zbliżają się nawet poziomem do ligi angielskiej- trzeba być ślepo zapatrzonym lub ignorantem żeby tego nie widzieć. Druga sprawa- Real dopiero od tamtego roku znacząco liczy się w LM, od 2002 byli tylko RAZ w półfinale (2012/2013) i tylko Barcelona z drużyn hiszpańskich osiągała dobre wyniki w Lidze Mistrzów w ostatnich latach. Liga niemiecka owszem idzie do przodu, ale poza Bayernem i Borussią nie ma NIKOGO znaczącego. A to, że Tobie nie wchodzą typy z PL świadczy o dwóch rzeczach- słaby z Ciebie typer, a druga sprawa Twoje typy to w 99% typy na faworytów, więc nie dziwne, że w najbardziej wyrównanej lidze Europy Twoje typy nie wchodzą.. Z drużyn niemieckich TYLKO Bayern zdobył najwyższe trofeum w ostatnich kilkunastu latach. A teraz popatrzmy na drużyny z PL w ostatnich kilkunastu latach: Manchester, Chelsea, Liverpool, a do tego finał Arsenalu. A to, że w tym sezonie losowanie okazało się takie a nie inne i że mocne zespoły trafiły na siebie, a drużyny angielskie prawdopodobnie okażą się słabsze (z wyjątkiem Chelsea) to sprawa wybiórcza i każdej lidze zdarza się gorszy rok w pucharach. I jeszcze ostatnia rzecz- mówiłeś coś o United w poprzednim sezonie, że nie gromili słabszych rywali- NIE NA TYM POLEGA PIŁKA NOŻNA. Włoskie zespoły nigdy nie gromiły rywali, a zdobywały wiele trofeów. A United w tamtym roku w 1/8 finału byli zdecydowanie lepsi od Realu, aczkolwiek nieskuteczność i trochę pecha sprawiły, że odpadli. Także, jeśli piszesz takie herezje to podaj jakieś merytoryczne argumenty. ????

Otrzymane punkty reputacji: +22
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Zauważyłem, że wiele użytkowników czepia się Twojej osoby, czasem słusznie, czasem nie, ale po takim poście już się temu kompletnie nie dziwię. Takich herezji już dawno nie czytałem. Oglądam wszystkie z lig, o których piszesz wyżej i jeśli ktoś zna się na piłce choć w najmniejszym stopniu nie będzie miał wątpliwości, że mecze Premier League stoją na najwyższym poziomie i na przestrzeni całego sezonu, mecze ligi hiszpańskiej (w której piłkarze leżą średnio co minutę na murawie) i ligi nie niemieckiej nie zbliżają się nawet poziomem do ligi angielskiej- trzeba być ślepo zapatrzonym lub ignorantem żeby tego nie widzieć. Druga sprawa- Real dopiero od tamtego roku znacząco liczy się w LM, od 2002 byli tylko RAZ w półfinale (2012/2013) i tylko Barcelona z drużyn hiszpańskich osiągała dobre wyniki w Lidze Mistrzów w ostatnich latach. Liga niemiecka owszem idzie do przodu, ale poza Bayernem i Borussią nie ma NIKOGO znaczącego. A to, że Tobie nie wchodzą typy z PL świadczy o dwóch rzeczach- słaby z Ciebie typer, a druga sprawa Twoje typy to w 99% typy na faworytów, więc nie dziwne, że w najbardziej wyrównanej lidze Europy Twoje typy nie wchodzą.. Z drużyn niemieckich TYLKO Bayern zdobył najwyższe trofeum w ostatnich kilkunastu latach. A teraz popatrzmy na drużyny z PL w ostatnich kilkunastu latach: Manchester, Chelsea, Liverpool, a do tego finał Arsenalu. A to, że w tym sezonie losowanie okazało się takie a nie inne i że mocne zespoły trafiły na siebie, a drużyny angielskie prawdopodobnie okażą się słabsze (z wyjątkiem Chelsea) to sprawa wybiórcza i każdej lidze zdarza się gorszy rok w pucharach. I jeszcze ostatnia rzecz- mówiłeś coś o United w poprzednim sezonie, że nie gromili słabszych rywali- NIE NA TYM POLEGA PIŁKA NOŻNA. Włoskie zespoły nigdy nie gromiły rywali, a zdobywały wiele trofeów. A United w tamtym roku w 1/8 finału byli zdecydowanie lepsi od Realu, aczkolwiek nieskuteczność i trochę pecha sprawiły, że odpadli. Także, jeśli piszesz takie herezje to podaj jakieś merytoryczne argumenty. ????
Nie ma znaczenia kilkanaście lat. Ja piszę o obecnym i poprzednim sezonie. To właśnie LM weryfikuje &quot;siłę ligi&quot; a argument, że w zeszłym sezonie niezasłużona czerwona kartka, a teraz losowanie nie sprzyja biednym wyspiarzom można włożyć do teorii spiskowych. Zresztą Chelsea i Man Utd nie trafiły źle w losowaniu. Zawsze coś będzie... Tak zawsze można powiedzieć. Nie jest ze mnie słaby typer, tylko jeżeli już to słaby typer w PL i poziom PL jest wyrównany nie dlatego, że liga jest mocna, tylko dlatego, że nie ma prawdziwego lidera w postaci Bayernu Monachium albo Barcelony/Realu, a nawet Juventusu lub nawet Legii. Takie jest moje zdanie. Myślałem, że Man City może stać się takim liderem, jako jedyny chyba zespół gra ładną, otwartą, ofensywną piłkę, ale bez Aguero to już niestety nie działa za dobrze, no ale zobaczymy. I tak na koniec żartobliwie, to nawet komentatorów PL z NC+ - głównie Pana NaHornego i jego zajebistych dowcipów po prostu nie trawię.
edit// Ponieważ usunięto mi post - Zajrzyjcie do rankingu UEFA lig. LIGA ANGIELSKA w SEZONIE 12/13 BYŁA NA TRZECIM MIEJSCU za hiszpańską i niemiecką. Tak się nie znam wg Wielkich znafców od PL, a sam dokładnie tak samo to widzę. Lepiej się znacie niż UEFA. I zaznaczam nie miałem kompletnie wiedzy o tym rankingu kiedy pisałem wcześniej swoje posty. A jak obiektywnego argumentu nie można już odeprzeć i zaatakować mnie personalnie to usuwa się post.

jakubeq93 261

jakubeq93

Użytkownik
Nie ma znaczenia kilkanaście lat. Ja piszę o obecnym i poprzednim sezonie. To właśnie LM weryfikuje &quot;siłę ligi&quot; a argument, że w zeszłym sezonie niezasłużona czerwona kartka, a teraz losowanie nie sprzyja biednym wyspiarzom można włożyć do teorii spiskowych. Zresztą Chelsea i Man Utd nie trafiły źle w losowaniu. Zawsze coś będzie... Tak zawsze można powiedzieć. Nie jest ze mnie słaby typer, tylko jeżeli już to słaby typer w PL i poziom PL jest wyrównany nie dlatego, że liga jest mocna, tylko dlatego, że nie ma prawdziwego lidera w postaci Bayernu Monachium albo Barcelony/Realu, a nawet Juventusu lub nawet Legii. Takie jest moje zdanie. Myślałem, że Man City może stać się takim liderem, jako jedyny chyba zespół gra ładną, otwartą, ofensywną piłkę, ale bez Aguero to już niestety nie działa za dobrze, no ale zobaczymy. I tak na koniec żartobliwie, to nawet komentatorów PL z NC+ - głównie Pana Nachornego i jego zajebistych dowcipów po prostu nie trawię.
Szkoda spierać się z kimś kto ma klapki na oczach.. A powiedz mi co osiągnęły w poprzednim i obecnym sezonie drużyny hiszpańskie? hmm, NIC. Ani finału LM, ani finału LE, a Chelsea zdobyła LE (może niezbyt imponujące osiągnięcie, ale mimo wszystko). A obecny sezon trwa, więc nie można jeszcze NICZEGO przesądzać. Jeżeli dla Ciebie Liga, w której jest City, United, Liverpool, Chelsea, Everton, Tottenham, Arsenal nie jest mocna to.. honorowo ZAMILCZ.
Żeby totalnego off topicu nie było to parę słów na temat szans na awans zespołów grających w tym tygodniu. Myślę, że Chelsea po wyrównanym rewanżu wygra skromnie i awansuje, aczkolwiek Galata już udowadniała nie raz, że potrafi powalczyć z lepszymi. Bardzo ciężko typować awans w meczu United- Olymipakos- kursy nieopłacalne w jedną i drugą stronę. IMO jeśli Manchester zachowa czyste konto- awansuje, jeśli Grecy strzelą gola, awans przypadnie Olympiakosowi. Awas Realu i Borusii to raczej formalność, aczkolwiek nie spodziewam się jakiegoś pogromu w Dortmundzie (Adamo na pewno się ze mną nie zgodzi :grin: ). Pozdrawiam

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Zresztą Chelsea i Man Utd nie trafiły źle w losowaniu. Zawsze coś będzie... Tak zawsze można powiedzieć. Nie jest ze mnie słaby typer, tylko jeżeli już to słaby typer w PL i poziom PL jest wyrównany nie dlatego, że liga jest mocna, tylko dlatego, że nie ma prawdziwego lidera w postaci Bayernu Monachium albo Barcelony/Realu, a nawet Juventusu lub nawet Legii. Takie jest moje zdanie. Myślałem, że Man City może stać się takim liderem, jako jedyny chyba zespół gra ładną, otwartą, ofensywną piłkę, ale bez Aguero to już niestety nie działa za dobrze, no ale zobaczymy. I tak na koniec żartobliwie, to nawet komentatorów PL z NC+ - głównie Pana Nachornego i jego zajebistych dowcipów po prostu nie trawię.
Kiedy w końcu przestaniesz szczekać nie mając pojęcia ?
Twoje ego po trafieniu kilku typów na Barce -2,5 i Real -10 czy inne Bayerny -3 w handicapach jest po prostu niemożliwe ????
A czy Chelsea i MU już odpadły, że twierdzisz żę zawsze coś będzie ?
Taa bo lepsza jest liga kiedy Real, Barca czy Bayern wygrywa 36 z 38 meczów niż gdy czołówka ma 5-6 zespołów silnych i rywalizacja w każdej kolejce jest ciekawa. Weź się chłopie ogarnij wreszcie.
Taa tylko City w tej lidze gra ładną otwartą piłkę, nikt inny tego nie potrafi... ranyy jak można takie rzeczy pisać, ale to w końcu piszesz Ty, &quot;nie słaby typer&quot; haha.
A ten żart na koniec to powiem Ci ubaw po pachy dosłownie.
Nie trawisz Nachornego ? a któż to taki, bo mecze Premier League komentuje NaHorny .
całe forum nie trawi Ciebie a jakoś nie chcesz się stąd wynieść ????

Otrzymane punkty reputacji: +4
scott99 4,6K

scott99

Użytkownik
Kiedy w końcu przestaniesz szczekać nie mając pojęcia ?
Twoje ego po trafieniu kilku typów na Barce -2,5 i Real -10 czy inne Bayerny -3 w handicapach jest po prostu niemożliwe ????
A czy Chelsea i MU już odpadły, że twierdzisz żę zawsze coś będzie ?
Taa bo lepsza jest liga kiedy Real, Barca czy Bayern wygrywa 36 z 38 meczów niż gdy czołówka ma 5-6 zespołów silnych i rywalizacja w każdej kolejce jest ciekawa. Weź się chłopie ogarnij wreszcie.
Taa tylko City w tej lidze gra ładną otwartą piłkę, nikt inny tego nie potrafi... ranyy jak można takie rzeczy pisać, ale to w końcu piszesz Ty, &quot;nie słaby typer&quot; haha.
A ten żart na koniec to powiem Ci ubaw po pachy dosłownie.
Nie trawisz Nachornego ? a któż to taki, bo mecze Premier League komentuje NaHorny .
całe forum nie trawi Ciebie a jakoś nie chcesz się stąd wynieść :sad:
W pełni się pod tymi słowami podpisuję. Powiedz mi co wnoszą tutaj Twoje typy na Bayern, Barcelonę, Real i Borussię? Przecież to gra każdy gimbus na swoich taśmach w totomixie i nie potrzebuję do tego Twojej &quot;analizy&quot;. Pochwal się jakimiś prawdziwymi perełkami skoro uważasz się za takiego TYPERA. Obejrzałeś sobie film pt. &quot;Casino&quot;, o czym zresztą już kilka razy informowałeś i po prostu Ci ... dokończ sobie sam. Aż boje się pomyśleć co by się działo w Twojej głowie gdybyś obejrzał coś w stylu Ocean&#39;s Eleven, albo może w stylu RAMBO.

bmw14.5 612

bmw14.5

Użytkownik
W bukmacherstwie nie ma żadnego znaczenia, która liga jest najsilniejsza. Zresztą nie da się tego ustalić.
Istotne jest, by bilans wychodził na plus, czyli wygrywać więcej niż się przegrywa. A tu jest tak, że albo ktoś wypisuje bzdury według własnego widzimisię, albo spogląda w tabelkę i wali na &quot;faworyta&quot; nie patrząc na nic, a szczególnie na kurs, licząc że mu się uda. Mamy typy na modlitewnik, na padlinę.
Jak wejdą, to taki jeden z drugim będzie się obnosić przez 2 tygodnie albo i więcej, a jak nie wejdą, to znaczy że mecz był ustawiony, sędzia z dupy, albo patałachom nie chciało się grać i wyglądali jak po imieninach u ciotki.
Ale niektórym odpowiada, by z takich &quot;analiz&quot; korzystać, a na to lekarstwa już nie ma.

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
załamka, człowieku, ile ty masz lat?
Życzę ci, abyś w przyszłości w swoim zawodzie (kiedyś, bo po wpisie mniemam, żeś wczesne gimnazjum) był taki &#39;nieudacznikiem&#39; właśnie... żebyś w swoim zawodzie/pracy miał taką pozycję jak Van Persie w piłce na świecie...
jesteś buc, ignorant i zwyczajnie wsiowy głupek niestety.
Widać też, że piłki w życiu nie kopałeś.
pzdr.

zilzil 21,1K

zilzil

Użytkownik
Od kilku dni chodzi mi po głowie aby działy tematyczne lig i pucharów były zamknięte. Dostęp do nich byłby możliwy dopiero po wysłaniu skanu swojego dowodu. Może to byłoby zaporą dla nieletnich w jakimś stopniu.
Krzyczycie na Adamo- gra grube handicapy na faworytów, póki co mu wchodzą. Przyjdą 2-3 kolejki gdzie Bayern/Real/Barcelona dostanie po dupie to się skończy szczekanie. Ale skoro mu to wchodzi to niech to gra. Fakt, takie typy to i dziecko w wieku 10 lat będzie grało ale niech gra jak chce.
Zgadzam się również, że jeśli jesteś użytkownikiem tego forum to jakąś wiedzę na temat piłki powinieneś posiadać i zapychanie działu takimi typami jest stratą czasu i miejsca.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom