>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1/8 Finału Ligi Mistrzów 25-26.02.2014

Status
Zamknięty.
lukas88 471,4K

lukas88

Forum VIP
25.02.2014 g. 18.00 Zenit- BVB
Typ: 1 (+0,5)
Kurs: 2,07
Pinnacle

Już jutro ciąg dalszy zmagać fazy pucharowej elitarnej Ligi Mistrzów. Na Stadionie Piertowski w Petersburgu miejscowy Zenit podejmie Borussie Dortmund. Zacznijmy od niemieckiego zespołu, który doznał sromotnej porażki w meczu z HSV o którym pisałem.

Nie od dzisiaj wiadomo że BVB boryka się z problemami kadrowymi. Od dłuższego czasu wykluczeni z gry zostali Neven Subotic O 10/0 oraz Jakub Błaszczykowski P 16/2- którzy nie zagrają już do końca sezonu. Kontuzjowany jest również Ilkay Gundogan który w tym sezonie rozegrał tylko jedno spotkanie ale jest bardzo istatnym zawdnikie, którego brak teraz wychodzi najbardziej, gdy koledzy są już zmęczeni sezonem, a nie ma szerokiej ławki rezerwowych. W ostatnim spotkaniu poważnej kontuzji dostał Sven Bender P 19/1, kolejne ważne ogniwo w układance Kloppa, i najprawdopodobniej, tego zawodnika już nie zobaczymy na boisku w tym sezonie. Po kontuzji wraca Matts Hummels O 11/0 lecz nie wiadomo czy wystąpi. Leczenie zakończył także Reus P 21/8, ale nie wiadomo w jakiej jest formie, zakrał kilkadziesiąt minut z HSV ale dostosował się poziomem do kolegów z zespołu. Pod bardzo dużym znakiem zapytania stoi występ w jutrzejszym meczu Roberta Lewandowskiego, którego dopadło przeziębienie. Także Klopp ma spory ból głowy ze skompletowaniem składu, a w dodatku mając w pamięci styl porażki z HSV nie wygląda to dobrze przed batalią o LM.

Teraz kilka słów o Zenicie, który teraz odpoczywa bo mają przerwę w rozgrywkach ligowych do 8 marca. I tak naprawdę ten brak regularnej gry o punkty to moja jedyna wątpliwość co do tego meczu. Zespół prowadzony przez Luciano Spalettiego prezentuje się bardzo dobrze w obecnym sezonie. Awansowali z 2 miejsca w fazie grupowej, a w lidze zajmują pierwsze miejsce. Rosyjskie boiska to niezwykle ciężki teren dla zachodnio europejskich zespołów. Za najlepszych lat Barcelone męczyła sie z Rubinem, Real nie dał rady CSKA. W tym sezonie ani Porto ani będące w kosmicznej formie Atletico Madryt nie potrafili wywieźć 3 pkt z Rosji. Kilka słów o składzie Rosjan, nie udało mi sie wyszukać informacji o jakichś ważnych absencjach, jeśli tylko coś się pojawi to uaktualnię.

Ważną informacją jest fakt iż do zespłu dołączyli napastnik Rondon oraz pomocnik Ryazantsev. Obaj z Rubina Kazań, gdzie ten pierwszy kosztował aż 18 baniek. W składzie Zenitu jest wiele gwiazd światowej piłki, jak Hulk, Arshavin, Witsel czy Tymoschchuk. Nie należy zapominac o solidnych Rosyjskich zawodnikch jak: Shirokov, Fayzulin, Anyukov, Zyryanov czy Kerzakov.

Biorąc pod uwagę osłabienia BVB, ich formę z ostatniego spotkania oraz ciężki teren jakim jest stadion Zenita to nie wierzę w 3 pkt dla Borussi. Sądzę że podopieczni Jurgena, powinni się cieszyć jeśli uda im się wywieźć z Petersburga chociaż 1 punkt.

karwan88 21

karwan88

Użytkownik
&quot;Teraz kilka słów o Zenicie, który teraz odpoczywa bo mają przerwę w rozgrywkach ligowych do 8 marca. I tak naprawdę ten brak regularnej gry o punkty to moja jedyna wątpliwość co do tego meczu&quot;
Jedyna ale jaka znączaca...
Nie zapominaj też że Zenit cudem przepchał awans do nastepnej rundy, ulegając w ostatnim meczu SŁABIUTKIEJ Austrii Wiedeń 4:1 ????
Jak dla mnie BVB wygra to spotkanie, jeżeli zagra Lewy i Hummels.

bo86bo 9,2K

bo86bo

Użytkownik
Przedstaw mi sensowne argumenty za Olympiakosem. Odszedł Mitroglou, Weiss. United jest zespołem o wiele bardziej klasowym. Do tego h2h i 4 zwycięstwa United ;] United musi a widać że forma United w Lidze Mistrzów a lidze to niebo a ziemia. Przykład rozbicie 0-5 Leverkusen u nich.

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
Przedstaw mi sensowne argumenty za Olympiakosem. Odszedł Mitroglou, Weiss. United jest zespołem o wiele bardziej klasowym. Do tego h2h i 4 zwycięstwa United ;] United musi a widać że forma United w Lidze Mistrzów a lidze to niebo a ziemia. Przykład rozbicie 0-5 Leverkusen u nich.
dla mnie sprawa ewidentna, Olimpiakos walorów mieć za dużo nie będzie,
ale już &#39;argument&#39;, że Manu &#39;musi&#39; to tylko ewidentnie myślenie życzeniowe.
Na pewno nie to jest argumentem za Utd.

lukas88 471,4K

lukas88

Forum VIP
26.02.2014 g. 20.45 Schalke- Real Madryt
Typ: 2(-1)
Kurs: 1,74
Pinnacle
Stawka 6 j

W środę na Veltins Arena hit Ligi Mistrzów w obecnym tygodniu. Niemieckie Schalke 04 podejmuje &quot;Królewskich&quot;. Faworytem bukmacherów są goście, i ja się w 100% z tym zgadzam. Wg mnie Real Madryt to półka wyżej niż zawodnicy z Gelsenkirchen. Gdzie znajduje się niemiecka piłka (poza Bayernem i BVB) pokazało w zeszłym tygodniu PSG w meczu z &quot;aptekarzami&quot; z Leverkusen i bęcki 0-4 na wyjeździe. Real gniecie każdego rywala po drodze, nie dał rady Juventus, to nie da rady Schalke. Główną wadą &quot;Górników&quot; jest dziurawa jak szwajcarski ser defensywa. Real przy tak ogromnym potencjale ofensywnym nie powinien mieć problemów aby kilka razy ukłuć rywala. W schalke po kontuzji wraza draxler, ale raczej troche mu zajmie powrót do formy, którą prezentował przed urazem.

W Realu poza khedirą wszyscy zdrowi. W bramce królewskich stanie Casillas który nie wpuscił bramki od bardzo dawna, mianowicie 9 spotkań czyli od meczu w listopadzie z Galatasaray. W obecnym sezonie bardzo dobrze spisuje się defensywa Realu, która pod wodzą Ancelottiego stała sie naprawdę trudna do przejścia. Kwartet Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo grają znakomicie. W obecnym roku kalendarzowym Real rozegrał 15 spotkań i ma bilans bramek: 34-3 !!!! Aż 13 czystych kont na 15 spotkań. A grali przecież dwukrotnie z Atletico Madryt, czy towarzysko z PSG. W środku pola pod wodzą Włoskiego selekcjonera króluje Modrić, którego uzupełniają Alonso i Illaramendi. Modrić nie zagrał ostatnio w lidze bo miał pauze za kartki. W ataku zagra wypoczęty Cristiano Ronaldo, który pauzował 3 mecze za obraze sędziego. Na skrzydle coraz lepiej spisujący się Bale, który ligowy mecz uświetnił kapitalnym golem. Coraz śmielej radzi sobie Jese, który strzelił kilka ładnych bramek w ostatnich meczach. Jest dynamiczny Di Maria, oraz zawsze groźny Benzema. Tak czy inaczej, każdy inny wynik niż wysokie zwycięstwo Realu bedzie niespodzianką. Mój typ 0-3.

Można też próbowac w ten sposób:

Typ: 2(-1,5)
Kurs:2,27
Pinnacle

Typ: Real wygra do zera
Kurs:2,62
Bet 365

Typ: Real wygra obie połowy
Kurs:3,25
Bet 365​

Otrzymane punkty reputacji: +1
calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
forma United w Lidze Mistrzów a lidze to niebo a ziemia.
Forma jest tylko jedna, albo dobra albo zla i nie ma znaczenia czy w LM czy w PL. United w tym sezonie spisuje sie slabo i kazdy o tym wie. W lidze idzie im jak po grudzie z pucharami juz sie pozegnali zostala im LM.
Moim zdaniem to, ze LM to jedyny powazny front na ktorym Manchester jeszcze walczy wcale nie jest duzym atutem. Moze doda im to motywacji (choc smiem watpic w umiejetnosci Moyesa co do motywowania zawodnikow) ale z drugiej strony moze byc to dla nich ciezki mecz pod wzgledem presji, bo presja ze strony kibicow bedzie - tak jak mowicie, to jest mecz ktorego nie moga przegrac. Ja osobiscie nie widze zbyt duzych atutow ManU. Do tych nielicznych zalicza sie powrot RvP i Rooneya. Ci zawodnicy wygrali mecz z CP w LP, ale nie byl to jakis porywajacy mecz. Zaraz ktos powie, ze zagrali na pol gwizdka bo grali przez LM ale ja w takie bajki nie wierze - szczegolnie patrzac na ich sklad.
ManU na wyjazdach gra srednio 7/3/4 - pol na pol w lidze.
Moim zdaniem Olympiakos bedzie mocno zdeterminowany by cos ugrac w tym meczu. Moze sprzedali kiku dobrych grajkow ale ekipa nadal jest niezla. Beda grali u siebie. Sam kurs na gola Olimpiakosu @ 1,4 wydaje sie dosyc ciekawy. Ja jednak zaryzykuje i zagram cos takiego:
Olympiakos vs ManU / ManU come from behind and win or draw @ 5 WH ⛔ - moglo sie udac gdyby ManU cos zagralo :p

Olympiakos bedzie zapewne zdeterminowany by sie pokazac z dobrej strony. Oni tez wiedza, ze ManU ma problemy i mysle, ze zaatakuja od poczatku. Licze na ich szybka bramke w tym meczu. ManU rozkreca sie powoli i wiecej goli strzela w drugich polowach niz w pierwszych wiec mysle, ze po mozolnym starcie strzela jakas bramke w drugiej polowie. Myslalem nad Olympiakos wygra 1 polowe ale nie wygra calego meczu @ 11 ale to chyba za duze ryzyko.

Dodatkowo zagram w rzuty rozne Olympiakosu (moze nawet z jakims handi) ale kursow nadal nie ma wiec trzeba czekac do jutra ????
EDIT:
Olympiakos - 1 rzuty rozne @ 3,1 ⛔ z roznymi totalny niewypal ????

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Champions League 2013/2014:
PSG (-1 HA) ::: 1,90 ::: Bet365 ::: 3/10 ::: Wynik: 0:5 ✅
Obie strzelą ::: 1,61 ::: Bet365 ::: 3/10 ::: Wynik: 2:1 ✅
PSG ::: 2,05 ::: Bet365 ::: 3/10 ::: Wynik: 1:4 ✅
PSG ::: 1,80 ::: Bet365 ::: 3/10 ::: Wynik: 3:0 ✅

Zenit Petersburg ::: 2,20 ::: Bet-at-home ::: 3/10 ::: Wynik: 1:1 ⛔
Benfica ::: 2,00 ::: Bet-at-home ::: 3/10 ::: Wynik: 2:3 ✅

Bayern Monachium ::: 1,75 ::: Pinnacle ::: 2/10 ::: Wynik: 0:2✅
Bayern Monachium (-1 HA) ::: 2,30 ::: Pinnacle ::: 1/10 ::: Wynik: 0:2✅
PSG ::: 2,43 ::: Pinnacle ::: 2/10 ::: Wynik: 0:4✅
PSG (-0,25 HA) ::: 1,86 ::: Pinnacle ::: 2/10 ::: Wynik: 0:4✅
PSG (-1 HA) ::: 3,70 ::: Bet365 ::: 1/10
::: Wynik: 0:4 ✅

⚽ Olympiakos Piraeus - Manchester United
Olympiakos Piraeus (+0,5 HA) ::: 1,77 ::: Pinnacle ::: 3/10
Grecja to bez wątpienia trudny i gorący teren. Myślę, że nie ma sensu porównywać obu lig, ale warto dodać, że Olympiakos gra u siebie genialnie i są w Grecji hegemonem który miażdży każdego przeciwnika. W Lidze Mistrzów na boiskach w Grecji w ostatnich latach stracił trzy punkty trzy razy Arsenal Londyn, w 2011 roku przegrała tutaj Borussia Dortmund, a w 2007 i 2008 roku zgubiła tu punkty Chelsea Londyn i Real Madryt. W skrócie są groźni u siebie.
Manchester United w tym sezonie gra jak każdy widzi. 2014 roku to dla nich pasmo porażek, ich bilans wygląda następująco:
6 - porażek
2 - remisy
3 - zwycięstwa (nad 19 w tabeli Cardiff, 16 Crystal Palace i 12 Swansea)
W Lidze Mistrzów &quot;Czerwone diabły&quot; pokazują jednak swoje doświadczenie, ale ja osobiście uważam, że mieli dość łatwą grupę. Real Sociedad - moim zdaniem przeraziła ich Liga Mistrzów, tylko jeden punkt zdobyty i to właśnie z United u siebie, wszystkie pozostałe mecze przegrali. Bayer Leverkusen to jakaś kompromitacja w tej fazie turnieju, mam osobiście wyrobioną o nich opinię. Zagrali jak amatorzy na własnym terenie z United, błędy na poziomie okręgówki, wynik 0:5 (czy 0:4 z PSG). Do tego w 90 minucie zgarnęli 3 punkty z przeciętnym Realem Sociedad. Shakhtar Donieck... groźny, ale chyba tylko z nazwy. Na ostatnie 11 meczy w Lidze Mistrzów wygrali zaledwie 3, dobre wyniki przeplatają słabymi, są mocno nieustabilizowani w Pucharach Europy.
United w tym sezonie musi powalczyć jeszcze o ligę mistrzów 2014/2015, ale oto będzie niezwykle trudno. Grają na dwóch frontach, a forma nie dopisuje.
Olympiakos Piraeus w lidze krajowej ma 20 punktową przewagę nad wiceliderem, więc spokojnie mogą skupić się na Lidze Mistrzów. Na pewno w tym meczu nie są bez szans, warto przypomnieć, że swego czasu drużyna z Cypru (APOEL) awansowała do 1/4 finałów Ligi Mistrzów.
Wynik: 2:0 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
A ja powiem tak - idę w stronę faworytów. Już w zeszłym tygodniu każdy kto przyjął taką prostą zasadę nieźle się obłowił. Były głosy na drugi dzień, że też niemożliwe aby same 2 wygrały i teraz znowu. Prawdopodobieństwo nie gra tylko ludzie, a z tego co zauważyłem to akurat w LM własny stadion to niewielki atrybut. Stawka jest zbyt wysoka. Niektórzy oceniają Man Utd czy Chelsea przez pryzmat własnego podwórka, ale jaki jest poziom ligi greckiej i ruskiej, a jaki angielskiej ?
Man Utd słabo się spisywał, ale ostatnio radzą sobie coraz lepiej. RVP i Rooney na pokładzie. Skoro PSG rozgromiło Olympiakos to tak naładowany Man Utd także powinien. Dla nich w zasadzie liga jest już skończona, mogą walczyć tylko o miejsca gwarantujące udział w LM, więc wszystkie siły rzucą na jutro. Gram czystą ⛔2 i ⛔AH:-1 (edit// ale i tak Man Utd awansuje ???? )
Dortmund - tak słaba forma, ale Zenit nie jest w rytmie meczowym, a jak był nawet taka Austria Wiedeń im wpakowała 4:1. Gram czystą ✅2 i ✅AH:-1

Chelsea - gra minimalistycznie, ale do bólu skutecznie tym nie mniej mogą chcieć rozstrzygnąć kwestie awansu u siebie, tutaj raczej zagram coś na DNB (ZWROT).
Real - w rewelacyjnej formie. Ronaldo ma przerwę w lidze. Bale piękne bramki. Schalke jak to Schalke, na Basel byli dobrzy, ale nie na Real. ✅Gram handi: -1,-1,5.
edit po meczach// generalnie na plus, było by jeszcze lepiej jak bym odpuścił ten Man Utd przed czym przestrzegaliście i nie sugerował się głupimi typami na kartki (Galata over 1,5) i rzuty rożne. Jak zwykle w pizdu. Gneralnie w 6 na 8 przypadkach wygrali faworyci, 1 remis i 1 przegrana (oczywiście dwa ostatnie to wyniki beznadziejnej PL, niektórzy mówią, że dlatego, że wyrównana ma dobry poziom - zobaczyliśmy teraz) No i dziękuję komentatorowi NC+ Panu Leszkowi Orłowskiemu, uwielbiam go ???? i zawsze jak komentuje mecze wygrywam.
✅✅✅✅✅
Podsumowanie:
Dortmund czysty i AH-1 (kurs ok 3,25) ✅✅✅✅✅
Real czysty i AH:-1,1-5 ✅✅✅✅✅✅✅
Chelsea ZWROT
Man Utd ⛔

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
ale jaki jest poziom ligi greckiej i ruskiej, a jaki angielskiej
Olympiakos nie odbiega poziomem od Stoke, Cardiff badz Sunderlandu...czyli od zespolow ktore potrafily ugrac punkty z ManU na wlasnym boisku...

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Olympiakos nie odbiega poziomem od Stoke, Cardiff badz Sunderlandu...czyli od zespolow ktore potrafily ugrac punkty z ManU na wlasnym boisku...
Mogę się nawet zgodzić z tą tezą, a teraz zastanówmy się jak by grał Man Utd ze Stoke, Cardiff czy z Sunderlandem jeśli by chodziło o LM. Potracili punkty, ale w lidze zawsze można sobie powiedzieć, że się odrobi. Gdzieś to tkwi podświadomie. Tu są dwa mecze i wóz albo przewóz. No i wtedy kiedy tak fatalnie grali nie było kluczowych zawodników. Ja jestem przekonany, że na LM pokażą wszystko co najlepsze. To zespół z ogromnymi tradycjami i ograny na międzynarodowych rozgrywkach, a nawet jak nie wejdzie pozostają jeszcze 3 inni faworyci. Zagram to wszystko płaskimi stawkami więc nawet przy jednej wtopie będzie ok.

J 99

jan_kulczyk

Użytkownik
Prawdopodobieństwo nie gra tylko ludzie
Tak to można pisać o meczach reprezentacji Polski albo polskich drużyn w LE ????
Często widujesz zestawienie wyników, gdzie wszystkie mecze wygrali goście?
Może wszyscy faworyci teraz też wygrają, a może nie...
Ktoś się nakręci zagra za duży hajs i straci.
Na dobry początek puściłem już 3 kupony, 2 przedstawiam poniżej.
Najpierw coś dla odważnych:

Ad.1 ⛔
Ad.2 ✅
Ad.3 ✅

W tamtym tygodniu nie było żadnego BTSa, więc w tym liczę na dwa.
Ad.1 Saviola spokojnie może coś ustrzelić, a widać że nadal potrafi uderzyć:
http://www.youtube.com/watch?v=5oa-s88JE4U
Ad.3 Wypowiadałem się już wcześniej. Część piłkarzy Realu ma przed oczami pierwszy mecz w Dortmundzie, będą chcieli przezwyciężyć tą traumę.

A teraz coś co planuje zagrać za większą kwotę:

Ad.1 ✅
Ad.2 ✅
Ad.3 ✅
Na razie za cztery dyszki i czekam czy coś się wydarzy, a czy można śmiało to grać.
Ewentualnie pierwsze zdarzenie zamienie na:
Galatasaray - Chelsea
Wygrana gospodarzy do 0 : Nie (Kurs: 1,10)

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Zenit St. Petersburg vs Borussia Dortmund
Zenit lub remis @ 2.06
Marathonbet​

Sporo kontuzji w Borussii - Bender, Subotic, Gundogan, Kuba. Dodatkowo przeziębiony w niedzielę był Lewandowski. Wraca po kontuzji uda Reus.

Grafik spotkań napięty, a jednak Dortmund ma problem z kontuzjami, tutaj upatruję szansy Zenitu.

Co do formy Zenitu można ją opierać po sparingach:
Zenit Petersburg vs Metalist Kharkiv 1:2
Zenit Petersburg vs CSKA Moscow 2:0
Shakhtar vs Zenit Petersburg 2:1

Tylko jedna wygrana i 2 porażki, ale wiadomo to nie oddaje do końca obecnej formy.

Przewidywane składy:

Zenit: Lodygin - Ansaldi, Hubocan, Lombaerts, Criscito - Faizulin, Witsel, Shirokov, Zyryanov, Hulk - Kerzhakov

Dortmund: Weidenfeller - Piszczek, Friedrich, Papastathopoulos, Schmelzer - Aubameyang, Kehl, Sahin, Grosskreutz - Mkhitaryan - Lewandowski

R 50

radeknic

Użytkownik
Grafik spotkań napięty, a jednak Dortmund ma problem z kontuzjami, tutaj upatruję szansy Zenitu. Co do formy Zenitu można ją opierać po sparingach: Zenit Petersburg vs Metalist Kharkiv 1:2 Zenit Petersburg vs CSKA Moscow 2:0 Shakhtar vs Zenit Petersburg 2:1 Tylko jedna wygrana i 2 porażki, ale wiadomo to nie oddaje do końca obecnej formy.
Hmm nie oddaje obecnej formy? Ona jakaś super nie jest. Można popatrzeć dalej w przeszłość i 4-1 od Austrii Wiedeń. No tak kontuzje są, ale ile one już trwają, jak Borussia wygrała w Londynie 1-2 to też były kontuzje a wyszli wysoką ofensywą i wygrali mecz. Ostatnio dostali od HSV 3-0, ale kto oglądał mecz ten wie, że Lewy ściągnięty w 60 minucie, Reuss po 1 połowie i sami komentatorzy mówili iż Borussii-a przygotowuję się do meczu z Zenitem. Sądzę, że to spotkanie będzie trudne ale znów nie przesadzajmy, bo Ruska liga wygląda jak Polska liga, o ile ktoś ogląda mecze. Remisy z Atletico (samobój) i Porto (w słabej formie nawet u siebie z Eintrachtem remisują). Ale pomimo tego że były remisy to akurat goście prowadzili grę. W Borussii według mnie przód jest dobry Lewy, Aubameyang, Grosskreutz, Mkhitaryan, więc ma kto strzelać bramki. Wyjdą wysoką ofensywą jak w Arsenalu i Zenit będzie zaskoczony i sobie nie poradzi, będą chcieli zamknąć rywala na jego połowie tak jak np. Arsenal zrobił z Bayernem że wysoka ofensywa i Bayern miał problemy(dopóki nie dostał Szczęsny czerwonej kartki). Sugerowanie się według mnie kontuzjami, które są już długo, długo nie ma przy tak średnim przeciwniku zbytniego sensu (wiem że Błaszczykowski i Bender od nie dawna, ale reszta to są stałe kontuzje, zazwyczaj za Kubę wchodził Aubameyang i sobie doskonale radził, jak nie lepiej). Borussia 1 miejsca już nie będzie mieć, więc bardziej się skupiają na LM. Ja pomimo kontuzji zagram na BVB.

bo86bo 9,2K

bo86bo

Użytkownik
dla mnie sprawa ewidentna, Olimpiakos walorów mieć za dużo nie będzie,
ale już &#39;argument&#39;, że Manu &#39;musi&#39; to tylko ewidentnie myślenie życzeniowe.
Na pewno nie to jest argumentem za Utd.
Manu? Drażni mnie ten skrót... ale do rzeczy. Nie myślenie życzeniowe tylko fakty, teraz może mnie poniesie ale jednak LM to turniej i przy odrobienie szczęścia może i United wygrać te rozgrywki i w ten sposób zapewni sobie udział w kolejnej edycji... zdecydowanie &quot;łatwiej&quot; wygrać LM jak przegonić będący na 4 miejscu Liverpool, do którego jest spora strata... zawodnicy United wiedzą o co grają. Mają zapisy w kontraktach, które ucinają im pensję o 25% w razie braku gry w LM! Więc sorry będą gryźć trawę... mówisz,że Olympiakos to poziom Stoke, Cardiff czy Sunderlandu. Spoko, ciekawe jaki by mieli bilans jakby na co dzień grali na Wyspach. Tylko ślepy nie widzi,że poziom Premier League znacznie się wyrównał i równie emocjonująca jest walka o Mistrza, o TOP4 czy o utrzymanie a w Grecji... sorry jakby były ambitne plany to czołowe postacie zostały by w klubie. Nikomu nie będę tłumaczył i się sprzeczał, chcecie to grajcie na Olympiakos ale ja zdecydowanie wolę pograć na grające o honor Diabły. Liverpool swego czasu wygrał LM kiedy w lidze rodzimej nie brylował. Pamiętajcie LM to turniej a turnieje rządzą się swoimi prawami

jurgenovsky 0

jurgenovsky

Użytkownik
Cristiano Ronaldo strzeli gola kiedykolwiek @ 1.53 bet365
Dla Ronaldo właśnie skończyło się zawieszenie na 3 mecze w lidze. Ostatnio dwa mecze z rzędu przesiedziane na trybunach, więc na pewno jest głodny gry i strzelania bramek. Mecz z Schalke to idealne spotkanie, by wpisać się na liste strzelców. Real na boiskach niemieckich nie radzi sobie najlepiej, ale Ronaldo czy to z Bayernem czy z Borussią strzelał bramki na wyjeździe. Myślę, że dla CR7 przydał się taki odpoczynek, bo pół sezonu (prawie) bez przerwy gry.

shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP
Ludzie jak widzę co niektórzy tutaj wyprawiają to zastanawiam się czy to jest poważne forum bukmacherskie czy dyskusje gimnazjalistów. Teksty w stylu nie mogą wygrać wszyscy goście, real zagra słabiej bo gazprom posmaruje rączki albo tak jak tydzień temu Barca będzie grać na 0 rozbawiają mnie niemiłosiernie. Jesteśmy osobami obstawiającymi zakłady bukmacherskie i to szczególnie my powinniśmy wiedzieć, że WSZYSTKO MOŻE SIĘ ZDARZYĆ. Ile razy najmniejszy kurs psuł wam taśmę? Ile razy wynik meczu odwrócił się w parę chwil?... Poważnie...
@Jan _Kulczyk - sorry chłopie ale z mojej perspektywy z miejsca możesz się pożegnać z pierwszym kuponem
Do rzeczy!
Olympiakos - Man Utd
Sprzedaż Mitroglou w zimie to beznadziejny pomysł. Oberwać za to powinien zarówno Olympiakos jak i agent greka. Przyznam się szczerze, że nie oglądałem meczów Olympiakosu jednak Weiss I Mitroglou stanowią tutaj różnicę. Na prawdę nie wiem czemu Ci panowie zrezygnowali z gry w LM. Szczególnie grek, który przechodząc do Fulham zrobił krok w tył.
United może nie błyszczy jednak Olympiakos jest spokojnie w ich zasięgu. Ponad to Liga Mistrzów to jedyne o co gra w tym roku ekipa Moyesa. Na prawdę nie sądze by odrobili 11 pkt straty do Lpoolu
Popieram sugestie od bo86bo by iść w stronę kartkową.
Over 4.5 @1.83
Olympiakos over 2.5 @2.25
United over 2.5 @2.1
Gdybym miał się decydować na jakiś typ w stronę 1x2 skłaniałbym się ku Diabłom jednak pogromu się nie spodziewam.
Zenit - Borussia
Dużo zostało powiedziane. Zenit jest w trakcie przerwy ligowej. Nie prezentuje się świetnie a w LM to już w ogóle gra tragedię. Jednak teren rosyjski nie należy do najłatwiejszych a znając życie murawa nie będzie najwyższych lotów. Mimo to i mimo absencji Subotica i Kuby i potencjalnie Lewego widzę spokojny win Borussi. Przywoływanie braku Gundogana to parodia przecież ten gość już nie gra tyle czasu, że uwzględnianie go przy analizach meczów ekipy Kloppa mija się z celem. Patrzenie na ten mecz przez pryzmat porażki z HSV to myślenie iście zgubne.
Mój typ:
Borussia @ 1.85
under 2.5 + Borrusia @5
Galata-Chelsea
Ktoś wyciągnął tutaj świetny argument by iść w stronę Chelsea. Mianowicie terminarz w okolicach rewanżu. Ogólnie nie spodziewam się tutaj szaleństw jednak mogę się mylić. Z mojej perspektywy chybą najtrudniejszy mecz do wytypowania i tu też skłaniałbym się ku kartkom. Linia 4.5 po wyższym kursie a na Galatę linia 1.5 @ 1.53
Shalke - Real
Przegrana królewskich jest tu dla mnie totalną abstrakcją. Widać pracę Ancelottiego i widać ich elastyczność rotacyjną. Praktycznie każda pozycja ma super zmiennika. Do tego dochodzi Dralxer świeżo po kontuzji. Ronaldo głodny gry. Na prawdę nie chce mi się rozpisywać co do tego meczu bo wybór jest tu prosty.
Moje typy:
Real + No BTS @2.62
Real -1 @2.1
Wszystko pobrane z bet365

walt 33

walt

Użytkownik
bo86bo
To nie była przypadkiem drużyna Chelsea? Dwa sezony temu z tego co pamiętam drużyna Chelsea nie łapała się do LM i wygrała w tym samym sezonie ten puchar dzięki czemu występowali rok później. Masz trochę racji w tym co mówisz, dobrym przykładem jest postawa Mitroglou który mając świetną pozycję w swoim klubie przenosi się do czarnej latarnii w Premier League którą jest Fulham. Do rzeczy, klub United przystąpi do tego meczu jako faworyt i moim zdaniem przy tym potencjale jakim dysponują granie na Olympiacos 1x lub 1DNB jest BARDZO RYZYKOWNE. Jak wiemy klub z Old Trafford nie ma w tym sezonie jakiegoś mocnego punktu ale w tych spotkaniach na szczycie dają z siebie 2x więcej ???? jak dla mnie tutaj pewnym typem jest under 2,5. Obie drużyny stać na trafienie bramki ale bardziej przemawia za mną wynik 0:1 ewentualnie 1:1. Tyle.

jakubeq93 261

jakubeq93

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Europa, Liga Mistrzów
Spotkanie: Olympiakos - Manchester Utd
Typ: Oba zespoły strzelą
Kurs: 1.95
Bukmacher: Expekt
Analiza: Przed nami pojedynek ćwierćfinałowy pomiędzy Olympiakosem, a Manchesterem United. Na początek ogólnie o meczu. Z drużyny z Pireusu odeszła największa gwiazda i najlepszy strzelec co na pewno korzystne dla nich nie jest. Dodatkowo w meczu nie zagra Saviola z powodu kontuzji oraz Scepovic, który nie będzie mógł wystąpić. Miejmy nadzieję, że Valdesowi uda się wrócić na mecz. Podejrzewam, że właśnie z powodu tych absencji buki wystawiły taki kurs. Teraz kilka słów o Manchesterze. W meczu nie może wystąpić Mata, ale reszta ofensywnych zawodników z wyjątkiem Naniego jest gotowa do gry. Za to w obronie nie wystąpią Evans i Jones co w mojej opinii jest dużym osłabieniem, ponieważ Manchester nie jest w tym sezonie monolitem w obronie, a Evans i Jones to mocniejsze punkty tej formacji. Czas na bardzo wymowne statystyki:
*Biorę pod lupę wszystkie mecze od początku sezonu (Liga, Puchar i Liga Mistrzów).
Olympiakos w tym sezonie przegrał jedynie 2 MECZE (z PSG). Grecy przegrali u siebie TYLKO 1 mecz z PSG. Dodatkowo, jeśli chodzi o bramki u SIEBIE, nie strzelili gola TYLKO w 1 meczu od początku sezonu! Świadczy to o tym, iż Grecy u siebie potrafią stwarzać sytuacje obojętnie z kim grają (z PSG mieli wiele sytuacji) i bardzo rzadko nie udaje im się strzelić gola.
Teraz statystyki United: Manchester na wyjazdach gra w kratkę i często traci bramki. CZYSTE KONTO udało im się zachować w 7 meczach, zaś bramki tracili w 11 spotkaniach.
Podsumowując, Grecy grając u siebie są zawsze groźni, bez względu na przeciwnika. Wynik spotkania jest dla mnie zagadką, ale uważam, że obie drużyny powinny przynajmniej raz pokonać bramkarza przeciwnika. Nie opisałem statystyk strzeleckich Czerwonych Diabłów, ale uważam, że z takim potencjałem ofensywnym powinni coś strzelić. Kurs 1.95 zachęca do gry.
edit: jednak za mało skupiłem się na Manchesterze, totalna klapa ;/

bo86bo 9,2K

bo86bo

Użytkownik
Popieram sugestie od bo86bo by iść w stronę kartkową.
Over 4.5 @1.83
Olympiakos over 2.5 @2.25
United over 2.5 @2.1
Masz może obsadę sędziowską na mecze LM?! Bo wstrzymywałem się z analizami dopóki nie zobaczę kto gwiżdże ;)
United odpuszczam z kartkami bo jednak duża linia nawet na Rocchi,który w Serie A szaleje ale w LM w 2 meczach których gwizdał pokazał tylko 4 kartki... Gwizdał Bayern z CSKA ( brak kartek) i Chelsea-Steua (4 kartki).
Olympiakos w meczu z PSG gdzie polegli 1-4 i gdzie gwizdał Brych otrzymał tylko 1 kartkę. Na wyjeździe w Brukseli 3 kartki. Podczas meczy z Benfica, 2 razy zawodnicy z Grecji otrzymali po 4 kartki. Kiedy pojechali do Paryża, także 4 kartki! No i mecz na zakończenie z Anderlechtem i tam padła 1 kartka dla Greków. Biorąc pod uwagę,że Grecy łapali sporo kartek moim zdaniem lepiej pograć... Handicap azjatycki Olympiakos 2.00 Bet365
Popatrzmy jednak jeszcze na United i ich osiągnięcia kartkowe w LM: mecz z Leverkusen w Manchesterze 1 kartka dla Diabłów, wyjazd do Doniecka 2 kartki, potyczka z Sociedad na OT - 2 kartki. Rewanż w Hiszpanii - żółta Evry i 2 żółte Fellaini w czego konsekwencji wyleciał z boiska. Rewanż z Leverkusen i 1 kartka dla United. Z tego wychodzi to United tylko raz pokryło linię 2.5 kartki i tylko raz mieli więcej kartek od przeciwnika,dlatego opcja z azjanem na Olympiakos jest chyba najlepszym rozwiązaniem na ten mecz.
Galatasray powyżej 1.5 kartki 1.53 Bet365
No bez jaj, 2 kartki ! Tylko pobierać zanim bet365 podniesie jak w każdym innym meczu linię na 2.5kartki!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom