J
99
Zwykła pomyłka (kursy są normalnie wystawione), podobnie było przed meczem Zenitu z Atletico Madryt gdzie padł 1:1, tylko że w Expekt, czyli ta sama firma. Zresztą dziwna ta pomyłka, bo znowu w meczu z Ruskimi. Do Expekta pisałem, żeby poprawili przed pierwszą pomyłką w poniedziałek rano, to poprawili na 15 minut przed spotkaniem we wtorek. To taka zagrywka bukmacherów dla nieuważnych.Co Wy na to? ???? BetClic szaleje hehe.![]()
Wiem, wiem. Sprawdziłem to już na początku. Ale gdyby faktycznie był taki błąd (a czasem coś się zdarzy) to śmiało można by zaryzykowaćokienka z kursami im sie pomylily, naciśnij sobie na borussie po 3,60 a wyskakuje że to kurs na remis, na zenit jest 4,30 mimo, że to kurs na remis;]
To, że mam kilkanaście postów to nie oznacza, że siedzę w bukmacherce od wczorajNie rozumiem po co dałeś te dwa pierwsze zakłady, nie podbijają Ci one AKO w jakiś duży sposób a poza tym im więcej spotkań na jednym kuponie tym większe prawdopodobieństwo, że nie siądzie. Proponuję stawiać jedno spotkanie za więcej, ewentualnie 2
Dzięki. No, za drobne można ten zakład pograć. Coś bym zagrał w tym tygodniu za większą kwotę, ale takiego pewniaka jak w tamtym tygodniu to już nie ma...U tego bukmachera jest "kurs specjalny" na wygraną wszystkich następujących zespołów : Real, chelsea i united po kursie 6,50 i wydaje mi się to bardziej interesujący zakład
rozumiem, że można sobie kombinować i próbować, ale z drugiej strony gdybyś siedział w bukmacherce trochę dłużej, co sugerujesz, to byś wiedział, że kupony z 20(sic!) zdarzeniami wejdą ci od święta... a tu chyba chodzi o ciągłość, stałość i jakąś przewidywalność, która w takim kombinowaniu nie ma prawa mieć miejsca...To, że mam kilkanaście postów to nie oznacza, że siedzę w bukmacherce od wczoraj
po prostu bukmacher widzi co się działo i że jak puszczą taką ofertę to się jelonki zlecą jak misie do miodu i mają izi win. Prawdopodobieństwo, że całą kolejkę ligi mistrzów wygrają faworyci i to jeszcze goście jest minimalne.U tego bukmachera jest "kurs specjalny" na wygraną wszystkich następujących zespołów : Real, chelsea i united po kursie 6,50 i wydaje mi się to bardziej interesujący zakład