J
99
Zwykła pomyłka (kursy są normalnie wystawione), podobnie było przed meczem Zenitu z Atletico Madryt gdzie padł 1:1, tylko że w Expekt, czyli ta sama firma. Zresztą dziwna ta pomyłka, bo znowu w meczu z Ruskimi. Do Expekta pisałem, żeby poprawili przed pierwszą pomyłką w poniedziałek rano, to poprawili na 15 minut przed spotkaniem we wtorek. To taka zagrywka bukmacherów dla nieuważnych.Co Wy na to? ???? BetClic szaleje hehe.
Wiem, wiem. Sprawdziłem to już na początku. Ale gdyby faktycznie był taki błąd (a czasem coś się zdarzy) to śmiało można by zaryzykowaćokienka z kursami im sie pomylily, naciśnij sobie na borussie po 3,60 a wyskakuje że to kurs na remis, na zenit jest 4,30 mimo, że to kurs na remis;]
To, że mam kilkanaście postów to nie oznacza, że siedzę w bukmacherce od wczorajNie rozumiem po co dałeś te dwa pierwsze zakłady, nie podbijają Ci one AKO w jakiś duży sposób a poza tym im więcej spotkań na jednym kuponie tym większe prawdopodobieństwo, że nie siądzie. Proponuję stawiać jedno spotkanie za więcej, ewentualnie 2
Dzięki. No, za drobne można ten zakład pograć. Coś bym zagrał w tym tygodniu za większą kwotę, ale takiego pewniaka jak w tamtym tygodniu to już nie ma...U tego bukmachera jest "kurs specjalny" na wygraną wszystkich następujących zespołów : Real, chelsea i united po kursie 6,50 i wydaje mi się to bardziej interesujący zakład
rozumiem, że można sobie kombinować i próbować, ale z drugiej strony gdybyś siedział w bukmacherce trochę dłużej, co sugerujesz, to byś wiedział, że kupony z 20(sic!) zdarzeniami wejdą ci od święta... a tu chyba chodzi o ciągłość, stałość i jakąś przewidywalność, która w takim kombinowaniu nie ma prawa mieć miejsca...To, że mam kilkanaście postów to nie oznacza, że siedzę w bukmacherce od wczoraj
po prostu bukmacher widzi co się działo i że jak puszczą taką ofertę to się jelonki zlecą jak misie do miodu i mają izi win. Prawdopodobieństwo, że całą kolejkę ligi mistrzów wygrają faworyci i to jeszcze goście jest minimalne.U tego bukmachera jest "kurs specjalny" na wygraną wszystkich następujących zespołów : Real, chelsea i united po kursie 6,50 i wydaje mi się to bardziej interesujący zakład