benek_27
Forum VIP
Kursy od Unibet:

Zapraszamy do wspólnej analizy oraz dyskusji.
wyjales mi to z ust, pisalem o tym wczoraj w dziale Premier League. Niektorzy naprawde maja nad wyraz rozwineta wyobraznie, Moyes to pewnie na kazdym treningu powtarza " dzisiaj to juz zagramy na 100 procent, musimy wreszcie " trzeba korzystac poki okazja a nie beznadziejnie wierzyc w dobry mecz MURozumiem, że United przegrali specjalnie po to żeby teraz wygrać z Olympiakosem? ;D
Chyba znów zaczyna się paplanina, że muszą, że chcą, Moyes musi i w ogóle co to oni nie muszą ! Do szewskiej pasji człowieka tylko doprowadzacie, to jest chyba forum bukmacherskie a nie motywacyjne- psychologiczne. Z tego co widze po tabeli formy, ManU jest drużyną pokroju Sunderlandu i Hull ( czekam na ból dupy fanatyków ManU)
<table class="league-table"><tbody><tr><td class="fh">Manchester United </td> <td class="fs"> -
</td> <td class="fa"> Olympiakos(-2) </td></tr></tbody></table> 1.53 Unibet
Nie ma co się denerwować, lepiej się pośmiać, a jest z czego.Do szewskiej pasji człowieka tylko doprowadzacie, to jest chyba forum bukmacherskie a nie motywacyjne- psychologiczne.
O tym samym myślałem, moim zdaniem nie ważne jak małą stawkę ma ten mecz over 2.5 kartek powinien się pokryć. W Realu najprawdopodobniej wyjdzie mocno rezerwowy zespół. Oznacza to obecność kilku mniej ogranych graczy mam na myśli Nacho, Illare lub Casemiro, do tego mało delikatny Pepe oraz nieprzewidywalny Contreao powinni byc gwarancją co najmniej 1-2 kartek. W przodzie na 99% wyjdzie Ronaldo, Jese i Morata, moim zdaniem szybki, bardzo kreatywny Jese oraz Ronaldo, o którym nie trzeba nic pisać powinni sprokurować jeden kartonik.Real Madrid - Schalke 04 : Liczba żółtych kartek over 2,5@ 2,00
Po takim kursie grzech nie zagrać.
Albo kolega coś pomieszał albo w przeciągu godziny kurs spadł do 1.83(Jako ciekawostka ziemniaki to samo wydarzenie wystawiają po kursie 1.80) ????O tym samym myślałem, moim zdaniem nie ważne jak małą stawkę ma ten mecz over 2.5 kartek powinien się pokryć. W Realu najprawdopodobniej wyjdzie mocno rezerwowy zespół. Oznacza to obecność kilku mniej ogranych graczy mam na myśli Nacho, Illare lub Casemiro, do tego mało delikatny Pepe oraz nieprzewidywalny Contreao powinni byc gwarancją co najmniej 1-2 kartek. W przodzie na 99% wyjdzie Ronaldo, Jese i Morata, moim zdaniem szybki, bardzo kreatywny Jese oraz Ronaldo, o którym nie trzeba nic pisać powinni sprokurować jeden kartonik.
Mam nadzieję, że piłkarze Schalke wyjdą przynajmniej zachować twarz i nie dostać kolejnego lania a Real ? Nie wyobrażam sobie sytuacji, że królewscy odpuszczą na Santiago Bernabeu, zapowiada się kolejne ciekawe widowisko. Ciężko mi określić czy skończy się tak jak w Niemczech ale linia kartkowa powinna się pokryć.
Analogię można znaleźć w meczu PSG-Leverkusen, gdzie teoretycznie po pierwszym meczu wszystko było pozamiatane a jednak niemiecka drużyna wyszła dosyć odważnie, nikt tam nogi nie odstawiał zarówno w ekipie z Paryża jak i w drużynie z zachodnich Niemiec. W meczu padło aż 5 żółtych kartek, jedna czerwona (konsekwencja drugiej żółtej) oraz został podyktowany rzut karny. Uważam, linia na kartki jest lekko zaniżona, warto skorzystać. Oczywiście idąc dalej spróbować nie zaszkodzi pograć na kary dla tych mniej grających zawodników Realu, oni w takich meczach nie odpuszczają, bo gdzie indziej mają się pokazać ?
tak jak kolega wyżej dokładam:
over 2.5 kartek @2,00 Bet365