Dyscyplina:
Piłka Nożna -
Liga Mistrzów - UEFA
Godzina: 20:45
Spotkanie: AS Roma - Real Madryt
Typ: Ilość żółtych kartek w meczu (czas reg.) Typ: Więcej niż 3,5
Kurs: 1.60
Bukmacher: BWIN
Analiza:
Dzisiejsza oferta zupełnie mi się nie podoba, a już szczególnie typowanie końcowego zwycięzcy, dlatego poszukałem w typach dodatkowych. Najpierw co sądzę o meczu. Real po przejęciu ławki trenerskiej przez Zizou gra o wiele lepiej, jakby z większą swobodą. Natomiast wyjazdy nie są ich najmocniejszą stroną. Zaliczone wpadki z Betisem - remis, ledwo wygrali z Granadą po słabej grze. Dlatego nie jestem jakoś specjalnie przekonany na typ w stonę gości. W zasadzie za Zidana to Real na wyjazdach wygrał bodajże raz, więc szału nie robi postawa na wyjazdach. Wiadomo forma Realu nie jest zła, żeby nie powiedzieć bardzo dobra, ale wyjazdy jednak kłują w oczy. Roma to nie są ogórki, także dla mnie nie warto typować 1 X 2. Typuję na over kartkowy, ponieważ Real słabo ostatnio zagrał w defensywie i dziś może być podobnie, a kartki najszybciej łapią defensorzy. Z braków w zespole
- AS Roma: AS Roma: Torosidis (11/0 obrońca), Gyomber (6/0 obrońca), Strootman (0/0 pomocnik), Ponce (0/0 napadzior), Capradossi (0/0 obrońca)
- Real Madryt: Marcelo (20/2 obrońca, może nie zagrać), Pepe (13/0 obrońca), Bale (15/13 pomocnik).
Widać, że braki w obronie Realu, więc w tyłach może być różnie - możliwe błędy - :zoltakartka:
Linia kartek dość niska, dlatego uważam, że warto spróbować. W
LM tegorocznej Real 10 razy otrzymał kartki, a Roma 8 razy. Kiedy Real grał na wyjeździe 7 kartek z Malmo, 6 kartek z PSG, 3 kartki z Szachtarem.
Roma u siebie - 0 kartek z BATE, 2 z Bayerem, 2 z Barceloną. Staty - na dwoje babka wróżyła, ale tamte spotkania były grupowe, tutaj jest już faza pucharowa i jestem przekonany, że nikt nie będzie się cackał, a obie ekipy będą grać twardo. Przy słabszej dyspozycji Realu na wyjazdach, szansa na pokrycie linii kartek wzrasta. Szczególnie, gdy wpadnie coś dla Romy, wówczas zapewne goście zaczną forsować bramkę Szczęsnego, a gospodarze bronić wyniku, co przy klasie zawodników Realu może nie udać się bez fauli. Powodzenia!