nole
Forum VIP
Rozmowa w taki sposób nic mądrego nie wnosi. Nie uważam, aby liga francuska była śmieszna. Uważam, że ma spore problemy finansowe, ale bywają w niej fantastyczne mecze z wielkimi emocjami. Przytaczasz remis z Lille...a czy zadałeś sobie trud, aby zobaczyć na skład w tym meczu PSG ? Na jakiej podstawie uważasz, że zwycięstwo z Marsylią było wymęczone ? Wydaje mi się, że na podstawie wyniku, bo meczu nie oglądałeś przecież...Nie ogladałem meczów PSG bo mam szacunek do swojego czasu i nie mam zamiaru ogladac smiesznej ligi francuskiej. Wystarczy zobaczyc na mecze PSG w tej lidze z "lepszymi" drużynami. Ostatnio remis z Lille, wczesniej wymeczone zwyciestwo z Marsylia. Jedynie z Lyonem wygrali 3:0 więc teoretycznie pewne zwycięstwo, jednak gdybym miał porównywac poziom ligi angielskiej i francuskiej to wystarczy że Lyon w Premier League walczył by o utrzymanie z Aston Villą. O wiele bardziej np. przekonuje mnie ostatnie zwyciestwo Chelsea z Newcastle 5:1 niż PSG 5:1 z Angers
Po co wprowadzać w błąd osoby, które czytają te posty ? Widziałeś jakikolwiek mecz w tym sezonie z Angers ? Wiesz, które miejsce zajmują w ogóle w tabeli ... ?!
Polecam więcej obiektywizmu i chłodniejszego spojrzenia na całokształt.
A teraz odnośnie Twojej hipotezy...
Dziennikarze L'Equipe postanowili połączyć siły Chelsea oraz PSG, tworząc najmocniejszą jedenastkę z zawodników dostępnych w obu drużynach.
Ja tutaj nie widzę 11 zawodników Chelsea...a moim prywatnym zdaniem Lucas powinien wpaść w miejsce Williana...