>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1/8 finału Ligi Mistrzów - 16.02.2011

Status
Zamknięty.
chrupek155 1

chrupek155

Użytkownik
He z united grali jeden mecz i przegrali ledwie 1-0 bo gdyby nie vidic to by bylo 1-1. Chamakh uderzał na pustą bramke ale vidic zrobil wslizg i zablokowal ???? . Jakby nie było united ma najlepszą obrone na swiecie i są najprawdopodobniej najlepszym klubem świata, a mowiąc o hiszpanach jak panienki chodzilo mi głownie o lige a nie o poszczegolnych osobach z narodowoscią hiszpanską. Hiszpania jako reprezentacja jest dobra a nawet b. dobra. bo najlepszą nie jest przegrywajac z portugalia 4-0. Ronaldo ich robił jak dzieci. A na mundialu villa strzelil na spalonym. Francuscy piłkarze poza nasrim sa przecietni wobec barcelony? Hm? Chyba mowiles to z wyjatkiem bocznych obroncow. Sagna i Clichy są nie do porownania z bokami barcelony. Sagna jest najlepszym prawym obronca w premier league i nawet w top 5 na swiecie. Clichy moze juz nie ale bez problemu mozna go porownac z dani alvesem. Villa &lt; V Persie, niestety holender nabrał taką forme ze na 3 mecze strzelil 6 goli. Teraz to powinno byc najwieksze zmartwienie barcelony. Fabregas to samo, chlopak nabrał formy po męczacych go urazach. trudny mecz bedzie, najwazniesze jest to ze bedzie to swietne widowisko na miare finalu Lm

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
He z united grali jeden mecz i przegrali ledwie 1-0 bo gdyby nie vidic to by bylo 1-1. Chamakh uderzał na pustą bramke ale vidic zrobil wslizg i zablokowal ???? . Jakby nie było united ma najlepszą obrone na swiecie i są najprawdopodobniej najlepszym klubem świata, a mowiąc o hiszpanach jak panienki chodzilo mi głownie o lige a nie o poszczegolnych osobach z narodowoscią hiszpanską. Hiszpania jako reprezentacja jest dobra a nawet b. dobra. bo najlepszą nie jest przegrywajac z portugalia 4-0. Ronaldo ich robił jak dzieci. A na mundialu villa strzelil na spalonym. Francuscy piłkarze poza nasrim sa przecietni wobec barcelony? Hm? Chyba mowiles to z wyjatkiem bocznych obroncow. Sagna i Clichy są nie do porownania z bokami barcelony. Sagna jest najlepszym prawym obronca w premier league i nawet w top 5 na swiecie. Clichy moze juz nie ale bez problemu mozna go porownac z dani alvesem. Villa &lt; V Persie, niestety holender nabrał taką forme ze na 3 mecze strzelil 6 goli. Teraz to powinno byc najwieksze zmartwienie barcelony. Fabregas to samo, chlopak nabrał formy po męczacych go urazach. trudny mecz bedzie, najwazniesze jest to ze bedzie to swietne widowisko na miare finalu Lm
No jasne że tak maja najlepsza obronę na świecie są najlepszym klubem na świecie i uważasz tak chyba tylko dla tego że grali z Arsenalem ???? jaka mają obronę w United niech świadczy ostatni świeży fakt beniaminka z Blackpool gdzie wbili im dwa gole.
Porównujesz Clichego do Alvesa a nawet nie grają na tej samej stronie obrony ???? W ogóle to przesadziłeś z tym porównaniem że Clichy jest lepszy od Alvesa albo taki sam boja śmiem twierdzić że to Dani Alves jest lepszy od Sagny a i lewy obrońca Abidal jest lepszy od Clichego ????
Pique i Puyola nie ma co nawet porównywać do stoperów Arsenalu bo Ci z Arsenalu mogą się od nich co najwyżej uczyć.
Co do Van Persiego no to fakt Barca musi się bać bo ten fenomenalny napastnik strzelił 3 gole Wigan i 1 drugoligowcowi ???? wynik powalający.
Niech się Arsenal boi raczej Messiego bo będzie kręcił tymi drewniakami z obrony jak będzie chciał ????

chrupek155 1

chrupek155

Użytkownik
Taki benjaminek blackpool jest lepszy od calej hiszpanskiej ligi, prócz tych 2 czolowych zespołów ???? . A messi to nic innego jak karzeł na sterydach, który symuluje gdy się go popcha ciałem :? co prawda strzelil piekne gole rok temu ale to bylo rok temu:grin: srodek faktycznie barcelona ma lepszy ale znowu pique i pyol sie moga uczyc od ferdinanda i vidica ????

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Taki benjaminek blackpool jest lepszy od calej hiszpanskiej ligi, prócz tych 2 czolowych zespołów ???? . A messi to nic innego jak karzeł na sterydach, który symuluje gdy się go popcha ciałem
Skończ waszmość wstydu oszczędź ????
Ty jesteś lepszy od całej naszej Polskiej ligi kabaretowej ????
Sądząc po tym co piszesz myślę że bukmacherka to nie jest odpowiednie zajęcie dla Ciebie.Widać masz rozeznanie po zespołach i ligach takie które pozwala karmić buków pieniędzmi ????

chrupek155 1

chrupek155

Użytkownik
Nie będe sie kłócic ile zarobilem, bo nei jestem dzieckiem aby sie kłocic, ale kazdy ma swoje zdanie i powinnismy to uszanowac ???? Jesli sie nie zgadzamy w tym temacie to napewno się w jakims zgodzimy. Moze zmiana tematu na Roma - Szaktar?

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Ja myślę że tutaj Szachtar powinien awansować.Mocnym atutem jest własny stadion Ukraińców gdzie jeszcze nikt nie wygrał.Roma może być groxna u siebie ale Szachtar wyjazdów znowu tragicznie nie gra.Duży plus to to że Szachtar pierwszy mecz gra na wyjeździe

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Taki benjaminek blackpool jest lepszy od calej hiszpanskiej ligi, prócz tych 2 czolowych zespołów ???? . A messi to nic innego jak karzeł na sterydach, który symuluje gdy się go popcha ciałem :? co prawda strzelil piekne gole rok temu ale to bylo rok temu:grin: srodek faktycznie barcelona ma lepszy ale znowu pique i pyol sie moga uczyc od ferdinanda i vidica ????
Messi symuluje. jakbyś oglądał mecze Barcy to byś widział ile razy kopią go bądź popychają, a jak ma piłkę to leci dalej chociaż mógłby się wywrócić i płakać o kartkę jak to ma w zwyczaju Krystian. Porównując Clichego bądź Sagnę do Alvesa po prostu się ośmieszasz, tak samo jak pisząc takie bzdury, że Hiszpania nie jest obecnie najlepszą reprezentacją. Skończ już tutaj pisać bo za takie pierdoły to powinni karać ostrzeżeniami ????
a żeby nie było całkiem offtopowo to nawiązując do spotkania Arsenalu z Barceloną, po prostu nie widzę praktycznie ani jednego elementu w którym Arsenal miałby przewagę, no chyba że we wzroście (RvP i Bendtner) :razz: i jeszcze jeden element na który trzeba będzie uważać (co także pokazał zeszłoroczny mecz tych drużyn) to Theo Walcott i jego prędkość wykorzystywana przy kontrach.

P 95

piotrek_

Forum VIP
Kompletnie zboczyliście z toru. Mieliście pisać o nadchodzących spotkaniach a tymczasem wychodzi, że kłócicie się o to , która liga jest brutalniejsza twardsza i bardziej &quot;męska&quot;. Owszem wyraźnie widać , że w Anglii o wiele ostrzej siebie traktują niż w PD ale nie zmienia to faktu, że o wyniku decyduje skuteczność i technika a nie przewracanie się na boisku. Mecz Arsenalu z Barceloną będzie myślę podobny do poprzedniego. Guardiola liczy na cenny remis , żeby w CN ładnie ich zapunktować. Zawodnicy Arsenalu oczywiście w wielu sytuacjach na boisku potrafią się świetnie zachować i imponować techniką. Gole zapewne padną z obu stron, walka na pewno będzie bardzo zacięta ale znów pomimo, że im kibicuję nie widzę aby mieli jakieś realne szanse na korzystny wynik w dwumeczu. Niestety Arsenal to nie Inter, który z wyniku 3:1 potrafił zrobić użytek i dzielnie bronić wyniku na CN.
Liczę na świetny mecz podopiecznych Wenger&#39;a i piękny dla oka futbol jednak o awansie na chwilę obecną można pomarzyć.

chrupek155 1

chrupek155

Użytkownik
Chcę powiedziec że na mecz z barceloną nie bedzie Samira Nasriego.. nabawił sie kotnuzji w meczu pucharowym i wykluczyli go na 3 tygodnie. Wypowiedz wengera :
O stracie Nasriego…
- To ogromny cios. Odliczcie trzy tygodnie od dziś. Tak, wygląda na to, że nie zagra z Barceloną.

szanse barcy rosną :p

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Chcę powiedziec że na mecz z barceloną nie bedzie Samira Nasriego.. nabawił sie kotnuzji w meczu pucharowym i wykluczyli go na 3 tygodnie. Wypowiedz wengera :
O stracie Nasriego…
- To ogromny cios. Odliczcie trzy tygodnie od dziś. Tak, wygląda na to, że nie zagra z Barceloną.

szanse barcy rosną :p

Znając cuda jakie robią w Premiership Samir do tego meczu wyjdzie zwarty i gotowy na 120%. I dam sobie rękę uciąć , że jak faktycznie kontuzja jest na tyle poważna , i piszą około 3 tygodni na akurat na LM postawią go do pionu.

kaszakasr 161

kaszakasr

Użytkownik
Przejrzałem 3strony tego tematu mało mówi się o meczu Romy z Szachtarem wiadomo nie jest on taki ciekawy jak drugi mecz lecz warto na niego zwrócić uwagę Roma gra coraz lepiej wygrana w Coppa Italia z juve szachtar ma przerwe zimową więc nie wiadomo jak tam z ich formą więcej napisze o tym meczu jak będzie się zbliżał ????

godlike-cieslak 3

godlike-cieslak

Użytkownik
Znając cuda jakie robią w Premiership Samir do tego meczu wyjdzie zwarty i gotowy na 120%. I dam sobie rękę uciąć , że jak faktycznie kontuzja jest na tyle poważna , i piszą około 3 tygodni na akurat na LM postawią go do pionu.
znając medyków Arsenalu to nie za 3 ale za 4 tygodnie zagra:p
Ciekawi mnie kiedy ktoś w końcu zrozumie, ze odwoływanie się do zeszłorocznego spotkania, a raczej spotkań Ars-Barcelona nie ma sensu, tak samo jak nie ma sensu porównywanie piłkarzy.
tutaj decyduje forma dnia.
Piłki nie można zamknąć w liczbach i opisać wektorami.
Mogę się zgodzić, ze Kanonierom ciężko jest utrzymywać wynik, zwłaszcza jeśli &#39;nasz filar jest na boisku&#39;

W 0

wsq

Użytkownik
Zawodnicy którzy dołączyli zimą z klubu który grał w Lidze Mistrzów nie mogą grać w barwach nowego klubu w tych rozgrywkach. Reszta zawodników jak najbardziej.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
witam, czy tacy pilkarze jak adebayor, afellay, torres, luiz , itp zagraja w 1/8 LM ? moga ?
Zawodnicy którzy dołączyli zimą z klubu który grał w Lidze Mistrzów nie mogą grać w barwach nowego klubu w tych rozgrywkach. Reszta zawodników jak najbardziej.
Z tym, że Soltysiao wymienił piłkarzy grających w LE, a z tego co pamietam oni też nie mogli grać w innych klubach w jakikolwiek europejskim pucharze, może ktoś to zweryfikować jak to jest teraz...

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Z tego co mi wiadomo Murawski grał z Rubinem w LM to Lecha wspomóc nie może. Czyli analogicznie do ww piłkarzy tak samo jest.

grokreutz 7

grokreutz

Użytkownik
A ja powiem , że Getafe czy Racing by sobie rady nie dało - W Championship nie mówiąc o Premier League. Na wyspach jest taki specyficzny system rozgrywek gdzie kondycja i siła to podstawa. Częste mecze , mało odpoczynku myślę , że Hiszpańskim zespołom by to bokiem wyszło. Nie sądzę też , że jakby dać jakiś zespół z Premier Leauge to mistrzostwo za mistrzostwem w Hiszpanii by zdobywał. Więc takie porównywanie można sobie wsadzić ...w ucho. Tak samo porównywanie piłkarzy na poszczególnych pozycjach. Jaki to ma sens ?
Zgadzam się w 100 % . Już nie od jednego eksperta słyszałem że Messi w Anglii by sobie nie poradził ... I również z tym się zgadzam . Tam jest zupełnie inny styl gry ... &#39;&#39; Za to co w Hiszpanii dają czerwone kartki - za to w Anglii faulu by nie było &#39;&#39; - To oczywiście przenośnia , ale dużo prawdy w tym jest . Szansy Arsenalu szukałbym u siebie . Ale patrząc obiektywie to szanse w procentach na awans to mniej więcej 80:20 dla Katalonii - Niestety :-| .

chrupek155 1

chrupek155

Użytkownik
A ja jestem zdania iż jesli Arsenal pokona Manchester United na Emirates Stadium to nikt nie jest im straszny :) Wtedy Barcelona powinna szukac szansy tylko u siebie.

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
A ja jestem zdania iż Arsenal pokona Manchester United na Emirates Stadium to nikt nie jest im straszny :) Wtedy Barcelona powinna szukac szansy tylko u siebie.
A ja jestem zdania że Barcelona rozniesie na Emirates ten śmieszny dziecięcy Arsenal ???? to co zrobiła ta drużyna w sobotę to jest magia ????
Wypisywałeś tutaj że mają świetna obronę Clichego porównywałeś do Dani Alvesa i powinno Ci teraz być co najmniej głupio.Traca punkty z jakimis rozbitymi frajerami bo tak można powiedzieć o Newcastle.Wstyd wstyd i jeszcze raz wstyd.Nie ma co Arsenal szukać w meczu z Barcelona.
I tak masz rację liga to nie to samo co liga mistrzów więc pomyśl jak zagra wtedy Bracelona.Szybki gol na Emirates Arsenal się otworzy i będą niemiłosierne bęcki w dwu meczu ????

chrupek155 1

chrupek155

Użytkownik
No było widac potęge angielskiej ligi jak dogonili ich 4 bramkami ???? . Jesli Newcastle jest smieszne to co mam powiedziec o Valencii, Sevilli i niżej w tabeli klubach? Bo jesli mowisz o Newcastle ze są smieszni to o tych hiszpanskich juz nie da sie powiedziec gorzej. Arsenal to klub grający technicznie w przeciwienstwie do Manchesteru czy Chelsea. Te kluby juz nie dadzą Barcelonie miejsca na gre. Jak nie 1/8 to 1/4 czy 1/2 dowidzenia katalonio!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom