>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

1/4 Finału Ligi Mistrzów 21-22.04.2015 (rewanże)

Status
Zamknięty.
dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Podpisuje sie pod typem RedLucasa odnośnie tych kartek dla Bayernu, nie wyobrażam sobie aby tych dwóch kartek nie złapali gdy beda non stop parli do przodu narażą sie na kontry które bedzie trzeba przerywać faulem i będą za to łapać kartoniki. Ja jeszcze od siebie do tych kartek proponuje zagrać na żółtko dla Boatenga lub Alonso odpowiednio po kursie 3,75 i 2,80 na Unibecie. Strasznie ciezko wytypować kto awansuje, wszystko bedzie zależec od obrony Porto.
Co do drugiego spotkania na dzisiaj jako kibic Barcelony gram tylko symbolicznie na to że Suarez strzeli bramke gdyż jest w dobrej formie, ostatnio strzela aż miło i dzisiaj gdy zabraknie w obronie T. Silvy mogą mieć ciezko utrzymać Urugwajczyka a kurs 2,15 na to zdarzenie jest myśle warte zagrania. Można jeszcze spróbować over 1,5 spalonych PSG po 1,5 gdyż wiemy że Barca lubi bronić wysoko co poteguje liczbe spalonych ich rywali.

solucky 283

solucky

Użytkownik
O ile pamiętam to wprowadzili reset kartek na półfinały, aby uniknąć sytuacji że ktoś dostanie teraz żółtą, żółtą w półfinale i mu finał przepadnie przez to. (Także oszczędzać się raczej nie będą)
Dziala to na takiej zasadzie, ze jesli ktos ma przed meczem rewanozwym na swoim koncie 2/4/6/8 zoltych kartek to jesli dostanie ja w tym meczu to bedzie zawieszony na pierwsze spotkanie polfinalowe. Zas jesli ktos ma np. 1 kartke to smialo moze faulowac oby tylko nie dostac czerwonej. ???? Osobiscie juz od miesiaca czekam na mecz Atletico z Realem, jak wejda kursy na kartki poszczegolnych zawodnikow to zrobie wnikliwa analize i moze uda sie &#39;cos&#39; zarobic. ;)
A jak juz pisze to moze podam jakis typ na dzisiaj - bezpiecznie wydaje sie postawic BTS w meczu Barcelony z PSG po kursie 1.58 w przypadku Betsson&#39;a. Co ciekawe over 2.5 stoi po 1.44. Rozpisywac sie tutaj nie trzeba, dzisiaj PSG bez Thiago Silvy, Motty i Auriera. Prawdopodobnie w pierwszym skladzie zobaczymy Lucas&#39;a co na pewno moze cieszyc. Nawet jesli Barcelona strzeli jako pierwsza bramke to nie zmienia to faktu, ze paryżanie i tak musza pyknac przynajmniej 3. Wiadomo, Bramka Barcelony - formalnosc, tym bardziej, ze PSG jak wspomnialem wczesniej bez Thiago Silvy i z Davidem Luizem, ktory nie jest w swojej optymalnej formie. Paryzanie tez sie nie poddadza tak latwo, bo przeciez nie maja nic do stracenia. Dzisiaj w ofensywie beda na pewno o wiele grozniejsi niz w zeszlym tygodniu. Ibra po przymusowym odpoczynku w ostatniej kolejce LM i Ligue 1 powinien przynajmniej jedna ustrzelic ze wzgledu na to, ze zna Camp Nou, jest glodny bramek i musi wynagrodzic kolegom z szatni swoje wybryki, ktorzy w tak waznej czesci sezonu musza sobie ostatnio radzic bez niego. Kurs naprawde imponujacy. ;)
Barcelona - PSG
▶ BTS 1.58 Betsson ⛔
▶ Ibrahimovic to score 3.75 Betsson ⛔ (Na bet365 2.62 ^^)
▶ Ibrahimovic to score by a head 20.0 Betsson ⛔
Edit. Za grosze gram jeszcze na Betsson&#39;ie, ze Zlatan strzeli brame glowa po kursie 20! Co ciekawe kurs na to samo zdarzenie w przypadku Messiego jest takim sam. ????
Zakladow nie uwazam za zle. Wystarczyloby, ze Cavani zamiast kopac na sile w boczna siatke, mieciutko by wrzucil pilke do niekrytego Ibry. No coz, jest taka cienka linia miedzy sukcesem, a porazka. PSG jeszcze brakuje takiego zgranego kolektywu, malo kto tutaj wystawial sie, Pastore bardzo proste straty, ta pilke podawali w ogole bez przekonania, Van der Wiel to dla mnie tez totalne nieporozumienie. Mialem nadzieje na ciekawsze widowisko, zarowno na Alianz jak i na Camp Nou.

nitros14 6K

nitros14

Użytkownik
Jak podają Niemieckie media, Robben ozdrowial i zagra dzisiaj.
Zgadza się, jest bardzo możliwe że wyjdzie dzisiaj na murawę:

&quot;Bild donosi, że Arjen Robben wczoraj ćwiczył intensywnie przez 45 minut! Ćwiczenia biegowe oraz sprinty w butach piłkarskich zaskoczyły media w Niemczech. Nie mogło zabraknąć też pytania, które narzuca się na myśl...Czy Holender rzutem na taśmę wskoczy do kadry na mecz z FC Porto?!&quot;

Źródło: fcbayern.pl

testerek13 11

testerek13

Użytkownik
Bayern vs Porto
Porto awans
Ewentualnie
Bayern (-1) typ X2 lub Btts
Hmm o tym meczu mozna powiedziec wiele a mozna tez nie mowic nic i grac to co przyjdzie na mysl, ja swoj typ na awans Porto przemyslalem i mozna mowic , ze nie gra Danillo i Alex Sandro ale oni nie są nie do zastąpienia a napewno bedzie latwiej ich zastapic w skuteczny sposob , gdy nie ma Robbena i Riberiego bo w takim przypadku Bayern nie ma skrzydel i nie bedzie czesto atakowal bokiem bo poprostu nie ma kto tam atakowac . Dwa oslabienia w druzynie z Portugali , która w pierwszym meczu zagrala o niebo lepiej niz Bayern to jest nic w porównaniu z plagą kontuzji z , którą zmaga się Bayern. W pierwszym meczu Porto potwierdzilo zasade , ze mocny wysoki pressing od poczatku na polowie rywala to jest sposób na &quot;tikitake&quot; i Porto moglo wygrac ten mecz o wiele wyzej gdyby nie Neuer , który przypomne powinien w 2 min wyleciec z boiska za czerwoną kartke lecz sedzia popelnil blad umyslnie czy nie, powinien jednak byl wyrzucic Neuera z boiska. Sedzia dzisiejszego meczu bedzie Pan Martin Atkinson czyli swietny Angielski sedzia , który w podobnych sytuacjach nie bedzie sie wachal przed wyrzuceniem z boiska i on napewno nie bedzie tutaj pomagal Bayernowi. Spodziewac sie napewno mozemy twardej gry bo Angielscy sedziowie lubia na taka pozwalac. Reasumujac, stawiam na awans Smoków bo wiem , ze stac ich na obronienie tego rezultatu z tak oslabionym Bayernem a nawet przy dobrej grze z kontry mogą wywalczyc korzystny rezultat . Mozna tez zagrac , ze obie strzela bo Bayern nie bedzie mial wyjscia beda musieli sie otworzyc a to pozwoli smoką na gre z kontry a to , ze bawarczycy strzela u siebie gola wydaje sie raczej pewne ale nie wydaje mi sie , zeby byli w stanie zachowac czyste konto.

jaskowski 15

jaskowski

Użytkownik
Wychodzi na to że Pep wbrew zaleceniom może z nich skorzystać. W takim razie niewiadomą jest ich stan zdrowia. Ile czasu dadzą rade grac, czy odnowi się kontuzja..

gontar3d 12

gontar3d

Użytkownik
Również wydaje mi się ze Over 1,5 kartki Bayernu nie ma podstaw by nie wejść. Przecież Bayern tam od pierwszej minuty ruszy do ataku niczym niemiecka armia nachodząca Polskę w 1939 roku ????

D 33

damianus627

Użytkownik
Wychodzi na to że Pep wbrew zaleceniom może z nich skorzystać. W takim razie niewiadomą jest ich stan zdrowia. Ile czasu dadzą rade grac, czy odnowi się kontuzja..
Robben ma być gotowy na pełne 45 minut, więc pewnie po przerwie wejdzie.
Jutro oficjalnie nie zagra Benzema więc awans Atletico wydaje się dobrą opcją.

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Robben ma być gotowy na pełne 45 minut, więc pewnie po przerwie wejdzie
Z tego co sie orientuje to zawodnik który jest po kontuzji lub przygotowywany na mecz w trakcie kontuzji to gra od początku i ewentualnie gdy nie daje rady to sie go zmienia w danym momencie. A tak to co wejdzie w 2 pol i po 20 minutach zglosi kontuzje i kolejna bezsensowna zmiana? Dla mnie sprawa oczywista jak zagrają.

grzybu 193

grzybu

Użytkownik
Barcelona - PSG
Tak jak poprzednicy pisali Barcelona przeżywa istny maraton, mecze co 3-4 dni, więc uważam, że dzisiaj będą się starać kontrolować wynik i nie będą się sprężać na 100%. Do tego bardzo trudny wyjazd w sobotę na Espanyol, na mecz derbowy. Uważam, że PSG zdobędzie dzisiaj co najmniej jedną bramkę, wraca Ibrahimovic, który w lidze nie pogra sobie jeszcze chwilę, więc na pewno da z siebie dzisiaj 100%, do tego zagra dzisiaj Veratti, więc jedną bramkę PSG dzisiaj powinno ustrzelić, a bramka Barcelony to powinna być formalność.
Barcelona - PSG BTS @1.62 Fortuna
Ibrahimovic strzeli @4.00 STS
Bayern - Porto
Kluczem do dzisiejszego awansu Bayernu na pewno będzie zachowanie czystego konta. Jeśli stracą bramkę to marnie widzę ich szansę na awans. Do tego Porto przyjedzie dzisiaj bronić wyniku i cofną się na pewno do głębokiej defensywy i nawet jak stracą pierwszą bramkę, to dalej będą grać swoje, a nie myśleć o jakimś szturmie na bramkę Bayernu.
Jeśli Bayern chce dzisiaj awansować, to moim zdaniem musi zachować czyste konto, dlatego gram:
Bayern czyste konto @2.15 Fortuna
Bayern wygra do zera @2.35 Fortuna

thierryhenry 6

thierryhenry

Użytkownik
Z tego co sie orientuje to zawodnik który jest po kontuzji lub przygotowywany na mecz w trakcie kontuzji to gra od początku i ewentualnie gdy nie daje rady to sie go zmienia w danym momencie. A tak to co wejdzie w 2 pol i po 20 minutach zglosi kontuzje i kolejna bezsensowna zmiana? Dla mnie sprawa oczywista jak zagrają.
Absolutnie nie masz racji. Zawodnik po kontuzji lub z niewyleczonym urazem zaczyna mecz na ławce, tylko i wyłącznie pojawia sie na murawie na ostatnie 20-30 min w przypadku gdy wymaga tego wynik. (trzeba gonić lub jest wysoko rozstrzygnięty na korzyśc jego zespołu i może spokojnie wrócić do rytmu meczowego) Nigdy nie zaczyna meczu od początku gdy wszyscy dysponują pełnymi siłami bo nie jest w stanie stworzyć żadnej róznicy swoją obecnosćią na boisku.

scott99 4,6K

scott99

Użytkownik
Bayern - Porto✅✅✅
Typ: Bayern -1.5 AH
Kurs: 2.00
bet365
Jak zwykle przy okazji rozgrywek ligi miszczów, czy innych medialnych spotkań powstaje napięta atmosfera na forum, zresztą nic nowego. Użytkownik Hank na 1 stronie pod moim postem napisał o zaślepieniu. Tylko kto tutaj jest zaślepiony? Hm cały czas piszecie o kontuzjach Bayernu, ale jak się napisze o absencji dwóch podstawowych obrońców Porto, którzy dają drużynie wiele nie tylko w defensywie ale i dzięki swojej mobilności w ofensywie to już nieważne, bo to obrońcy i ich się spokojnie zastąpi, generalnie to oni przecież nic nadzwyczajnego nie grają nie? Piszecie że Porto będzie grało z kontry, no i tak będzie bo Bayern ich zdominuje, a do kontry właśnie dobrymi zawodnikami są Alex Sandro czy Danilo, bo są szybcy i mają bardzo dobrą technikę. Jak padła 3 bramka dla Smoków? Kto dogrywał piłką do Martineza? Właśnie Alex Sandro uruchomił Kolumbijczyka, inna sprawa że tam był koszmarny błąd Boatenaga, ale jednak to właśnie boczny obrońca Porto miał spory wkład w 3 bramkę.
Można się było czepiać Adamo80 za to że w swoich analizach pisze coś głupiego, ale to co napisał odnośnie Bayernu w pełni popieram.
Poprzedni mecz Porto wygrało tylko dlatego, że każdy z obrońców Bayernu popełnił szkolny, juniorski błąd. Żadna bramka nie padła po jakiejś ładnej akcji, chociaż była jedna naprawdę ładna akcja Porto, ale wybronił Neuer.
Teraz w obronie będą na maksa skoncentrowani. Te błędy powstały nie w wyniku gorszej formy czy problemów zdrowotnych, ale tylko i wyłącznie z braku koncentracji. Cała defensywa Bayernu to cały czas światowa czołówka
Tutaj trochę się nie zgadzam, gdzie pogrubiłem, bo jednak Dante zaczyna odstawać i raczej nie zagrzeje miejsca na kolejny sezon w Bayernie.
Czy kolejny mecz będą się przytrafiały takie babole zawodnikom Bayernu to nie wiem, być może w obliczu słabszej dyspozycji Alonso i Dante zasiądą na ławce? A może Guardiola liczy na ich sportowa złość i chęć zrehabilitowania się?
Nikt nie zwraca uwagi na to, że teraz może być odwrotnie i zawodnicy z Porto coś odstawią w obronie. Narzekamy na Mario Gotze, ale to jest zawodnik z kategorii tych, którzy jakimś jednym dryblingiem mogą zmienić losy meczu, nawet nie mówię tutaj o jego golu, ale o np. jego wejściach w pole karne, gdzie swoim krótkim dryblingiem może nabrać obrońców i będzie 11. Dwie bramki straty są spokojnie do odrobienia prze Bayern, pamiętajmy kto tam gra, osłabienia na skrzydłach to fakt, ale jest Muller czy Lewy. Muller jest specjalistą od wciskania szmat w ważnych meczach, on potrafi się znaleźć w polu karny, w końcu to nie byle pachoł tylko mistrz świata, zresztą jak kilku innych kolegów z drużyny. Co do sędziowania też mam pewne obawy. W pierwszym meczu w Porto, Neuer powinien wylecieć z czerwona kartką. Rewanż z Ukraińcami tez rozpoczął się w dość kontrowersyjnych okolicznościach, od podyktowania 11 i wyrzuceniu obrońcy gości. Oczywiście absolutnie na to nie liczę i chciałbym, żeby wszystko było czysto i wygrała lepsza drużyna, ale jednak trzeba tez trochę o tym pamiętać. Dzisiaj wyszły też informację na temat stanu zdrowia Robbena i Riberego, jestem ciekaw co z tego wyjdzie.
Spodobała mi się jeszcze ta wypowiedź z którą w pełni się zgadzam, widać że ktoś ogląda mecze, a nie pisze jakieś pierdoły wyciągane na podstawie 1 meczu albo tego jak go ktoś zapamiętał. Brawo
Quaresma i jakiekolwiek pochwały w jego stronę to gruba przesada, strzelił on 10 goli we wszystkich rozgrywkach a połowa tych goli to rzuty karne i jeden prezent od Dantego. On w lidze miał takie mecze gdy drużynie nie szło i brał grę na siebie i wyglądało to beznadziejnie, niepotrzebne strzały z dystansu w trybuny czy strzelanie na bramkę z wolnych z komicznej odległości, ma za dużo pewności siebie.
Barcelona - PSG✅✅✅
Typ: Barcelona do HT
Kurs: 1.83
bet365
Wynik pierwszego meczu 3-1 dla Barcelony w dodatku na wyjeździe ustawił dwumecz. Zarówno piłkarze jak i trener PSG, zdają sobie sprawę z tego, że ten wynik jest nie do odrobienia w pojedynku z bardzo dobrze dysponowaną Barceloną. Sami w wywiadach pomeczowych zgodnie przyznawali, że musiałby się zdarzyć cud, żeby awansowali. Oczywiście teraz jest gadanie, że będą walczyć i bla, bla, bla, czyli to co zawsze się w takich sytuacjach mówi, no ale przecież nic innego nie mogą powiedzieć. Wraca Ibra i Veratti, którego bardzo brakowało w pierwszym, kluczowym dla tej rywalizacji pojedynku. Szczerze mówiąc pewnie gdyby i PSG wystawiło optymalny skład na pierwszy mecz to i tak skończyłoby się zwycięstwem Barcelony. Od razu zaznaczam nie jestem fanem ani Barcelony, ani Bayernu, ani żadnej &quot;komercyjnej tandety&quot;, dlatego jestem obiektywny. Oczywiście doceniam klasę tych wszystkich zawodników, ale mnie ten cyrk pod tytułem Liga Mistrzów nie bawi.
Barcelona ostatnio faktycznie rozegrała kilka spotkań z mocnymi rywalami, ale jak drużyna jest w formie i ma dużą chęć odniesienia sukcesu to zmęczenie nie odgrywa, aż tak wielkiej roli. Ostatnio z Valencią w pierwszej połowie było jakieś rozkojarzenie w szeregach Barcelony, ale Valencia tego nie wykorzystała. Warto dodać, że było też kilka zmian w stosunku do meczu z PSG. Jak słyszę głosy, że Barcelona sobie będzie grała na remis to śmiać mi się chce. Ten remis może być tylko wtedy jak Barcelona odpuści sobie końcówkę, według mnie będą starali się już od pierwszych minut dobić PSG i potem grać na spokojnie. Tercet MSN jest w bardzo dobrej formie, o sytuację się nie martwię bo powinni ich kilka w pierwszej połowie stworzyć. Pamiętam mecz grupowy PSG w optymalnym zestawieniu, grało dobrze taktycznie, strzeliło nawet bramkę na 1 do 0, ale potem podrażniona Barcelona i tak zdołała im wbić 2 gole do przerwy. Warto zauważyć, że forma Barcelony wtedy nie była jeszcze tak dobra jak teraz, zawodził Suarez na którego narzekano itp. Morale obu zespołów całkowicie odmienne.
Real - Atletico⛔⛔⛔ 1-0 88min????
Typ: Atletico +0.5 AH
Kurs: 2.05
bet365
Braki kadrowe w Real są prawdopodobnie większości zainteresowanych znane, przy tak wyrównanym poziomie tych drużyn, absencję Królewski mogą zadecydować o losach dwumeczu. Tutaj jest trochę inna sytuacja niż ta co była wczoraj w Bayernie, owszem były tam spore osłabienia, ale jednak między Bayernem a Porto była widoczna różnica poziomów. Tutaj dużej różnicy nie ma, oczywiście według mnie.
W pierwszym meczu Real wyszedł mocno zmotywowany od samego początku, narzucił szybkie tempo i Atletico było w sporych opałach, pewnie gdyby wykorzystali jakąś sytuację i zdobyli gola na wyjeździe dzisiaj nie grałbym na Atletico, ale jak wszyscy wiem tak się nie stało. Atletico nie strzeliło, ale co najważniejsze dla nich, zachowali czyste konto. Pod koniec pierwszego meczu to Atletico stało się groźniejsze, przewaga psychologiczna jest teraz zdecydowanie po ich stronie . Styl Atletico jest dobrze znany i pewnie nie będzie zaskoczenia, czyli wyjdą defensywnie z zamiarem wyprowadzenia jakiejś kontry, mimo że jest 0-0 to czas będzie ich sprzymierzeńcem. Na Realu będzie wtedy co raz większa presja, oczywiście plan Atletico na ten mecz to zdobyć gola, ale jak długo będzie się utrzymywało to 0-0, to może być dogrywka, chociaż wydaję mi się że gole powinny być w regulaminowym czasie gry, no ale to Liga Mistrzów i wszystko się może zdarzyć. Tak więc zakładam że może być dogrywka, dlatego gram +0.5 AH, a nie awans, żeby uniknąć niepotrzebnego stresu.​

Otrzymane punkty reputacji: +12
dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
vs.

Bayern - Porto
Typ : 1
Kurs : 1,36
Bet365
O tym meczu zostało powiedziane już bardzo sporo. Jak wiadomo Bayern potrzebuje wygranej 2:0 (bądź wyższej) do awansu lub 3:1 i awans w dogrywce.
Na pewno to zadanie do prostych należeć nie będzie, bo Porto dobitnie pokazuje, że nie znalazło się w tej fazie LM z przypadku. Aczkolwiek większość swoich punktów w LM zawdzięcza grze na Estadio do Dragao, niźli na wyjazdach, bo tam idzie im już gorzej, co nie znaczy, że monachijczykom będzie dziś łatwo. Bayern gra u siebie bardzo dobrze, o czym świadczą chociażby wyniki. Dziś będzie trudniej, bo przy obecnym wyniku, nogi mogą być trochę miękkie bo rzadko kiedy Niemcy muszą odrabiać taką stratę, no i spore osłabienia w drużynie Pepa Guardioli. Dziś zabraknie Martineza, Benatii, Robbena i Alaby, a niepewni występu są: Bernat, Lahm, Ribery i Schweini. Ze strony Porto zabraknie Alexa Sandro, Danilo, a wątpliwy jest występ Martineza i Tello.
Bayern u siebie, bardzo rzadko traci/ł punkty i wątpię, aby dziś miało się to zmienić, bo Porto na pewno przyjmie taktykę obronną, postawią autobus i nastawią się na grę z kontry na szybkich zawodników ofensywnych. Myślałem o rogach Portugalczyków, ale Bayern na wiele im nie pozwoli dzisiejszego wieczoru. W handi się nie pakuje, ale win myślę, jest dość bezpieczną opcją na ten mecz.

vs.

Barcelona - PSG
Typ : PSG (+1,5)
Kurs : 1,70
Bet365
Prawdę powiedziawszy, Barcelona jedną nogą jest już w półfinale; wystarczy, że zagrają mecz na przyzwoitym poziomie, którego wcale nie trzeba wygrać. To paryżanie mają tu nóż na gardle i grę o &quot;być albo nie być&quot; w LM. Raczej wszyscy domyślamy się, jak zakończy się pojedynek tych ekip.
Barca ze świetnym Suarezem, przywiozła na CN doskonały wynik 1:3, więc wyniki dwumeczu praktycznie są rozstrzygnięte. Natomiast, nie można wyjść na ten mecz rozkojarzonym, ponieważ do składu PSG powraca Ibrahimović, który wg mnie jest aktualnie w Top5 światowych napastników. Wystarczy, że wejdzie na boisko i potrafi zrobić coś z niczego, nie to co ten drwal Cavani ;) Dodatkowo w pierwszym składzie powinniśmy zobaczyć Lucasa, no i powrót do środka pola ma zaliczyć doskonały Veratti, a to 50% środka w PSG. Robi tak ogromną robotę i m.in. świetnie obsługuję Ibrę. Wciąż poza składem jest Motta i Aurier, a w wyniku kontuzji, na placu gry nie pojawi się Silva. Mimo wszystko, PSG z Lucasem, Ibrą i Verattim może sporo zwojować w Hiszpanii. W Barcelonie już praktycznie standardowo nie zobaczymy Vermaelena; Iniesta ponoć jest gotów do gry.
Blaugrana z tak korzystnym wynikiem, może pozwolić sobie na mały luz, ale na pewno nie można zlekceważyć podopiecznych Blanca, bo mogą huknąć trzy bramki i się skończy. Tak raczej nie będzie, aczkolwiek wątpie aby Hiszpanie forsowali tempo i grali na pełnych obrotach 90 minut. Bramkę zapewne strzelą, może dwie i wygrana nikogo nie zdziwi, ale jak piszę, wydaje mi się, że mogą trochę przejść obok meczu. Gdzieś z tyłu głowy zapewne będzie myśl o przyszłych meczach La Liga, Mistrzostwo przecież samo się nie zdobędzie, a przewaga nad Los Blancos to zaledwie dwa punkty.
W tym meczu, zdarzyć się może naprawdę wszystko. Myślałem o BTTS, ale kurs 1,57 jest nie warty świeczki, więc pobieram +1,5 bo nie wydaje mi się aby Barca wygrała to dwiema bramkami. To PSG musi tu narzucić spore tempo i gonić wynik, a nie odwrotnie.
Dubel
Bayern + PSG (+1,5)
AKO 2,31
Powodzenia! ;)

Otrzymane punkty reputacji: +5
testerek13 11

testerek13

Użytkownik
Barcelona vs Psg Btts
Do tego analizy pisal nie bede bo tu jest praktycznie wszystko rozstrzygniete i Barca bedzie chciala poprostu zagrac ten mecz i go wygrac a Psg napewno tanio skóry nie sprzeda i beda chcieli godnie pozegnac sie z LM i o bramke dla Psg nie powinno byc trudno , a golu dla Blaugurany juz nie wspomne.

Absolutnie nie masz racji. Zawodnik po kontuzji lub z niewyleczonym urazem zaczyna mecz na ławce, tylko i wyłącznie pojawia sie na murawie na ostatnie 20-30 min w przypadku gdy wymaga tego wynik. (trzeba gonić lub jest wysoko rozstrzygnięty na korzyśc jego zespołu i może spokojnie wrócić do rytmu meczowego) Nigdy nie zaczyna meczu od początku gdy wszyscy dysponują pełnymi siłami bo nie jest w stanie stworzyć żadnej róznicy swoją obecnosćią na boisku.
Nie zapominaj , ze Guardiola mozna powiedziec , ze zwolnil klubowego lekarza i teraz to on jest doktorem w Bayernie ???? wiec nie zdziwmy się jesli wyjdą w pierwszej 11 Robben , Ribery i Schweinsteiger .

OCZYWISCIE TO BYLO HUMORYSTYCZNE PODEJSCIE DO TEJ SPRAWY ????

NAPISAŁ MASSIMO -&gt;
CYTUJE
Quaresma i jakiekolwiek pochwały w jego stronę to gruba przesada, strzelił on 10 goli we wszystkich rozgrywkach a połowa tych goli to rzuty karne i jeden prezent od Dantego. On w lidze miał takie mecze gdy drużynie nie szło i brał grę na siebie i wyglądało to beznadziejnie, niepotrzebne strzały z dystansu w trybuny czy strzelanie na bramkę z wolnych z komicznej odległości, ma za dużo pewności siebie.

Co do samego meczu to Bayern jest w stanie wygrać 2:0, może na skrzydłach jest tam problem ale Alonso,Lewy,Muller to wciąż jakość z przodu. Poza tym nie zapominajmy że w pierwszym meczu Porto dwa gole dostało za darmo i wiele osób patrzy tylko chyba na wynik który jest 3:1, Nie zapominajcie że to nie Porto strzeliło te dwa gole tylko Bayern je podarował rywalowi, dzisiaj Bayern gra u siebie i jest faworytem a wasze teorie spiskowe rozdmuchaliście do nierealnych rozmiarów. Bayern jest w stanie awansować, ale tego nie ruszam.

Obydwie drużyny strzelą gola ? Nie
1.9
Bet365

Dzisiaj kluczem do sukcesu powinna być obrona i choćby Bayern miał strzelić pierwszą bramkę w ostatnich minutach to nie dadzą sobie wbić byle czego, takie błędy jak przed tygodniem dzisiaj już nie przejdą.

Thomas Muller strzeli
2.1
Bet365

Niemiec podobnie jak Lewy jest lisem pola karnego i podchodzi do rzutów karnych, strzelanie goli będzie zależeć właśnie od niego i od Lewego, Jeśli Bayern będzie strzelał w tym meczu to po akcjach głównie z jego udziałem, w tym sezonie strzelił 13 w lidze i 5 w LM, bez Robbena i Riberiego to na nim i Lewym spoczywa odpowiedzialność za zdobywanie goli.

I na koniec słowa Thomasa Mullera

&quot; Dla Bayernu Monachium zwycięstwo 2:0 na własnym stadionie nie będzie żadnym cudem. Oczywiście musimy wygrać z Porto, żeby móc o tym rozmawiać, ale nie jest to coś niemożliwego &quot;

&quot;Quaresma i jakiekolwiek pochwały w jego stronę to gruba przesada, strzelił on 10 goli we wszystkich rozgrywkach a połowa tych goli to rzuty karne i jeden prezent od Dantego. On w lidze miał takie mecze gdy drużynie nie szło i brał grę na siebie i wyglądało to beznadziejnie, niepotrzebne strzały z dystansu w trybuny czy strzelanie na bramkę z wolnych z komicznej odległości, ma za dużo pewności siebie.

Co do samego meczu to Bayern jest w stanie wygrać 2:0, może na skrzydłach jest tam problem ale Alonso,Lewy,Muller to wciąż jakość z przodu. Poza tym nie zapominajmy że w pierwszym meczu Porto dwa gole dostało za darmo i wiele osób patrzy tylko chyba na wynik który jest 3:1, Nie zapominajcie że to nie Porto strzeliło te dwa gole tylko Bayern je podarował rywalowi, dzisiaj Bayern gra u siebie i jest faworytem a wasze teorie spiskowe rozdmuchaliście do nierealnych rozmiarów. Bayern jest w stanie awansować, ale tego nie ruszam.&quot;

Haha, kolego prosze Cie co to ma byc za analiza?, zero obiektywizmu wiec albo jestes &quot;typowym kibicem Bayernu&quot; i wierzysz w awans swojej druzyny co mnie oczywiscie nie dziwi bo kaźdy przed meczem swojego klubu jest optymistą, albo jestes zaslepiony samą marką jaką jest Bayern . Ale w takim razie opinia i analiza meczu od kogos takiego jest tutaj zbędna. &quot;Poza tym nie zapominajmy że w pierwszym meczu Porto dwa gole dostało za darmo i wiele osób patrzy tylko chyba na wynik który jest 3:1, Nie zapominajcie że to nie Porto strzeliło te dwa gole tylko Bayern je podarował rywalowi&quot;
To mnie w twojej &quot;analizie&quot; jezeli mozna to tak nazwac rozbawilo najbardziej. Nie wiem czy przypominasz sobie sytuacje które Porto sobie stworzylo i gdyby nie obrony Neuera w tych akcjach to skonczylo by się 5,6 golami. A chcialbym przypomniec , ze te sytuacje wybronil bramkarz którego nie powinno byc juz na boisku bo na poczatku meczu powinien otrzymac ewidentną czerwoną kartke za faul na Martinezie w polu karnym . Sędzia się poprostu wystraszyl i dal mu źółtą bo to Bayern... a w 1/8 gracz Szachtara otrzymal czerwien z miejsca w podobnej sytuacji i gdyby zamiast Bayernu byla na ich miejscu slabsza druzyna to sedzia nie zawahal by sie i odrazu pokazal by czerwień. A gdyby w tym meczu Neuer otrzymal czerwoną to Bayern nie mial by dzis o co grac bo Smoki by ich znokautowaly bo to co zagral Bayern to byla parodia i kabaret i to wlasnie pokazuje sile tej druzyny, gdy nie ma skrzydlowych. Nawet jesli Robben zagra dzis te 30 min to wiele nie pomoze bo wystawienie go bedzie tylko ryzykiem odnowienia kontuzji.
Nie widze dzis innej opcji niz awans Porto , oczywiscie jezeli tylko zrealizują dobrze zalozenia taktyczne trenera to nie dawal bym tu duzych szans Bayernowi. Jedyna nadzieja Bayernu jest szybkie strzelenie dwoch goli ale Porto o tym wie i zrobi wszystko by na to nie pozwolic a czas tu bedzie dzialal na niekorzysc Bayernu bo im dluzej beda bez gola tym czesciej beda sie otwierac i zostawiac wolna przestrzen atakujacym z kontry ofensywnym zawodnikom Porto.

W 4

wosh

Użytkownik
Pierwszy mecz na 0:0 na pierwsza mysl wyglada dobrze, ale dobrze tez wiemy jak taki wynik moze byc grozny. W pierwszym dosyc wyrownanym meczu kazda z druzyn miala swoj efazy gdzi eprzewazali i stwarzali sobie grozne sytuacje.
W weekend z Malaga Real wygral 3:1 i mysle, ze Real chcial wlasnie tym zwyciestwem pokazac ze jest na wlasciwych torach. Poza meczem z Schalke, Real spisuje sie bardzo dobrze ostatnio, w lidze dogonili Barcelone na 2 punkty, choc jak wiemy musza liczyc na dalsze potkniecia lidera, zas przewaga do 3 - Atletico jest w miare bezpieczna.
Pierwszy mecz - pierwsza polowa bardzo intensywna w wykonaniu Krolewskich, zas w drugiej juz o wiele gorzej, niewiele brakowalo by Atletico zdobylo bramke. Obrona wydaje sie znowu byc stabilna, jedynie gdzie moge doszukac sie jakies slabosci to gra Ilarramendiego - wydaje sie byc niestabilny i niepewny w swoich poczynianiach.
Absencje: Bale, Modric, Marcelo, Benzema

Atletico to juz nie ta sama gra co w ostatnim sezonie, ale druzyna grozna z wielka kultura gry i organizacja. Lidze 3 pozycja i wyglada na to ze zobaczymy druzyne Simeonego w nastepnej edycji Ligi Mistrzow. Coprawda w pucharze pokazali ze Real nie jest dla nich straszny to zadza rewanzu za final jest ogromna. Pierwsza polowa w wykonaniu Atletico bardzo niepodobna do stylu do jakiego nas przyzwyczaila, bardzo nerwowa i niepoukladana. Za to w przerwie meczu Simeone zrobil co powinien i uspokoil druzyne i zachecil do gry, co poskutkowalo - druga polowa to juz bardzo dobra gra Atletico.
Absencje: Mario Suarez
Przewidywane sklady:
Real:
Casillas – Coentrao, Varane, Ramos, Carvajal – Rodriguez, Kroos, Ilarramendi, Isco – Chicarito, Ronaldo
Atletico Madrid:
Oblak – Juanfran, Miranda, Godin, Siqueira – Turan, Gabi, Tiago, Koke – Griezmann, Mandzukic
Real ma bolesne absencje, w Atletico tez brakuje waznego wg mnie zawodnika jakim jest Mario Suarez. Podsumowujac, jak wspomnialem 0:0 to grozny wynik dla gospodarzy. Jednak stawiam na awans Realu, to co widzialem w pierwszej polowie w wykonaniu Realu to tak jeszcze z Atletico nie zagrali a u siebie beda Krolewscy jeszcze grozniejsi.
Awans Real.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Mecz Barcelony z PSG kompletnie moim zdaniem jest nie do obstawiania. Równie dobrze może paść w tym meczu remis 0:0 czy nawet 2:2, a 1,30 na Barcelonę to śmiech na sali przynajmniej w mojej opinii.
⚽ Bayern Monachium - FC Porto
FC Porto awans ::: 1,90 ::: Bet365 ::: 1/10 ⛔
FC Porto strzeli ::: 1,66 ::: Bet365 ::: 1/10
✅
Zacznijmy od tego, że FC Porto jeszcze w tym sezonie LM nie przegrało meczu co na pewno musi budzić podziw. Goście to przede wszystkim indywidualności zresztą wystarczy obejrzeć mecz z FC Basel który &quot;Smoki&quot; wygrały 4:0, a wszystkie bramki padły zza pola karnego.
Niby 3 bramki w pierwszym meczu padły po żenujących błędach drużyny z Niemiec, ale czy nie od dziś się mawia, że piłka nożna to gra przede wszystkim błędów? Moim zdaniem dzisiaj celem dla Porto jest strzelenie bramki, a o to nie powinno być tak trudno... Dlaczego?
Bayern Monachium od jakiegoś czasu jest w małym kryzysie, zresztą nie ma i nie było nigdy drużyny która cały czas była hegemonem w Europie, po prostu coś się kończy coś się zaczyna. Bayern nie zachwyca swoją grą, jeszcze w Bundeslidze jakoś to wygląda, ale np. taki szlagierowy mecz z Bayerem w Pucharze Niemiec został rozstrzygnięty dopiero po rzutach karnych.
Do tego gospodarze będą musieli się mocno otworzyć, a jak dobrze wiemy im bardziej się czegoś chce tym trudniej to czasami przychodzi. To da szanse na kontry dla gości, które mogą być zabójcze dla Bayernu w sprawie ewentualnego awansu. Warto jeszcze wspomnieć, że Bayern od czasu plagi kontuzji gra poniżej oczekiwań kibiców.
Wynik: 6:1 ⛔

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Z tym Quaresma to rzeczywiście troche sie zagalopowałem tyle ze on w takim meczu jest bezcenny.Doswiadczenie pewność siebie to sa cechy potrzebne na Bayern.
Wchodzę singlem w PSG 0.5 3.05Unibet ⛔ i to wchodzę grubo tak jak pisałem Barca niezły maraton a PSG to drużyna która bedzie walczyć do końca i pozostawić jak najlepsze wrażenie.Licze ze PSG dzisiaj zagra mecz życia i z podniesiona głowa odpadna z rywalizacji.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom