moriarty80
Użytkownik
juve,atletico,barca i oczywiście smoczyska tak myślę najmniej pewnie wygląda atletico i porto co do tego większość się zgadza tak?monaco ma szansę ale jestem przekonany,że juventus swojej nie wypuści bramkę strzeli a jakoś nie widzę dwóch bramek monaco bez żadnej reakcji włochów nie ma opcji dla mnie atletico...mhm trochę kontuzje realu trochę przewaga psychologiczna większe cwaniactwo po stronie atletico sam awans bym tak mocno nie pograł ale już x2 po coś koło 2zł wygląda dobrze porto...bo nie trawię wręcz lewandowskiego i życzę mu jak najgorzej...=)dobra głupi żart nikomu zle nie życzę choć nie lubię go to fakt ale bayern też mnie nie przekonuje będzie ciężko ale porto poczuło krew daję im jakieś 60,70%...nie ma miejsca na rewolucję ktos tam napisał...owszem wedlug mnie jest..szkoda mi tylko psg bo tu wygląda to naprawdę kiepsko i nie musicie mnie tu zaraz ciupać,że to chu..nie analiza wiem o tym to tylko przeczucie i zdrowy chłopski rozum zadymiony pokój trzeba od czasu do czasu przewietrzyć pozdrawiam wszystkich