>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1/4 Finału Ligi Mistrzów 21-22.04.2015 (rewanże)

Status
Zamknięty.
moriarty80 4

moriarty80

Użytkownik
juve,atletico,barca i oczywiście smoczyska tak myślę najmniej pewnie wygląda atletico i porto co do tego większość się zgadza tak?monaco ma szansę ale jestem przekonany,że juventus swojej nie wypuści bramkę strzeli a jakoś nie widzę dwóch bramek monaco bez żadnej reakcji włochów nie ma opcji dla mnie atletico...mhm trochę kontuzje realu trochę przewaga psychologiczna większe cwaniactwo po stronie atletico sam awans bym tak mocno nie pograł ale już x2 po coś koło 2zł wygląda dobrze porto...bo nie trawię wręcz lewandowskiego i życzę mu jak najgorzej...=)dobra głupi żart nikomu zle nie życzę choć nie lubię go to fakt ale bayern też mnie nie przekonuje będzie ciężko ale porto poczuło krew daję im jakieś 60,70%...nie ma miejsca na rewolucję ktos tam napisał...owszem wedlug mnie jest..szkoda mi tylko psg bo tu wygląda to naprawdę kiepsko i nie musicie mnie tu zaraz ciupać,że to chu..nie analiza wiem o tym to tylko przeczucie i zdrowy chłopski rozum zadymiony pokój trzeba od czasu do czasu przewietrzyć pozdrawiam wszystkich

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Kursy na Bayern są zwyczajnie śmieszne. Nie lubię się bawić w szukanie value itp. ale tutaj aż prosi się pograć czegoś w stronę Porto. Obrona Bayernu w obecnym składzie to sabotażyści, zaczynając od Dante godnego kompana D. Luiza. W ataku mimo tych oslabień wciąż potrafią coś pograć, ale co wystarcza na Freiburg i Augsburg niekoniecznie da rade z Porto. Stąd:
Porto awans @1.83 Bet365

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Bayern vs Porto
awans: Bayern
kurs: 1,80 buk: Totolotek ✅✅✅✅ 6:1
Konkretny typ. Uzasadnienie na początku, ale jeszcze powtórzę. Poprzedni mecz Porto wygrało tylko dlatego, że każdy z obrońców Bayernu popełnił szkolny, juniorski błąd. Żadna bramka nie padła po jakiejś ładnej akcji, chociaż była jedna naprawdę ładna akcja Porto, ale wybronił Neuer. Obu zawodników Porto, którzy grali poprzednio bardzo dobrze i robili dużo na boisku teraz nie będzie o czym pisze Scot99. Odrobienie 2 bramkowej przewagi jest całkowicie w zasięgu, nawet osłabionego Bayernu bo Porto gubiło się w defensywie. Do tego co już pisałem, u siebie Porto, a na wyjazdach to zupełnie co innego. Z Basel u nich 1:1, u siebie wygrali 4:1. To nie jest przeciwnik z topowej ligi, który by zagroził Bayernowi. Nie zdziwię się jak Bayern wygra z 3:0 albo 4:0✅. Teraz w obronie będą na maksa skoncentrowani. Te błędy powstały nie w wyniku gorszej formy czy problemów zdrowotnych, ale tylko i wyłącznie z braku koncentracji. Cała defensywa Bayernu to cały czas światowa czołówka. Brak Ribberiego czy Robbena miał by znaczenie jak by grali z Barceloną, Realem czy nawet PSG, ale nie z Porto. Typ do grania za wysoką stawkę✅.

rufus87 21

rufus87

Użytkownik
Barichello
Każda seria ma swoj koniec.Moglby ktoś od niemieckiej wrzucić skład Bayernu przypuszczalny jakiś?Jesli nie zagra Robben i Ribery to Bayern musi liczyć na jakiś cud wiec w takim wypadku trzeba grac Porto awans.
Skład Bayernu na jutro nie jest do końca jasny.Jakieśtam szanse na powrót mają Schweinsteiger i Lahm,nie mniej obydwaj raczej nie są w gazie na 90 minut.Myślę,że wybiegnie taki skład:
Neuer-Rafinha,Boateng,Badstuber,Bernat,Rode,Schweinsteiger/Lahm/Alonso,Thiago,Goetze,Muller,Lewy
Robben z Riberym na pewno nie zagrają,chyba,że Pep przygotował jakąś niespodziankę o której nikt nie wie.W każdym razie z każdej strony dobiegają głosy,że nie ma szans na ich występ jutro.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Bayern vs Porto
awans: Bayern
kurs: 1,80 buk: Totolotek
Konkretny typ. Uzasadnienie na początku, ale jeszcze powtórzę. Poprzedni mecz Porto wygrało tylko dlatego, że każdy z obrońców Bayernu popełnił szkolny, juniorski błąd. Żadna bramka nie padła po jakiejś ładnej akcji, chociaż była jedna naprawdę ładna akcja Porto, ale wybronił Neuer. Obu zawodników Porto, którzy grali poprzednio bardzo dobrze i robili dużo na boisku teraz nie będzie o czym pisze Scot99. Odrobienie 2 bramkowej przewagi jest całkowicie w zasięgu, nawet osłabionego Bayernu bo Porto gubiło się w defensywie. Do tego co już pisałem, u siebie Porto, a na wyjazdach to zupełnie co innego. Z Basel u nich 1:1, u siebie wygrali 4:1. To nie jest przeciwnik z topowej ligi, który by zagroził Bayernowi. Nie zdziwię się jak Bayern wygra z 3:0 albo 4:0. Teraz w obronie będą na maksa skoncentrowani. Te błędy powstały nie w wyniku gorszej formy czy problemów zdrowotnych, ale tylko i wyłącznie z braku koncentracji. Cała defensywa Bayernu to cały czas światowa czołówka. Brak Ribberiego czy Robbena miał by znaczenie jak by grali z Barceloną, Realem czy nawet PSG, ale nie z Porto. Typ do grania za wysoką stawkę.
Czekałem na ta analizę aby tylko utwierdzić sie w przekonaniu ze trzeba grac Porto awans ale do rzeczy.
Nie mam styczności z obiema ligami jak z hiszpańska i angielska które oglądam ale jak znam Porto oni tam w zapasach maja zawodników którzy oczywiscie nie zastąpią Sandro i Danilo ale dadzą na tyle jakości aby tłamsić i tak biedne skrzydła Bayernu.Quaresma i Jackson Martinez na przodzie solidna pomoc i DRUŻYNA to jest Porto.
A Bayern? Tak jak powtarzałem od początku odejścia Juppa zatrudnienie Guardioli to jedna wielka pomyłka!Zabieg marketingowy bo Bayern to jest taki niemiecki Real.Mowisz Adamo ze Porto strzelało po błędach obrońców tak właśnie było bo piłka nożna to gra błędów a jak znam Dantego to ten gościu jeszcze nie powiedział ostatniego słowa w kwestii błędów.Porto jest agresywne Porto ma doświadczenie na arenie europejskiej a przywoływanie poziomu ligi zakrawa na absurd.Porto to nie Szachtar ktory miał nijakie doświadczenie i jeszcze sędzia ich skarcił.Bez czerwonej kartki dla Porto Bayern nie awansuje.
Porto awans 1.80-1.90 i Guardiola out! ⛔

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Czekałem na ta analizę aby tylko utwierdzić sie w przekonaniu ze trzeba grac Porto awans ale do rzeczy.
Nie mam styczności z obiema ligami jak z hiszpańska i angielska które oglądam ale jak znam Porto oni tam w zapasach maja zawodników którzy oczywiscie nie zastąpią Sandro i Danilo ale dadzą na tyle jakości aby tłamsić i tak biedne skrzydła Bayernu.Quaresma i Jackson Martinez na przodzie solidna pomoc i DRUŻYNA to jest Porto.
A Bayern? Tak jak powtarzałem od początku odejścia Juppa zatrudnienie Guardioli to jedna wielka pomyłka!Zabieg marketingowy bo Bayern to jest taki niemiecki Real.Mowisz Adamo ze Porto strzelało po błędach obrońców tak właśnie było bo piłka nożna to gra błędów a jak znam Dantego to ten gościu jeszcze nie powiedział ostatniego słowa w kwestii błędów.Porto jest agresywne Porto ma doświadczenie na arenie europejskiej a przywoływanie poziomu ligi zakrawa na absurd.Porto to nie Szachtar ktory miał nijakie doświadczenie i jeszcze sędzia ich skarcił.Bez czerwonej kartki dla Porto Bayern nie awansuje.
Porto awans 1.80-1.90 i Guardiola out!
Myślę, że za bardzo kierujesz się tu emocjami. Zgadzam się co do Juppa i Pepa, wolałem Juppa, tym nie mniej widać było gołym okiem, że Bayern był totalnie poprzednio zaskoczony. Nie spodziewali się takiego ostrego pressingu, trochę pewno zlekceważyli to Porto i nie mieli kompletnie przygotowanej taktyki na taką grę Porto. Jednak najgorsze już za Bayernem, 2 raz Porto nie zaskoczy. Myślę, że tym razem zagrają ultradefensywnie, a jak znowu tak samo, to tym razem Bayern już się przygotuje. Te juniorskie wpadki defensywy nie będą miały miejsca bo cała drużyna dokładnie wie o jaką stawkę gra. Do tego nie zapominajmy, że jest także przewaga własnego boiska, może nie tak ważna na takim poziomie rozgrywek, ale jednak zawsze. Tym razem przy atakach Bayernu nie będzie totalnych gwizdów. Jak dla mnie awans na Bayern to naprawdę pewny typ, ale to oczywiście tylko zabawa i sport i może się wszystko ułożyć po myśli Porto (i Twojej).

Otrzymane punkty reputacji: +8
bmw14.5 612

bmw14.5

Użytkownik
Do kontuzjowanych Bale`a, Modricia i zawieszonego za karki Marcelo, dołącza Benzema, który najprawdopodobniej nie zagra w środę z powodu urazu. Jego miejsce zajmie J. Hernandez.
Ewidentnie trzeba grać na awans lub nawet na win Atletico. Kim Real ma straszyć. Przykryją CR7 i będzie po ptakach (After birds:grin ???? . Do tego śpiący Pepe, przez którego Real stracił bramkę. I Isco, który się wypstrykał, bo w tej chwili forma jak u Soboty Waldemara.
Po osłabieniach Realu, Atletico ma przewagę w każdej formacji i przewagę psycho, bo ma patent na Real. Leje ich jak chce. Remis bramkowy to awans Atleti. Kurs na Real bez żadnej wartości.

rufus87 21

rufus87

Użytkownik
Do Adamo80
1.)Ale pressing to jedno, a szkolne, juniorskie błędy Ramosa czy Dantego to drugie.
2.)Te juniorskie wpadki Alaby i Dantego nie będą miały miejsca bo cała drużyna dokładnie wie o jaką stawkę gra.
Obydwa cytaty twojego autorstwa.Rozbawił mnie ten Ramos jak czytałem w zeszłym tygodniu twoje podsumowanie meczu Bayernu,a teraz z kolei Alaba,który od 1.5 miesiąca nie pojawił się na boisku.Zanim w następnym poście umieścisz w linii obrony bawarczyków Johna Terry&#39;ego,przypominam więc,że błąd popełnił Xabi Alonso:p
Co do jutrzejszego meczu,to Bayern odkąd brakuje im skrzydłowych,gra głównie środkiem.Kluczowe powinno być wyłączenie z gry Thiago Alcantary,który mimo długiej kontuzji,jest w dobrej formie.Wynik zależy przede wszystkim od dyspozycji czwórki Rode-Thiago-Muller-Lewy.Dziwi mnie,że w obecnej sytuacji Pep w ogóle nie bierze pod uwagę Pizarro,który przecież jeszcze się do czegoś nadaje i na pewno dałby drużynie w ataku więcej,niż Goetze w obecnej formie.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Do Adamo80
1.)Ale pressing to jedno, a szkolne, juniorskie błędy Ramosa czy Dantego to drugie.
2.)Te juniorskie wpadki Alaby i Dantego nie będą miały miejsca bo cała drużyna dokładnie wie o jaką stawkę gra.
Obydwa cytaty twojego autorstwa.Rozbawił mnie ten Ramos jak czytałem w zeszłym tygodniu twoje podsumowanie meczu Bayernu,a teraz z kolei Alaba,który od 1.5 miesiąca nie pojawił się na boisku.Zanim w następnym poście umieścisz w linii obrony bawarczyków Johna Terry&#39;ego,przypominam więc,że błąd popełnił Xabi Alonso:p
Co do jutrzejszego meczu,to Bayern odkąd brakuje im skrzydłowych,gra głównie środkiem.Kluczowe powinno być wyłączenie z gry Thiago Alcantary,który mimo długiej kontuzji,jest w dobrej formie.Wynik zależy przede wszystkim od dyspozycji czwórki Rode-Thiago-Muller-Lewy.Dziwi mnie,że w obecnej sytuacji Pep w ogóle nie bierze pod uwagę Pizarro,który przecież jeszcze się do czegoś nadaje i na pewno dałby drużynie w ataku więcej,niż Goetze w obecnej formie.
Oczywiście przejęzyczenie z Alabą i Ramosem - chodziło o Alonso Dzięki za zwrócenie uwagi. Pewno ten Ramos mi się wcisnął bo się mówi, że Bayern ma go pozyskać ???? Sorry
Przed chwilą się dowiedziałem, że dzień po meczu z Porto odszedł naczelny lekarz drużyny i musieli na gwałt kogoś szukać. A coś złego działo się na linii lekarz - Pep od samego początku u Guardioli. Zaświtała mi taka myśl, że może ten lekarz nie chciał kogoś puścić na boisko i był pod presją i musiał odejść. Jeśli to była by prawda może jutro zobaczymy kogoś kto ma nie grać. Bayen jest przekonany, że wygra i ja też także moja kasą, ale niech każdy gra jak uważa.
edit 21.04// do hejtera:
dawid1892
Obrażasz mnie i piszesz, że piszę głupoty, a sam NIC nie wniosłeś do dyskusji za to ja podałem bardzo cenną informację o zamieszaniu z lekarzem Bayernu już wczoraj. I co się okazuje dzisiaj ? Że jednak zagra Robben, a ja myślę, że i Ribbery. I to są głupoty ? To nie była cenna informacja ? Tylko ja to napisałem w całym wątku. Odechciewa się prowadzić jakąkolwiek dyskusję z takimi matołami. Rozumiem jak byś coś wniósł pozytywnego i mnie np. poprawił z Ramosem jak Rufus87 któremu nawet za to dałem reputację, ale ty w stylu Robsona atakujesz, że głupoty. 1 zdaniowa polemika bezmózgowca !

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Jeszcze zagram taka taśmę handicapów azjatyckich z Unibeta:pSG+2.5 Porto+2.5 Atletico+1.5
Wszystko przeciwko faworytom bo ich boli.
Bayern bolą kontuzje moze tak byc ze wywalczą awans ale pogrom?Nie nie nie.
Barce boli maraton ktory maja w nogach awans juz pewny nie trzeba rozbijać PSG.
Real boli rywalizacja z Atletico ogolnie a brak dwoch panów M Marcelo i Modrica to poważna strata.
2.53 Unibet ⛔
Co to za Ramos z Bayernu ja sie pytam??????

rufus87 21

rufus87

Użytkownik
Ramos to popełnił błąd uderzając z łokcia Mandżukicia,ale to się działo jakieś 600km od pola karnego Bayernu;-)

Otrzymane punkty reputacji: +5
dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Ramos to popełnił błąd uderzając z łokcia Mandżukicia,ale to się działo jakieś 600km od pola karnego Bayernu;-)
Tak i w dodatku nie był to Ramos. MODERATOR WEŹ TEN SYF OGARNIJ BO TO CHYBA NIE TEMAT DO DYSKUSJI...
@Adamo80, weź już chłopie przestań filozofować bo już tych głupot się nie da czytać.

H 902

hank

Użytkownik
Bayern drugi raz ma sie nie nabrać tak? Ciekawe, bo za Guardioli daje grać każdej lepszej drużynie tak jak ona chce, i za każdym wyglada to tak samo, klepią klepią, aż nie dostaną kontry. Z rozbitym United jeszcze sie przeslizngneli, z Realem nie było co zbierać, z Porto w pierwszym meczu to samo, dlaczego jutro ma byc inaczej? Wiecej niż pewne ze Porto swoją szanse dostanie, a Martinez to jest świetny napastnik, do tego szybkie skrzydła...jeszcze raz sie powtórzę AWANS PORTO+ over RR bo tych powinno byc duzo. Taki dublelek daje kurs w granicach 3,5 i ja to pobieram.

R 54

redlucas

Użytkownik
Ja mam taką oto perełkę w moim odczuciu na jutrzejszy dzień:

Bayern - Porto
typ: over 1,5 kartki Bayernu⛔
kurs: 1,57
bet365

Tragedia. Brałem pod uwagę, że mecz może potoczyć się w ten sposób, ale mimo to liczyłem, że te dwa kartoniki zgarną.

Szczerze mówiąc, nie wiem, co by się musiało stać, żeby ten typ nie wszedł. Na pewno im dłużej będzie utrzymywać się korzystny wynik dla Porto, tym ostrzej będzie. A że moim zdaniem Porto awansuje to i ten typ wejść powinien. Bayern lubi łapać kartki nawet w pozornie spokojnych meczach. Ma od tych paru specjalistów, jak Dante, Muller, czy Rode. Dodajmy jeszcze do tego wszystkiego fakt, że Bayern gra wysokim, ostrym pressingiem, co wiążę się z ryzykiem. A jutro na pewno tego nie zabraknie. Bayern będzie chciał, jak najszybciej odbierać piłkę.

Dodam jeszcze, że mecz poprowadzi Martin Atkinson, który raczej lubi sypnąć karteczkami w Europie. Pozostawiam link do Waszej indywidualnej oceny: http://pl.soccerway.com/referees/martin-atkinson/44515/

Real - Atletico
typ: awans Atletico⛔
kurs: 2,25
bet365

Popieram również ten typ. Mówiliście o tych absencjach Realu. Wszystkie są bardzo ważne, ale w moim odczuciu kluczowy będzie brak Modricia. Wydaje mi się, że w chwili obecnej Real jest uzależniony od tego zawodnika. Spójrzcie sobie, co grał Real przed jego powrotem...

Ponadto wypada Bale, który wiadomo, że zawsze sam może zdecydować o wyniku meczu. Odczuwalny będzie również brak Benzemy. Chicha to świetny snajper, ale i tak wydaje się, że trochę wyhamował w Realu. Poza tym, tak jak piszę, to zawsze był snajper. Mało użyteczny w konstruowaniu akcji, a to na pewno przydałoby się Realowi przeciwko bardzo dobrze zorganizowanemu Atletico. W tym aspekcie Benzema jest sporo lepszy. O patencie Atletico na Real wspominać już nie będę. Mimo, że to Bernabeu to ja tu widzę szachy i być może dogrywkę. Myślę, że można też uderzać w under 2,5, po kursie 1,85.✅

Tak bez analizy, zagram prawdopodobnie też w meczu Monaco-Juve under 2,5 po 1,53✅

E: Główne nie weszły, poboczne owszem ;)

Pozdrawiam i życzę powodzenia ;)

Otrzymane punkty reputacji: +4
rufus87 21

rufus87

Użytkownik
Tak i w dodatku nie był to Ramos.
W takim razie powtórki kłamią,ewentualnie na ten mecz Sergio zamienił się z kimś innym swoją koszulką z nr 4????
Dobra,bo faktycznie się robi niepotrzebny burdel.
Znalazłem jeszcze jeden ciekawy typ na dzisiaj-w pierwszym,przegranym meczu Bayern miał 61% posiadania piłki.Dzisiaj muszą atakować,a Porto oczywiście nastawi się na grę z kontry i przede wszystkim obronę wyniku.Jeśli ktoś nie ogląda meczów Bayernu,to warto przypomnieć,że Pep ma obsesję na punkcie posiadania piłki,podobnie jak kiedyś w Barcelonie.A dzisiejsze okoliczności dodatkowo skłaniają do takiego grania.
Bayern - Porto
Typ:posiadanie piłki Bayern powyżej 64.5%
Kurs: 2.1
Óni

superfrankie 1

superfrankie

Użytkownik
Bayern - Porto
Porto - awans - 1.85

Barcelona - PSG
BTTS 1.61

Ako 2.98 BET365
Stawka 2/10

Krótko o obu:
1. Porto nie zagrało w tym sezonie słabego meczu. To solidna drużyna z naciskiem na drużyna. W tym wyniku 4:0 z Basel jest jeden mały szczegół - aż dwie bramki z rzutów wolnych bezpośrednio. Porto to nie jest jakiś zlepek piłkarzy tylko zespół, czego o osłabionym Bayernie nie można powiedzieć. Według mnie przegrali ten mecz już w zeszłym tygodniu zwalniając sztab medyczny. Tutaj to Bayern ma większą presję, a jeśli stracą bramkę (a obrona nie jest monolitem) to będzie po meczu. Ale nie gram BTTS bo Porto może wyjść mocno defensywnie.

2. Tutaj niestety ogólniki typu &quot;PSG musi sie otworzyć, mocna ofensywa, zmęczona Barca (ale w pełnym zdrowiu [brak kontuzji w sezonie]), ale słaba defensywa PSG&quot;. Dla mnie bardziej pewny jest typ 1. ale gram na podbitke btts psg bo over 1.5 kartek dla Bayernu niestety nie można dodać do ako ;)

tip4you 420

tip4you

Użytkownik
Na jakiś czas miałem odpuścić dyskusje, ale muszę się włączyć.
Mecz Real – Atletico TYP: 1. Atletico to nie ta sama ekipa, co parę miesięcy temu i tyle w temacie. Real to wygra 2:1, 3:1.

Ważniejszy jak dla mnie mecz naszego rodaka Lewego. Bayern – Porto. Jak widzimy Bayern bez 3 zawodników to już nie Bayern. A obrona – Boże pomiłuj. I tego właśnie się obawiam w tym meczu – obrony Bayernu… Co z tego, że Bayern gra u siebie, oglądaliście mecz w Porto? Biegali po boisku jak by mieli buty z betonu, nie wiem, może pogoda?
Dzisiaj jak Bayern nie straci bramki to wygra mecz 2:0 lub 3:0 i awansuje. Bramki Mullera z karnego i Lewego.
Ogólnie BARDZO CIĘŻKI MECZ.

snotje 5

snotje

Użytkownik
Tez sie zastanawialem nad pograniem kartek w tym meczu, ale jak zobaczylem, ze sedziowac bedzie Atkinson to juz tak rozowo te kartki nie wygladaja. Najgorszy u niego jest brak przewidywalnosci i nazwijmy to &quot;stabilnosci&quot; w ilosci pokazywanych kartek. W ostatnich 10 spotkaniach ma srednia 2,9 zoltej kartki na mecz a w calym sezonie srednio 3,9 zoltej kartki na mecz. W sobote sedziowal mecz Reading vs Arsenal w ktorym dal ledwo 2 i to druga w dogrywce choc wielu zawodnikow &quot;prosilo sie&quot; o upomnienie (chociazby Cazorla). W dodatku nie byl to jakis tam meczu, lecz polfinal FA cup w ktorym obu ekipom zalezalo na wygranej. Lacznie 29 fauli i tylko 2 kartki...troche slabo jak na moj gust i mysle, ze dzisiejszy mecz Bayernu bedzie bardzo podobny, czyli sporo puszczania gry i grozenia palcem a mniej kartek.
Jesli juz cos z kartek zagram to mysle, ze bedzie to indywidualna kara kartkowa dla Martins Indi z Porto. Gosc nie jest zagrozony absencja kartkowa w nastepnym meczu, Porto gra o awans wiec w obronie musza byc skoncentrowani i grac na maksa, bez poblazania, graja na wyjezdzie wiec spodziewam sie, ze sedzia jak juz to bedzie gwizdal przeciwko Porto. Martin gra na srodku obrony, ktoredy przeciskac sie bedzie Bayern (choc pod absencje w Porto nie wiem jak do konca ustawi swoj zespol Lopetegui ale mysle, ze cala linia obronna bedzie pod sporym naciskiem przez wiekszosc meczu). Bruno to jeszcze mlody zawodnik (23 lata) i nie raz pokazywal jakie potrafi walnac babole w obronie. Licze, ze dzisiaj tez popelni kilka bledow.
Martins Indi dostanie kartke @ 3 Unibet

massimo 215,4K

massimo

Użytkownik
Quaresma i Jackson Martinez na przodzie solidna pomoc i DRUŻYNA to jest Porto.
Quaresma i jakiekolwiek pochwały w jego stronę to gruba przesada, strzelił on 10 goli we wszystkich rozgrywkach a połowa tych goli to rzuty karne i jeden prezent od Dantego. On w lidze miał takie mecze gdy drużynie nie szło i brał grę na siebie i wyglądało to beznadziejnie, niepotrzebne strzały z dystansu w trybuny czy strzelanie na bramkę z wolnych z komicznej odległości, ma za dużo pewności siebie.

Co do samego meczu to Bayern jest w stanie wygrać 2:0, może na skrzydłach jest tam problem ale Alonso,Lewy,Muller to wciąż jakość z przodu. Poza tym nie zapominajmy że w pierwszym meczu Porto dwa gole dostało za darmo i wiele osób patrzy tylko chyba na wynik który jest 3:1, Nie zapominajcie że to nie Porto strzeliło te dwa gole tylko Bayern je podarował rywalowi, dzisiaj Bayern gra u siebie i jest faworytem a wasze teorie spiskowe rozdmuchaliście do nierealnych rozmiarów. Bayern jest w stanie awansować, ale tego nie ruszam.

Obydwie drużyny strzelą gola ? Nie
1.9
Bet365

Dzisiaj kluczem do sukcesu powinna być obrona i choćby Bayern miał strzelić pierwszą bramkę w ostatnich minutach to nie dadzą sobie wbić byle czego, takie błędy jak przed tygodniem dzisiaj już nie przejdą.

Thomas Muller strzeli
2.1
Bet365

Niemiec podobnie jak Lewy jest lisem pola karnego i podchodzi do rzutów karnych, strzelanie goli będzie zależeć właśnie od niego i od Lewego, Jeśli Bayern będzie strzelał w tym meczu to po akcjach głównie z jego udziałem, w tym sezonie strzelił 13 w lidze i 5 w LM, bez Robbena i Riberiego to na nim i Lewym spoczywa odpowiedzialność za zdobywanie goli.

I na koniec słowa Thomasa Mullera

&quot; Dla Bayernu Monachium zwycięstwo 2:0 na własnym stadionie nie będzie żadnym cudem. Oczywiście musimy wygrać z Porto, żeby móc o tym rozmawiać, ale nie jest to coś niemożliwego &quot;

źródło: http://www.goal.pl/306347-muller-nie-potrzebujemy-cudu.html

superfrankie 1

superfrankie

Użytkownik
Gosc nie jest zagrozony absencja kartkowa w nastepnym meczu
O ile pamiętam to wprowadzili reset kartek na półfinały, aby uniknąć sytuacji że ktoś dostanie teraz żółtą, żółtą w półfinale i mu finał przepadnie przez to. (Także oszczędzać się raczej nie będą)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom